500 saat'den fazla oynadım hala yapımı düzeltemedimDüzgün oynayabilmen için 10 saat değil 10 ay oynaman lazım. O da belki.
valorant kitlesi çocuk lol kitlesi şizofren cs go kitlesi sinir hastalarından oluşuyorBenim tanıdığım bütün zihin engelli değişik ipsiz sapsız hayatta amacı olmayan herkese yük olan psikopat anarşik insanlar Valorant LoL ya da cs go oynuyordu.
Resmi sitesi.Site güvenilir mi?
46 takipçi 4 takip güzel hesapmış knkAlıntıyı görüntüle
Google arada yanlış çeviriyor.
Lol devamlı kitle kaybettiği için riot games arcane gibi politikalar izledi tüm lol oyuncuları bunu biliyo27 kasım 2020 istatisliklerine baktığının farktın da mısın?
bro.Kendi biyografinden neden utanıp başkası gibi gösteriyorsun?
Bende öyleyim. Cidden yetenek isteyen bir oyun.500 saat'den fazla oynadım hala yapımı düzeltemedim
mutlu mahallede bir kuşun sık sana 10 tane cami yaparlarFortnite oynamayı denedim bir kere çok değişik zor oyun herkes mimar sinan
agaLol devamlı kitle kaybettiği için riot games arcane gibi politikalar izledi tüm lol oyuncuları bunu biliyo
Mesaj otomatik birleştirildi:
bro.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
fortnite oyuncusu.Kendi biyografinden neden utanıp başkası gibi gösteriyorsun?
İyi oynayanlar dan daha fazla kötü oynayanlar var oyunu. Yetenek isteyen bir oyun olduğu için kötü oynayanların oranı daha fazla.mutlu mahallede bir kuşun sık sana 10 tane cami yaparlar