Neler Yeni

İnceleme Animeler ve Başyapıtlar #3 Noragami | Aksiyon |Komedi

Maeve Wiley

80+ Bronze
Bruh o.O2 Teşekkürler ilginizi çekerse 1 ve 2 yede bakabilirsiniz linkini yazı başında attım.
Diğerlerini de okumuştum ama iki animede benlik değil. Sevenine lafım yok ama ikisinide bitirmedim.
AoT için büyük linç yiyeceğim gibi hissediyorum.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
O dediğine bakarsak Konu Dışı ve Teknoloji dışı her kategoriyi de bunun içine alman lazım. Teknoloji Forumu falan değil burası, teknoloji ağırlıklı bir forum.
Ben konunun başka bir yere açılması gerektiğini söylemedim.
Ayrıca doğal olarak başka şeyler paylaşılsada forum teknoloji formu, Abdullah abinin bir sonraki videosunda anime değil teknoloji ile ilgili bir şey göreceğiz. Ben sitem bile etmemişken, böyle bir açıklama garip geldi ama canın sağolsun.

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Ben konunun başka bir yere açılması gerektiğini söylemedim.
Ayrıca doğal olarak başka şeyler paylaşılsada forum teknoloji formu, Abdullah abinin bir sonraki videosunda anime değil teknoloji ile ilgili bir şey göreceğiz. Ben sitem bile etmemişken
Olay sitem etmen değil zaten, boş yorum yapman.
Abdullah Hacıgül ne alaka anlamadım bu arada. Forum onun videolarına göre ilerlemiyor, bağımsız bir şey forum.

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Olay sitem etmen değil zaten, boş yorum yapman.
Abdullah Hacıgül ne alaka anlamadım bu arada. Forum onun videolarına göre ilerlemiyor, bağımsız bir şey forum.
Forumu takip edenlerin çoğunluğu teknoloji için takip ediyor. Abdullah abinin videosu teknoloji ile ilgili ve Forumu da aynı şekilde. Forumun adı teknoloji forumu adı altında geçiyor. Bir kez daha ayni şeyi söylüyorum, ben zaten teknoloji konusu dışında bir olayın açılmasına sitem etmedim. Forumda anime sevenlerin ne kadar çok olduğunu söyledim. Herhalde birine kızdın çatacak kişi arıyorsun, senden ricam bu kişi ben olmayayım, iyi günler.

Top Bottom