Neler Yeni

Spacetoon TV Türkiye Test Yayınına Başladı ! (Naruto ve 15 ` ten fazla Anime 🔥 )

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
muhammed samet
Sanki boykot etmek bişeyi değiştirecek kendi parana yazık
Ekonomik olarak onları zarara ugratir ekstra olarak yerli üreticiye destek vererek büyüme sağlar ve istdihtam artar istihdam artar ülkemiz ekonomik olarak güçlenir ekonomik olar guclenince savunma sanayisine daha fazla bütçe ayrılır her şey bağlantılı öyle deme
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sanki boykot etmek bişeyi değiştirecek kendi parana yazık
Vicdanım da rahatlamış oluyorum üstüme düşeni yaparak

win 10

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Win 10

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
muhammed samet

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Buğra Aykaç
Kanalın sahibi kim ?
Konuyu neden pat diye değiştiriyorsunuz acaba? İsterse İngiliz asıllı olsun isterse Fransız asıllı olsun isterse Arap asıllı olsun farketmez kanal kanaldır. Diğer çocuk kanallarına göre kaliteli içerikler yayınlıyor mü evet HD yayın yapıyor mu evet. Amerika'nın kanalı olup da Türkiye'de yayın yapan Cartoon Network bile 2025 yılına girmemize rağmen hâlâ HD değil maalesef.

yalnızbiri01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
muhammed samet
Konuyu neden pat diye değiştiriyorsunuz acaba? İsterse İngiliz asıllı olsun isterse Fransız asıllı olsun isterse Arap asıllı olsun farketmez kanal kanaldır. Diğer çocuk kanallarına göre kaliteli içerikler yayınlıyor mü evet HD yayın yapıyor mu evet. Amerika'nın kanalı olup da Türkiye'de yayın yapan Cartoon Network bile 2025 yılına girmemize rağmen hâlâ HD değil maalesef.
Ben fikrimi belirtim Arap kanalı olduğu için izlemeyecegimi söyledim konuyu neden değiştireyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sahibi Spacetoon International. Genel Yönetici Kemal Coşkuner
Ben çalışanına değil sahibine bakarım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,052,354
Üyeler
167,101
Son üye
gulkhani