Neler Yeni

Ajazz Aj159 PRO / Apex incelemesi ve karşılaştırma

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Rıfat Avcı
kuzenine vermiştin sanırsam değil mi
Evet.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Güzel olmuş eline sağlık benim elimde de 1 siyah pro 1 siyah apex olcak birini arkadaşıma satacağım onun için model önemli değil sence ben apex den mi devam edeyim yoksa prodan mı?
Ekran istiyorsan apex. Ekran çok mu lazım sanki diyorsan Pro kullanın. Gıcırtı sizi rahatsız ederse Pro daha stabil o konuda.

Phelane

80+
Sensörlere iyi derken neye göre iyi diyorsun? Mavi çok kötü duruyor. Beyaz daha iyi duruyor. Konu fena değil

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Rıfat Avcı
Griptape ve skateze ihtiyaç duyuluyor mu bu mouse da? Takmazsan memnun ediyor mu kendi hali? Ekrana biraz yükselmiştim açıkçası gıcırdama hariç malzemesi falan proyla aynıysa apex kullanabilirim.
Gıcırdama sorun değilse kesinlikle apex. Grip tape ve skatez çok önemli değil bence.

Sensörlere iyi derken neye göre iyi diyorsun? Mavi çok kötü duruyor. Beyaz daha iyi duruyor. Konu fena değil
Yourmunuz için teşekkürler.

Son düzenleme:

Leonidax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,139
İsim
Batuhanefe Özer
İlgilendiği Kategoriler
Anime
Gıcırdama sorun değilse kesinlikle apex. Grip tape ve skatez çok önemli değil bence.

Yourmunuz için teşekkürler.
Hocam gıcırdama sesi tıklama sesi arasında kayboluyor mu yoksa duyuyor musunuz ?

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Rıfat Avcı
Hocam gıcırdama sesi tıklama sesi arasında kayboluyor mu yoksa duyuyor musunuz ?
Kulaklık takılıyken duyulmuyor. Kulaklık yokken arada bir tıklamamla beraber geliyor bazen de gelmiyor garip biraz clickleri

TheGG

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Mustafa
Kulaklık takılıyken duyulmuyor. Kulaklık yokken arada bir tıklamamla beraber geliyor bazen de gelmiyor garip biraz clickleri

Hocam peki dongle'dan uzaklaştırınca mouse'de takılmalar oluyor mu? Ortalama ne kadar uzaklıkta kullanıyorsunuz?

Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
ibrahim
Benim apex de geldi fakat kablo karmaşasından kurtulalım diye aldık ama dungle sürekli kablo ile bağlı olmak zorunda sanırım öyleyse ne anlamı kaldı kablosuz olmasının?

Bu arada belirteyim pembe renk apex benimki, en ufak bir gıcırdama vs. yok mouse da taş gibi. Muhtemelen konu sahibi arkadaşa sorunlu bir mouse gönderildi.

Son düzenleme:

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
338
İsim
Rıfat Avcı
Benim apex de geldi fakat kablo karmaşasından kurtulalım diye aldık ama dungle sürekli kablo ile bağlı olmak zorunda sanırım öyleyse ne anlamı kaldı kablosuz olmasının?

Bu arada belirteyim pembe renk apex benimki, en ufak bir gıcırdama vs. yok mouse da taş gibi. Muhtemelen konu sahibi arkadaşa sorunlu bir mouse gönderildi.
Hocam kablosuz işte, bütün kablosuz mouseler dongle ile çalışıyor 8 khz verebilmek için.

Evet bana sorunlu gelmiş olabilir. Paramı geri iade ettiler fare de bende kaldı zaten. O yüzden pek sorun değil benim için.

PunK4RocK

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tuna
arkadaşlar bu dongle ekranına ne yaptıysam resim yansıtamadım. bunun ayarı nedir ? hiç bir videoda detayı yok

Top Bottom