Neler Yeni

Rehber FORTNITE BEDAVA KURAMA ALMA (1200V PAPEL)

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,463
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
13 yaşındaki (cidden zihinsel engelli olduğunu düşündüğüm) ***** kuzenim bile oynuyordu oyunu çocuk 15 yaşına geldi daha tuvaletini tutamıyo hala altına işiyor güldüğünde falan salağa bir şeyi yapmaması gerektiğini 10 kere açıklıyorum en sonunda dövmem gerekiyor.
Oyunu herkes oynar. İş oynamakta değil "oynayabilmekte" O yapıları hızlı yapıp kill almak için aylarca yıllarca oyunu oynaman lazım. Demek ki burada zihinsel engelli gibi görünen kuzenin değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam oyundan sizi ekleyebilir miyim?
Ekle dostum Harley Quinn00

123kral14

80+ Silver
1637331153374.png

Geldi arkadaşlar güvenilir zaten oyun içinden link aldım. Dediğim gibi dağlık diyar çevresinden 21 tane balık tutoyrsunuz 3 maça biter. Kolay gelsin.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Oyunu herkes oynar. İş oynamakta değil "oynayabilmekte" O yapıları hızlı yapıp kill almak için aylarca yıllarca oyunu oynaman lazım. Demek ki burada zihinsel engelli gibi görünen kuzenin değil.

Ekle dostum Harley Quinn00
oynayabiliyor aylarca hayatsız gibi oynadı çünkü fortnite'a sadece zaman ayırmak yeterli fan boy olmana gerek yok emin ol bi doktora götürsek ve davranışlarından bahsetsek %50 engelli raporunu çakar gönderir ailede bunun gibisi de yok kime çekti bilmiyorum :d fortnite oyuncusu işte ne beklersin tuvalet eğitimini alamamış bir çocuk

123kral14

80+ Silver
oynayabiliyor aylarca hayatsız gibi oynadı çünkü fortnite'a sadece zaman ayırmak yeterli fan boy olmana gerek yok emin ol bi doktora götürsek ve davranışlarından bahsetsek %50 engelli raporunu çakar gönderir ailede bunun gibisi de yok kime çekti bilmiyorum :d fortnite oyuncusu işte ne beklersin tuvalet eğitimini alamamış bir çocuk
Kanka engelli çocuğu dövdüğün için kendine de bi %50 engelli raporu al. Otobüse bedava binersin. Altına kaçırma olayı tuvalet eğitimi ile de alakalı değil bu arada. Fortnite gayet emek isteyen bir oyun ve fan girl likle de alakası yok.
1637331863588.png

Oyunu bu kadar oynadım ve gayet eğlendim fakat yine de yeterine iyi değilim ya da her şeyi bilmiyorum. Altına kaçıran bir çocuğun ya da engelli bir çocuğunda bir oyunu güzel oynaması çok normal.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Mortnite sevmiyom çünkü grafikleri kotu ama gidip Maynkıraft oynuyom. E minecraft'ın grafikleri çok mu iyi acaba? Aslında hayır. Ama ben bi' oyunun kalitesinin doğrudan grafikleri ile alakalı olmadığını anlayamacak kadar minik bir pandayım. Nerden anlayıverdin öyle yav?
bi oyunu grafiklerine göre yargılamak doğru değil among us feign gibi oyunlar da oynanmazdı yoksa veya dünyanın en popüler oyunu minecraft

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Kanka engelli çocuğu dövdüğün için kendine de bi %50 engelli raporu al. Otobüse bedava binersin. Altına kaçırma olayı tuvalet eğitimi ile de alakalı değil bu arada. Fortnite gayet emek isteyen bir oyun ve fan girl likle de alakası yok. Alıntıyı görüntüle
Oyunu bu kadar oynadım ve gayet eğlendim fakat yine de yeterine iyi değilim ya da her şeyi bilmiyorum. Altına kaçıran bir çocuğun ya da engelli bir çocuğunda bir oyunu güzel oynaması çok normal.
yatağımı çakmakla tutuşturan çocuğun kafasına gül atıcak değildim herhalde :d veya defalarca evde hırsızlık yapıpta yakalanan enayinin
veya evde astım hastası 8 yaşındaki çocuğun yüzüne parfüm sıkan beyin yoksununun sanırım fortnite kitlesi asla değişmeyecek :d

knk :d kaynak yanlış minecraft dünyanın en çok satan oyunu popiler değil bu arada popüler LoL oyuncusu olduğum halde bunu biliyorum

1637332148208.png

aktif lol oyuncusu 1-2 milyon civarı valorant oyuncusu 2-3 milyon civarı minecraft da ise bu rakam 25 milyonlara ulaşıyor güncel :d

123kral14

80+ Silver
yatağımı çakmakla tutuşturan çocuğun kafasına gül atıcak değildim herhalde :d veya defalarca evde hırsızlık yapıpta yakalanan enayinin
veya evde astım hastası 8 yaşındaki çocuğun yüzüne parfüm sıkan beyin yoksununun sanırım fortnite kitlesi asla değişmeyecek :d
:D Dediğine göre bir çocuktan yola çıkarak kitle eleştiriyorsun. Çocuğun sıkıntılarını ben bilmem anlattığın kadarı ile de sana yorum yaptım. Kitle eleştirme kısmanda ise bir insan katilse her insan katil mi oluyor? O çocuğa da iyi davransan bunları yapmaz. Gücün yetiyor diye dövüyorsun onun da gücü onlara yetiyor sizden ve sizin ailenizden aldığı negatiflik ile bu şekilde hareket ediyor. Durduk yere akıl hastası bile olsa öyle şeyler yapmaz. Sadece sevgi istiyor ama senin gibi soytarılardan istemesi sıkıntı oluyor. Defalarca evde hırsızlık yapıp da yakalanan enayi demişsin yakalanmasa enayi olmuyor mu? Yatağı tutuşturma sadece biraz ilgi beklenmesinden kaynaklı yoksa herkes istediği kişiye zarar verebilir. Sen uyurken direk bıçaklayabilir fakat sadece oynamak ve ilgi görmek istiyor. Üstüne koşan bir köpeği sana saldıracak gibi hissedersin fakat sadece seninle oyun oynayıp yalamak ister. Aşırı b0ş bir insansın bu arada. Senin sülalede böyle gibi duruyor. Çevrenize Allah size katlanma gücü versin.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
ha bu arada fortnite oyuncusuyum diyince bazı vergilerden muaf kalabiliyormuşsun değerlendir derim

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,463
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
:D Dediğine göre bir çocuktan yola çıkarak kitle eleştiriyorsun. Çocuğun sıkıntılarını ben bilmem anlattığın kadarı ile de sana yorum yaptım. Kitle eleştirme kısmanda ise bir insan katilse her insan katil mi oluyor? O çocuğa da iyi davransan bunları yapmaz. Gücün yetiyor diye dövüyorsun onun da gücü onlara yetiyor sizden ve sizin ailenizden aldığı negatiflik ile bu şekilde hareket ediyor. Durduk yere akıl hastası bile olsa öyle şeyler yapmaz. Sadece sevgi istiyor ama senin gibi soytarılardan istemesi sıkıntı oluyor. Defalarca evde hırsızlık yapıp da yakalanan enayi demişsin yakalanmasa enayi olmuyor mu? Yatağı tutuşturma sadece biraz ilgi beklenmesinden kaynaklı yoksa herkes istediği kişiye zarar verebilir. Sen uyurken direk bıçaklayabilir fakat sadece oynamak ve ilgi görmek istiyor. Üstüne koşan bir köpeği sana saldıracak gibi hissedersin fakat sadece seninle oyun oynayıp yalamak ister. Aşırı b0ş bir insansın bu arada. Senin sülalede böyle gibi duruyor. Çevrenize Allah size katlanma gücü versin.
Benim tanıdığım bütün zihin engelli değişik ipsiz sapsız hayatta amacı olmayan herkese yük olan psikopat anarşik insanlar Valorant LoL ya da cs go oynuyordu.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
yo mesajlarını okudum aynı sorunların sende de olduğunu düşünüyorum kendisi topluma zararlı bir kişilik kendisi ile tanışsan zaten sende anlarsın tacizci vb. akıl hastalığına dair elde herhangi bir belge bile yok normal bi insan normal bir şekilde okula gidiyor her şeyi normal gözüküyor tanıyınca bi insan bu kadar beyinsiz olamaz diye yakıştırma yapılan insanlardan o yüzden zihinsel engelleri olduğunu düşünüyorum tıpkı senin gibi instasını atıyım özelden bi arkadaş ol derim görürsün o zaman farkı ailesi fazla şımartıyor sadece olay bundan ibaret tüm sülale bu çocuğu şımartıp duruyor aramızdaki yaş farkı 1 bile değil bir kaç ay fark var ki bana vurmaya kalkıştı durduk yere gel birbirimizin omzuna yumruk atalım diye ***** mısın sen dediğimde de yumruk attı orada dövdüm kankaaa sorsan herkes psikiyatrist ülkede herkes davranışlara göre olumlama yapıyor

Top Bottom