Arama sonuçları: *

1. 4emirrr

Rehber Steam'de Kâr Ettirebilecek Kartlar 🔥

var hocam 2 saat yüzünden iade edemediğim oyun olmadı daha paramın hepsini iade aldım 7 tl steam cüzdanıma geri kalan 13 tl de kartıma iade edildi üstüne 30-40 tl'lik kart düşürdüm
  2. 4emirrr

Rehber Steam'de Kâr Ettirebilecek Kartlar 🔥

Bana düşüyor baya bi oyun iade ettim.
  3. 4emirrr

Rehber Kimi Hangi Konuya Etiketlemeniz Lazım? (Güncel)

Karı kız konularına beni etiketleyebilirsiniz.
  4. 4emirrr

Rehber FORTNITE BEDAVA KURAMA ALMA (1200V PAPEL)

knk tarihine bak ne zaman yazmışım adama bir de şimdi ki forumdaki nickim ile insta nickime bak 1637333186 aynı zamanda nicki yanlış yazmışsın sanırım o nickte bi hesap bulamadım
  5. 4emirrr

Lol devamlı kitle kaybettiği için riot games arcane gibi politikalar izledi tüm lol oyuncuları bunu biliyo 1637332841 bro. 1637332855
  6. 4emirrr

46 takipçi 4 takip güzel hesapmış knk
  7. 4emirrr

valorant kitlesi çocuk lol kitlesi şizofren cs go kitlesi sinir hastalarından oluşuyor
  8. 4emirrr

yo mesajlarını okudum aynı sorunların sende de olduğunu düşünüyorum kendisi topluma zararlı bir kişilik kendisi ile tanışsan zaten sende anlarsın tacizci vb. akıl hastalığına dair elde herhangi bir belge bile yok normal bi insan normal bir şekilde okula gidiyor her şeyi normal gözüküyor...
  9. 4emirrr

ha bu arada fortnite oyuncusuyum diyince bazı vergilerden muaf kalabiliyormuşsun değerlendir derim
  10. 4emirrr

yatağımı çakmakla tutuşturan çocuğun kafasına gül atıcak değildim herhalde :d veya defalarca evde hırsızlık yapıpta yakalanan enayinin veya evde astım hastası 8 yaşındaki çocuğun yüzüne parfüm sıkan beyin yoksununun sanırım fortnite kitlesi asla değişmeyecek :d 1637332263 knk :d kaynak yanlış...
  11. 4emirrr

bi oyunu grafiklerine göre yargılamak doğru değil among us feign gibi oyunlar da oynanmazdı yoksa veya dünyanın en popüler oyunu minecraft
  12. 4emirrr

oynayabiliyor aylarca hayatsız gibi oynadı çünkü fortnite'a sadece zaman ayırmak yeterli fan boy olmana gerek yok emin ol bi doktora götürsek ve davranışlarından bahsetsek %50 engelli raporunu çakar gönderir ailede bunun gibisi de yok kime çekti bilmiyorum :d fortnite oyuncusu işte ne beklersin...
  13. 4emirrr

evet denedim zor oyun ama zor olmasada sarmıyor beni pek zordan kastım belli bi süre oynamadan mal gibi yürür durursun sadece mapte yavaş yavaş alışırsın düzgün oynayabilmen için bi 10 saat lazım sanırım. grafiklerini geçtim genel olarak oyun beni çekmiyor mekanikleri falan apex tarzı oyunlar...
Top Bottom