Erased gerçekten çok iyi bir anime 12 bölümlük mükemmel bir anime.Yine aşırı sevdiğim animeler. Sen bana anime öner en iyisi. Bende önereyim izlemediysen Erased iyidir.
Aga bee Boku dake ga inai machi efsane animedir başyapıttır.Yine aşırı sevdiğim animeler. Sen bana anime öner en iyisi. Bende önereyim izlemediysen Erased iyidir.
Aynen bir bölümünde ezanı sesini remix yapıp bir dövüş sahnesinde kullanmışlardı.Müzik bakarken gördüm galiba öyle bir şey
Aynen ha adı uzun animeler nedense güzel oluyor.Uzun ve zor yazılan bir animeyse kötü olma ihtimali %2 .
Kesinlikle izle derimUzun ve zor yazılan bir animeyse kötü olma ihtimali %2 .
Erased
i 12 bölüm Netflix'te bulunuyor.Owari no Seraph'ın mangasını okuyup sonra animesini izlemeyi düşünüyorum. Sen yeni bölümü yapmadan sorayım. Animesini beğendin mi?Owari no Seraph: İzledim
Güzeldi ama yarım kalmışlık hissi vermişti bana animesi mangası tam final yaptı galiba 1 tanesi yetmez ikisinide okumak/izlemek gerekir bence.Öncelikle eline sağlık. İzlenecekler listesine bir anime daha eklemiş oldum
Owari no Seraph'ın mangasını okuyup sonra animesini izlemeyi düşünüyorum. Sen yeni bölümü yapmadan sorayım. Animesini beğendin mi?