Neler Yeni

İnceleme Animeler ve Başyapıtlar #9 Sword Art Online | Aksiyon

Aware

80+ Silver
1. sezon sonrası saçmalıyıp ama bana bütün sezonlarını isteksizce sırf meraktan dolayı izleten anime
Mesaj otomatik birleştirildi:

ellerine sağlık
Mesaj otomatik birleştirildi:

misal asuna nın hikayesini de izlerim büyük ihtimal sırf meraktan
Aynen öyle oldu.

Squex

80+ Silver
animeyi izleyen bu videoyu da izlesin adam güzel özet geçmiş :D

Siri

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Eline sağlık. Her animede izleyeceğim deyip geçiyordum. Ama bu animeyi diğerlerine göre daha fazla merak ediyorum. Yarın izlemeye başlarım.
Yalnız MAL'de harem olduğu yazmıyor. Birde anime tam olarak final verdi mi? Yoksa devamı gelecek mi?

G0KHAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
90
İsim
Gökhan Ceylan
Çok güzel anime ama son sezonlara doğru saçma hentaimsi bi hava vermeye başladı yapan stüdyonun falan açıklamalarını okudum evet sevgili izleyicilerimizin büyük isteği doğrultusunda baş düşman çıplak savaşıcak ve asunanın göğüslerini 2 kat büyüttük tarzı açıklamalar vardı ilk sezon ve şu silahlı falan olan sezon iyidi ama onun dışında saygım azaldı

Squex

80+ Silver
Eline sağlık. Her animede izleyeceğim deyip geçiyordum. Ama bu animeyi diğerlerine göre daha fazla merak ediyorum. Yarın izlemeye başlarım.
Yalnız MAL'de harem olduğu yazmıyor. Birde anime tam olarak final verdi mi? Yoksa devamı gelecek mi?
Manga ya da novel mi artık hangisi varsa onda devamı var ileri zamanlarda devamı da animasyon olarak çıkar istersen devamı hakkında ufak bir bilgi verebilirim son sezonu izlediysen.
Şuan planlarında 1. sezonda asunanın gözünden anlatacakları bir sezon var.

Aware

80+ Silver
Devam edicek harem mantığı ile ilerliyor romantizmi bence izleyince görürsün kendim ekledim.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Hocam bu sefer üzdün be. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama SAO gibi vasat bir animeye "Animeler ve Başyapıtlar" adı altında yer vermek. Ne bileyim bu biraz üzdü. İlk sezonun ilk yarısı güzel. Devamı kötü.

Aware

80+ Silver
Hocam bu sefer üzdün be. Tabi zevkler ve renkler tartışılmaz ama SAO gibi vasat bir animeye "Animeler ve Başyapıtlar" adı altında yer vermek. Ne bileyim bu biraz üzdü. İlk sezonun ilk yarısı güzel. Devamı kötü.
Sonuç kısmı önemli hocam iyi gömdüm okumadınızmı :(

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Sonuç kısmı önemli hocam iyi gömdüm okumadınızmı :(
Konu SAO olunca okumaya gerek duymadım. Keza "Animeler ve Başyapıtlar" adı altında açınca ve SAO gibi bir animeye vakit ayırıp uğraştığını düşününce övdüğünü düşündüm özür dilerim okuyorum hemen.

Aware

80+ Silver
Konu SAO olunca okumaya gerek duymadım. Keza "Animeler ve Başyapıtlar" adı altında açınca ve SAO gibi bir animeye vakit ayırıp uğraştığını düşününce övdüğünü düşündüm özür dilerim okuyorum hemen.
Tamamdır.

Squex

80+ Silver
Sırf konusunun merakı yüzünden son sezonu izlerken hani şu sniper kız var ya bir baktım bir canavar boss ile savaşırken üstü soyulmaya başlıyo sonra mc nin kız kardeşi yardıma geliyor onu da dokunaçlar sarıyor ve onun kıyafeti asit ile soyulmaya başlıyor sonra el ele verip bossu yeniyorlar. Bu sahneyi izlerken kendi kendime hayatımı sorgulayıp çeki düzen verdim kendime ve bir daha açmadım swo
aklı olan izlemesin

Aware

80+ Silver
Sırf konusunun merakı yüzünden son sezonu izlerken hani şu sniper kız var ya bir baktım bir canavar boss ile savaşırken üstü soyulmaya başlıyo sonra mc nin kız kardeşi yardıma geliyor onu da dokunaçlar sarıyor ve onun kıyafeti asit ile soyulmaya başlıyor sonra el ele verip bossu yeniyorlar. Bu sahneyi izlerken kendi kendime hayatımı sorgulayıp çeki düzen verdim kendime ve bir daha açmadım swo
Aynen o yüzden 7/10

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Top Bottom