Neler Yeni

Cimer Şikayetimiz Sonuç Vermeye Başlayacaktır

asko56

80+ Gold
Muhtemelen sistem havuzunda çok fazla şikayet olduğu için, belirli süre geçmesi normal.
Hatta gereksiz bi' çok da şikayet vardır ve eleme ile değerlendirme sonucunda geri bildirim alması da, şikayetin yerine ulaşması anlamında güzel bi' şey. Umarım bundan sonrası için daha efektif denetimler ile sonuç alınır, onun dışında elimizden bir şey gelmiyor maalesef.
bence en azından şikayetimizi ettik ve resmi kurumdan cevap aldık buda bir şeydir diyecegiz artık.

Satriani

80+ Silver
aynen cimer jensen e yazmıs jensen fiyatları indirecekmiş ahahhaa
Senin gibi boş gevezelik yapanlar yüzünden zaten piyasa bu halde kardeşim.
Trollük yapacağına bu tip girişimlere katkı vermeyi denesen, olabilecek olumlu yönde gelişmeler ileride senin ve bu şekilde düşünenlerin de işine yarayacak.
Unutmayın! Bu çağda artık bireysel olarak değiştirebileceğiniz çok az şey var; bu yüzden de kitlesel olarak, sosyal medya ve her türlü iletişim kanallarını kullanarak ciddiyeti artırmak önemlidir...

Senin gibi boş gevezelik yapanlar yüzünden zaten piyasa bu halde kardeşim.
Trollük yapacağına bu tip girişimlere katkı vermeyi denesen, olabilecek olumlu yönde gelişmeler ileride senin ve bu şekilde düşünenlerin de işine yarayacak.
Unutmayın! Bu çağda artık bireysel olarak değiştirebileceğiniz çok az şey var; bu yüzden de kitlesel olarak, sosyal medya ve her türlü iletişim kanalları ile bu tip kanalları kullanarak ciddiyeti artırmak önemlidir...
gevezelik senin en iyi bildiğin iş. destek falan olmam devletide böyle işlerle mesgul etme !!!

cimerin yerinde olsam sorusturma açardım senınle ilgili :mad:

asko56

80+ Gold

Satriani

80+ Silver
gevezelik senin en iyi bildiğin iş. destek falan olmam devletide böyle işlerle mesgul etme !!!

Hadi abicim, belli ki 10+ yaşlarında falansın, daha öğrenecek çok şeyin var kendini geliştirmeyi dene.
Devlet ve hükumet kavramlarını biraz araştır. Daha sonrasında gelişmiş ülkelerde olan sistemleri incele ve senin seçtiğin (ki senin yaşın tutmuyodur) hükumetlerin, vatandaşın refahı ve ülke ile ilgili her türlü konuda pozitif ve efektif çalışma yürütmesi gerektiğini öğren.
Halk hükümetlerden korkmaz, çünkü onları seçen halktır ve onlar için çalışması gerektikleri için zaten seçilmişlerdir!

redjohn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Hakan Yivus
Turuncu logolu bir sitede 58.000₺'ye 4070 TI Super satan bir satıcı var, satıcıya sor kısmından yazdım ve satıcından da cevap geldi, konuşma aşağıdaki gibi.

Soru: Merhaba, bu ürünün yeni versiyonları(5070TI) ortalama 45.000₺-55.000₺ arasında satılırken bu ürün neden bu kadar pahalı? Ekstra bir özellik mi mevcut?

Satıcının cevabı: Merhaba, TI - S serisi ekran karı 4000 serisinde fiyat anlanında yeni kartların çıkmasına rağmen aşağı gelmedi. O nedenle fiyatları hala yukarıda seyrediyor

Satıcının cevabını olduğu gibi yazdım, yazım hataları kendisine ait.

Böyle fahiş fiyat artışı yapıyorlar, 1 hafta sonra fiyatı geri indiriyorlar. Şikayet edince de zaten 15-20 gün sonra anca baktıkları için satıcılar da bu zaman zarfından yararlanıyorlar ve yakalanmıyorlar.

Aklımda güzel yıldırma politikaları var ama birlik olabileceğimizi sanmıyorum.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Turuncu logolu bir sitede 58.000₺'ye 4070 TI Super satan bir satıcı var, satıcıya sor kısmından yazdım ve satıcından da cevap geldi, konuşma aşağıdaki gibi.

Soru: Merhaba, bu ürünün yeni versiyonları(5070TI) ortalama 45.000₺-55.000₺ arasında satılırken bu ürün neden bu kadar pahalı? Ekstra bir özellik mi mevcut?

Satıcının cevabı: Merhaba, TI - S serisi ekran karı 4000 serisinde fiyat anlanında yeni kartların çıkmasına rağmen aşağı gelmedi. O nedenle fiyatları hala yukarıda seyrediyor

Satıcının cevabını olduğu gibi yazdım, yazım hataları kendisine ait.

Böyle fahiş fiyat artışı yapıyorlar, 1 hafta sonra fiyatı geri indiriyorlar. Şikayet edince de zaten 15-20 gün sonra anca baktıkları için satıcılar da bu zaman zarfından yararlanıyorlar ve yakalanmıyorlar.

Aklımda güzel yıldırma politikaları var ama birlik olabileceğimizi sanmıyorum.
Tahmin ediyorum o satıcıyı. O hep öyle 30k dan sıvı soğutma falan satıyordu bir ara. Bizim ülkede ki ''Fahiş'' fiyat anlayışı aslında bu şekilde işliyor. Bütün satıcılar bir ürünü 30k ya satıyorsa aynı ürünü bir satıcı 50k ya satıyorsa o fahiş fiyat oluyor. Aslında 30k lık ürünün ederinin 20k olduğu görülmüyor. Çünkü bütün büyük satıcılar 30k dan sattığı için o ürünün normal fiyatı 30k gibi görülüyor. O yüzden 30k dan satan satıcılara yaptırım uygulanmıyor. Mesela en büyük örnek EVKUR ve bunun gibi mağazalar. Satış yaptığı çoğu ürün piyasadan %25 %30 fazla. Taksitle satıyor, senet yapıyor. EVKUR bu zamana kadar ne zaman ceza aldı ? Ben hatırlamıyorum şahsen.

Fahare

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Bay fahare

Ben senin o liboş kokunu alırımmm
Muhtemelen kendide bu tarz al satçı ondan tutuştu yoksa en kötü harekete bile destek verilmesi gerektiğini bilirdi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,544
Üyeler
169,577
Son üye
sarica91
Top Bottom