Neler Yeni

Spacetoon TV Türkiye Test Yayınına Başladı ! (Naruto ve 15 ` ten fazla Anime 🔥 )

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Buğra Aykaç
Naruto Spacetoon Go'ya eklenmiş diye bir söylenti duydum ilerleyen günlerde Spacetoon TV'ye gelir.
Ayrıca kanala yeni bir jenerik eklenmiş bir çizgi dizi ya da animenin bitmesine yakın az sonra jeneriği gösterildi saat 12 gibi. Daha önceden de görmüştüm kanal gittikçe gelişiyor diyebiliriz ama hâlâ eksikleri var.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Abdül Cebbar Hayıroğlu
YouTube
TURBOKAN_TR
Naruto Spacetoon Go'ya eklenmiş diye bir söylenti duydum ilerleyen günlerde Spacetoon TV'ye gelir.
Ayrıca kanala yeni bir jenerik eklenmiş bir çizgi dizi ya da animenin bitmesine yakın az sonra jeneriği gösterildi saat 12 gibi. Daha önceden de görmüştüm kanal gittikçe gelişiyor diyebiliriz ama hâlâ eksikleri var.
1738232233357.png

Tabii ki alakasız bir görsel koymuşlar bruh

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Abdül Cebbar Hayıroğlu
YouTube
TURBOKAN_TR
Alakasız değil Cartoon Network'teki şeyi yapmışlar. Orada da az sonra jeneriği gösteriliyordu.
Karakterlerin görselleri alakasız demek istemiştim. Te yıllar öncesi verilen bi seriden almışlar görselleri

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Buğra Aykaç
Karakterlerin görselleri alakasız demek istemiştim. Te yıllar öncesi verilen bi seriden almışlar görselleri
Farketmemişim onu maalesef.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Naruto bugün yayınlanmış deniyor televizyonda

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Abdül Cebbar Hayıroğlu
YouTube
TURBOKAN_TR
Yeni Dizi logosu yapmışlar
1738234524750.png

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Abdül Cebbar Hayıroğlu
YouTube
TURBOKAN_TR
7toons'un dediğine göre kanal Tonbo'daki sansürü kaldırmış ama uygulama halen sansürlü

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
199
İsim
Buğra Aykaç
Kanaldaki test yayını yazısı sonunda kaldırıldı sonra geri geldi ama yayın akışını değiştirmişler galiba. Saat 12'de Cocotama'nın başlaması gerekirken Zatonya başladı ondan sonra Şirinler başladı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende ses yok nedense :(
Bizimkinde ses var garip bir durum

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,568
Üyeler
167,158
Son üye