fox yan versiyonAynen
Animeler arasındaki başyapıtları ve animeleri seçmek üzerine bir tema Goygoy yapacak bir durum yok kimse seni Cyberpunk oynuyorsun diye yargılamıyor veya seviyorsun diye forum ortamı sonuçta.Anime = Başyapıt? Aslın'da Çok Güzel goygoy malzemesi çıkar burdan ama sonuçta insanların zevkleri farklı ne diyebilirim.
bak aslın'Da o yargılama meselesini yapıyorlar ama dediğim gibi insanların zevkleri farklı bir şey demedim.Animeler arasındaki başyapıtları ve animeleri seçmek üzerine bir tema Goygoy yapacak bir durum yok kimse seni Cyberpunk oynuyorsun diye yargılamıyor veya seviyorsun diye forum ortamı sonuçta.
Ben sana yapıyorsun demedim ki yani nasıl muamele görmek istiyorsan sen'De öyle davranıcaksın doğruBen yapmıyorum sonuçta nasıl davranılmak isteniyorsa öyle davranmak gerekiyor
Bu arada mushoku tensei denen diye bı anime var. Yeni çıktı, şu an ben de dahil birçok kişi için en iyi isekai. Zamanın olursa izleyebilirsin.Aynı kalitede kalsa süper bir seri olucaktı neden bozdular acaba hala anlamadım.
Beğenmiştim ama ordaki bir mor saçlı ablamıza bakış tarzının altından kötü şeyler çıkabilir gibi geldi varmı hiç çıplaklık vs vs .Bu arada mushoku tensei denen diye bı anime var. Yeni çıktı, şu an ben de dahil birçok kişi için en iyi isekai. Zamanın olursa izleyebilirsin.