O dediğine bakarsak Konu Dışı ve Teknoloji dışı her kategoriyi de bunun içine alman lazım. Teknoloji Forumu falan değil burası, teknoloji ağırlıklı bir forum.
O dediğine bakarsak Konu Dışı ve Teknoloji dışı her kategoriyi de bunun içine alman lazım. Teknoloji Forumu falan değil burası, teknoloji ağırlıklı bir forum.
Diğerlerini de okumuştum ama iki animede benlik değil. Sevenine lafım yok ama ikisinide bitirmedim.BruhTeşekkürler ilginizi çekerse 1 ve 2 yede bakabilirsiniz linkini yazı başında attım.
Ben konunun başka bir yere açılması gerektiğini söylemedim.O dediğine bakarsak Konu Dışı ve Teknoloji dışı her kategoriyi de bunun içine alman lazım. Teknoloji Forumu falan değil burası, teknoloji ağırlıklı bir forum.
erased benim favorimdirTamamdır takipte kalın![]()
Hocam kafanıza silah mı dayadı bu arada forumda troll pp lerde çok arttı seninkide troll demeyin keyfim zorla yaptırdı
Olay sitem etmen değil zaten, boş yorum yapman.Ben konunun başka bir yere açılması gerektiğini söylemedim.
Ayrıca doğal olarak başka şeyler paylaşılsada forum teknoloji formu, Abdullah abinin bir sonraki videosunda anime değil teknoloji ile ilgili bir şey göreceğiz. Ben sitem bile etmemişken
Belki bakarım eywAmacım sevmeyenlerin bile izleyebileceği animeleri incelemekbakın belki seversiniz.
Silah dayadıHocam kafanıza silah mı dayadı bu arada forumda troll pp lerde çok arttı seninkide troll demeyin keyfim zorla yaptırdı![]()
Bnede ona av tüfeğ dayayammı vurcak kuş da yoktu köye geldik ama edit:sivri avına çıktım ve geberttim tatmin ettiSilah dayadı![]()
Forumu takip edenlerin çoğunluğu teknoloji için takip ediyor. Abdullah abinin videosu teknoloji ile ilgili ve Forumu da aynı şekilde. Forumun adı teknoloji forumu adı altında geçiyor. Bir kez daha ayni şeyi söylüyorum, ben zaten teknoloji konusu dışında bir olayın açılmasına sitem etmedim. Forumda anime sevenlerin ne kadar çok olduğunu söyledim. Herhalde birine kızdın çatacak kişi arıyorsun, senden ricam bu kişi ben olmayayım, iyi günler.Olay sitem etmen değil zaten, boş yorum yapman.
Abdullah Hacıgül ne alaka anlamadım bu arada. Forum onun videolarına göre ilerlemiyor, bağımsız bir şey forum.