01adanalı
80+ Silver
Bitmiyor BNHA ağlayacağım .Kesin bilgi yok diye biliyorum bakın bence mangasına.
Saol.
Bitmiyor BNHA ağlayacağım .Kesin bilgi yok diye biliyorum bakın bence mangasına.
Saol.
Netflix'te olsaydı şu ana kadar kesin bitirmiştim de Netflix'te yok işteYeni bölümleride geliyor oynat bakalım
Zor oluyor sitelerden fansub seç intro sen ilerlet siteyi aç Netflix uygulamasında direk başlat introyu direk geç izleNe farkı varki?
Aynen bazılarının bir de yazı stiliDoğrudur fansubdan birde izleyeceğin şeyi seç yok sibnet yok o yok bu aç birini izleyek işte .
PuzzleSubs izliyorum en bilindik siteden .Ben hep myvı izliyorum kafa rahat ondan bak istersen .
Bu kadar takıntılıysan bir fansub'a girip typesttings öğren ve çalış kendin yap.Aynen bazılarının bir de yazı stili
Şükrediyorum zaten ama sence bu kadar da kötü bir yazı stili kullanılır mı ?Bu kadar takıntılıysan bir fansub'a girip typesttings öğren ve çalış kendin yap.
Fontu kendin seçersin.
Gönüllü işi bu ve kolay bir iş değil bunların elinize geldiğine şükredin bence.
Ama onların da amacı insanların göz zevkine hitap etmek gönüllülük esas olsa bile.Bu kadar takıntılıysan bir fansub'a girip typesttings öğren ve çalış kendin yap.
Fontu kendin seçersin.
Gönüllü işi bu ve kolay bir iş değil bunların elinize geldiğine şükredin bence.