TURBOKAN_TR
80+
- Reaksiyon skoru
- 12
Coca cola'yı niye boykot edelim?Hocam ona bakarsanız Coco cola da da türk işçiler avr tadı da güzel onun için boykot etmeyelim mi ?
Coca cola'yı niye boykot edelim?Hocam ona bakarsanız Coco cola da da türk işçiler avr tadı da güzel onun için boykot etmeyelim mi ?
Canım istiyorCoca cola'yı niye boykot edelim?
Türkiye'nin bir tehdidi bir deCoca cola'yı niye boykot edelim?
Ne tehtidi?Tükiye'nin bir tehdidi bir de
Askeri ve siyasiNe tehtidi?
Sanki boykot etmek bişeyi değiştirecek kendi parana yazıkAskeri ve siyasi
Ekonomik olarak onları zarara ugratir ekstra olarak yerli üreticiye destek vererek büyüme sağlar ve istdihtam artar istihdam artar ülkemiz ekonomik olarak güçlenir ekonomik olar guclenince savunma sanayisine daha fazla bütçe ayrılır her şey bağlantılı öyle demeSanki boykot etmek bişeyi değiştirecek kendi parana yazık
Vicdanım da rahatlamış oluyorum üstüme düşeni yaparakSanki boykot etmek bişeyi değiştirecek kendi parana yazık
doğru haklısın reklam niyetine yayınlıyorlar günde atıyorum 11 program yayınlıyorlarsa 11 defa zatonya yayınlıyorlarama çizgi film arası için fazla uzun değil mi bölümler
Türk versiyonunu araplar mı yönetiyor ne boş mantıkYok abi izlenmez Arap araptir ne olursa olsun araptir
10 dk fln ztndoğru haklısın reklam niyetine yayınlıyorlar günde atıyorum 11 program yayınlıyorlarsa 11 defa zatonya yayınlıyorlar
Araplardan nefret edip de Coca Cola'yı boykot edeni ilk kez görüyorumYok abi izlenmez Arap araptir ne olursa olsun araptir
Kanalın sahibi kim ?Türk versiyonunu araplar mı yönetiyor ne boş mantık
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
10 dk fln ztn
Olamaz mı ben Araplar için boykot etmiyorumAraplardan nefret edip de Coca Cola'yı boykot edeni ilk kez görüyorum
Sahibi Spacetoon International. Genel Yönetici Kemal CoşkunerKanalın sahibi kim ?
Konuyu neden pat diye değiştiriyorsunuz acaba? İsterse İngiliz asıllı olsun isterse Fransız asıllı olsun isterse Arap asıllı olsun farketmez kanal kanaldır. Diğer çocuk kanallarına göre kaliteli içerikler yayınlıyor mü evet HD yayın yapıyor mu evet. Amerika'nın kanalı olup da Türkiye'de yayın yapan Cartoon Network bile 2025 yılına girmemize rağmen hâlâ HD değil maalesef.Kanalın sahibi kim ?
Ben fikrimi belirtim Arap kanalı olduğu için izlemeyecegimi söyledim konuyu neden değiştireyimKonuyu neden pat diye değiştiriyorsunuz acaba? İsterse İngiliz asıllı olsun isterse Fransız asıllı olsun isterse Arap asıllı olsun farketmez kanal kanaldır. Diğer çocuk kanallarına göre kaliteli içerikler yayınlıyor mü evet HD yayın yapıyor mu evet. Amerika'nın kanalı olup da Türkiye'de yayın yapan Cartoon Network bile 2025 yılına girmemize rağmen hâlâ HD değil maalesef.
Ben çalışanına değil sahibine bakarımSahibi Spacetoon International. Genel Yönetici Kemal Coşkuner