Neler Yeni

İnceleme Animeler ve Başyapıtlar #7 Tate no Yuusha no Nariagari | Aksiyon

Aware

80+ Silver
Gelir gelmesine de ban korkusu var 😅 Yoksa High School DxD 4. sezonu da izleyip önerisini yaparım ama o tehlikeye değmez :kekw: (3 sezon izledim gına geldi)
Foto koymadan :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Siri

1dodooo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
566
İsim
Barış Doğukan Güven
Baya güzel bir anime kesinlikle izlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Genelde animeler tek sezon izin alınırken, bu animeye özellikle Avrupa'dan da izleyenin çok olmasıyla iki sezon birden iznini kapmış animedir kendisi.

Aware

80+ Silver
Baya güzel bir anime kesinlikle izlenmesi gerektiğini düşünüyorum. Genelde animeler tek sezon izin alınırken, bu animeye özellikle Avrupa'dan da izleyenin çok olmasıyla iki sezon birden iznini kapmış animedir kendisi.
Evet popüler bir anime kendileri.

Dahası  
Reaksiyon skoru
89
İsim
Kerim
Eline sağlık başkan tekrardan gayet güzel bir inceleme olmuş.Serininde aşırı kaliteli bi serisi olması incelemeyi kat kat daha öteye taşıyor.Daha fazla inceleme bekliyoruz.

Aware

80+ Silver
Eline sağlık başkan tekrardan gayet güzel bir inceleme olmuş.Serininde aşırı kaliteli bi serisi olması incelemeyi kat kat daha öteye taşıyor.Daha fazla inceleme bekliyoruz.
Teşekkürler hocam vakit buldukça atacağım İnşallah.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
Hocam ben de bu tür bir rehber yapmayı planlıyordum da telif hakkı sizde olduğu için yapmamaya karar verdim :D İsterseniz şöyle yapabiliriz ikimizin de izlediği animeleri özelden konuşalım düşüncelerimizi ve ayrıntıları pekiştirerek ortak rehber hazırlayalım

Aware

80+ Silver
Hocam ben de bu tür bir rehber yapmayı planlıyordum da telif hakkı sizde olduğu için yapmamaya karar verdim :D İsterseniz şöyle yapabiliriz ikimizin de izlediği animeleri özelden konuşalım düşüncelerimizi ve ayrıntıları pekiştirerek ortak rehber hazırlayalım
Olabilir hocam.

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
2. Sezonu Ekim 2021'den, Nisan 2022'ye ertelenmiş :kekw:
Aynı hızda giderlerse 3. sezonu 2025'te çıkar herhalde.

Aware

80+ Silver
2. Sezonu Ekim 2021'den, Nisan 2022'ye ertelenmiş :kekw:
Aynı hızda giderlerse 3. sezonu 2025'te çıkar herhalde.
Çok kızgınım şuan. Zaten kaç yıl oldu nassı yağğ.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,320
Üyeler
161,985
Son üye
Cemalzz
Top Bottom