Arama sonuçları: *

1. 1dodooo

İnceleme Logitech G513 Klavye İnceleme

ASDW tuşlarını kutudan çıkan diğer büyük tuşları ile değiştirmiştim. W tuşu baya baya soyulmaya başladı. 1.5-2 ay kadar bir süre oldu.(Belki de olmadı bile net tarih hatırlamıyorum.) Kendi üzerinde takılı gelen tuşlarda hala bir sorun yok. (D tuşu da hafiften soyulmaya başlamış)
  2. 1dodooo

İnceleme Uzun zaman sonra James Donkey'den üst seviye'ye yakın mekanik klavye!

Beğendim, gelsin 500-600 TL gibi bir fiyatı olursa kesinlikle alınabilir.
  3. 1dodooo

İnceleme ID COOLING SE 234 ARGB İNCELEMESİ

Biraz ramlere çok yakın gözüküyor, güzel inceleme eline sağlık.
  4. 1dodooo

İnceleme Palit RTX 2060 Dual OC İncelemesi

Biraz heyecan olmuş ama güzel inceleme (y)
  5. 1dodooo

İnceleme Animeler ve Başyapıtlar #7 Tate no Yuusha no Nariagari | Aksiyon

Baya güzel bir anime kesinlikle izlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Genelde animeler tek sezon izin alınırken, bu animeye özellikle Avrupa'dan da izleyenin çok olmasıyla iki sezon birden iznini kapmış animedir kendisi.
  6. 1dodooo

Evet evet, rahat discordda arkadaşlarımla oyun oynarken duyabiliyorlar sesini. O derece fazla çıkıyor ama sesi beni çok tatmin ettiğini söyleyebilirim.
  7. 1dodooo

G213 Prodigy modeli olabilir. Yazıda da bahsettiğim gibi garanti kapsamında kullanıcı hatası bile olsa sorunu tam anlamadan bile Logitech'in yenisini herhangi bir kontrol yapmadan gönderdiğini biliyorum, daha önce bu şekilde yenisini göndermişlerdi bize. Garantisine güveniyorum ve evet diğer...
  8. 1dodooo

Şuan 7 ay gibi bir süredir kullanıyorum, herhangi bir sorunum yok. Çift basma gibi bir şeyle de karşılaşmadım. Teşekkür ederim.
  9. 1dodooo

Teşekkür ederim.
  10. 1dodooo

İnceleme Lenovo Legion K500 İnceleme

Tüm fotoğraflarda sorun var galiba.
  11. 1dodooo

Bende düz duruyor herhangi bir sallanma yok daha.
  12. 1dodooo

Kırmızı ve kahverengi switchi de var bildiğim kadarıyla. Bilek desteğinden çok memnunum, 6 ay falan oldu alalı memnunum herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Yamuk deri derken kastınızı anlamadım. Switch kısmında 6 aydır dediğim gibi sorun yaşamadım. Ama yaşasak bile Logitech'in garantisi çok...
  13. 1dodooo

Umarım, teşekkür ederim.
Top Bottom