- Reaksiyon skoru
- 2,087
Bitmiyor BNHA ağlayacağım .Kesin bilgi yok diye biliyorum bakın bence mangasına.
Saol.
Bitmiyor BNHA ağlayacağım .Kesin bilgi yok diye biliyorum bakın bence mangasına.
Saol.
Yeni bölümleride geliyor oynat bakalımBitmiyor BNHA ağlayacağım .
Netflix'te olsaydı şu ana kadar kesin bitirmiştim de Netflix'te yok işteYeni bölümleride geliyor oynat bakalım![]()
Ne farkı varki?Netflix'te olsaydı şu ana kadar kesin bitirmiştim de Netflix'te yok işte![]()
Zor oluyor sitelerden fansub seç intro sen ilerlet siteyi aç Netflix uygulamasında direk başlat introyu direk geç izleNe farkı varki?
Doğrudur fansubdan birde izleyeceğin şeyi seç yok sibnet yok o yok bu aç birini izleyek işte .Zor oluyor sitelerden fansub seç intro sen ilerlet siteyi aç Netflix uygulamasında direk başlat introyu direk geç izle![]()
Aynen bazılarının bir de yazı stiliDoğrudur fansubdan birde izleyeceğin şeyi seç yok sibnet yok o yok bu aç birini izleyek işte .
Ben hep myvı izliyorum kafa rahat ondan bak istersen .Aynen bazılarının bir de yazı stili![]()
PuzzleSubs izliyorum en bilindik siteden .Ben hep myvı izliyorum kafa rahat ondan bak istersen .
Doğrudur o da güzel.PuzzleSubs izliyorum en bilindik siteden .
Bu kadar takıntılıysan bir fansub'a girip typesttings öğren ve çalış kendin yap.Aynen bazılarının bir de yazı stili![]()
Şükrediyorum zaten ama sence bu kadar da kötü bir yazı stili kullanılır mı ?Bu kadar takıntılıysan bir fansub'a girip typesttings öğren ve çalış kendin yap.
Fontu kendin seçersin.
Gönüllü işi bu ve kolay bir iş değil bunların elinize geldiğine şükredin bence.
Ama onların da amacı insanların göz zevkine hitap etmek gönüllülük esas olsa bile.Bu kadar takıntılıysan bir fansub'a girip typesttings öğren ve çalış kendin yap.
Fontu kendin seçersin.
Gönüllü işi bu ve kolay bir iş değil bunların elinize geldiğine şükredin bence.