Neler Yeni

Rehber FORTNITE BEDAVA KURAMA ALMA (1200V PAPEL)

wake up to reality

80+ Silver
1637328879970.png

Bir de bunlar var ama karakterler bedava değil.

4emirrr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
442
İsim
Emir Kara
Fortnite zor oyundur. Çoğu kişi oynayamadığı için oyunu kötülüyor ancak kendileri kolsuz.
evet denedim zor oyun ama zor olmasada sarmıyor beni pek zordan kastım belli bi süre oynamadan mal gibi yürür durursun sadece mapte yavaş yavaş alışırsın düzgün oynayabilmen için bi 10 saat lazım sanırım.
grafiklerini geçtim genel olarak oyun beni çekmiyor mekanikleri falan apex tarzı oyunlar daha çekici bence

BATTLEFIELD

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,433
İsim
Selman
Mortnite sevmiyom çünkü grafikleri kotu ama gidip Maynkıraft oynuyom. E minecraft'ın grafikleri çok mu iyi acaba? Aslında hayır. Ama ben bi' oyunun kalitesinin doğrudan grafikleri ile alakalı olmadığını anlayamacak kadar minik bir pandayım. Nerden anlayıverdin öyle yav?

123kral14

80+ Silver
Kolay balık kasma yolu;
Dağlık Diyara'a iniş yapın etrafını temizleyin orada çok balık var. 21 tane çıkıyor. 60 bölü 21 eşittir 3 maça tamamlarsınız. Kuan Fitness oyun adım bu arada isteyen ekleyebilir duo ve 1v1 :D için.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu arada papelinizi spider man a saklayın bence. Fortnite'ın marvel için yaptığı skinler aşırı güzel oluyor. 5 Ocak günü spider man fortnite'da olacaktır. Kişisel tercihim böyle.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,445
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
evet denedim zor oyun ama zor olmasada sarmıyor beni pek zordan kastım belli bi süre oynamadan mal gibi yürür durursun sadece mapte yavaş yavaş alışırsın düzgün oynayabilmen için bi 10 saat lazım sanırım.
grafiklerini geçtim genel olarak oyun beni çekmiyor mekanikleri falan apex tarzı oyunlar daha çekici bence
Düzgün oynayabilmen için 10 saat değil 10 ay oynaman lazım. O da belki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,835
Üyeler
163,561
Son üye
OgunJes
Top Bottom