wake up to reality
80+ Silver
Bir de bunlar var ama karakterler bedava değil.
1200V Papel olan KURAMA yı veriyor ve diğer ifadeleri. Düzeltme yapacağım teşekkürler.Alıntıyı görüntüle
Karakterleri bedavaya vermiyor. Zaten vermesi de mantıksız olur. Oyun içinde vpapelle alınıyor karakterler.
Kuruma su ejdermi?1200V Papel olan KURAMA yı veriyor ve diğer ifadeleri. Düzeltme yapacağım teşekkürler.
Tamam oymuşKuruma su ejdermi?
Evet baya zor bir oyunFortnite zor oyundur. Çoğu kişi oynayamadığı için oyunu kötülüyor ancak kendileri kolsuz.
evet denedim zor oyun ama zor olmasada sarmıyor beni pek zordan kastım belli bi süre oynamadan mal gibi yürür durursun sadece mapte yavaş yavaş alışırsın düzgün oynayabilmen için bi 10 saat lazım sanırım.Fortnite zor oyundur. Çoğu kişi oynayamadığı için oyunu kötülüyor ancak kendileri kolsuz.
Düzgün oynayabilmen için 10 saat değil 10 ay oynaman lazım. O da belki.evet denedim zor oyun ama zor olmasada sarmıyor beni pek zordan kastım belli bi süre oynamadan mal gibi yürür durursun sadece mapte yavaş yavaş alışırsın düzgün oynayabilmen için bi 10 saat lazım sanırım.
grafiklerini geçtim genel olarak oyun beni çekmiyor mekanikleri falan apex tarzı oyunlar daha çekici bence