Arama sonuçları: *

1. AfniSoDeadly

Rehber Dikkat❗Bilgisayarınızda BIOS olmayabilir

Her bilgisayarda bios var biri eski tip bios biri uefi bios
  2. AfniSoDeadly

İnceleme AMD Fidelity FX Super Resulation (FSR) (DLSS Rakibi) The Riftbreaker Testi

Fsr gelmeyen kartlar da fsr kullanmanin bir yolu yok mu
  3. AfniSoDeadly

Rehber VRM Nedir? Kısaca Bakalım.

Bunlar ariza yapinca ne gibi durumlar oluyor mesela benim anakarta baska ram ve islemci takinca çalışmıyor
  4. AfniSoDeadly

Rehber Bedava İnca Ürünler Kazanma!

Hem bedava veriyorlar hem de bi hata yüzünden gondermemeye karar veriyorlar, biraz utansaniz ne guzel olur sıkıldım sizin gibi insanlardan. Markan eden yanlışlık yapildiktan sonra o kadar kisiye pahali bir ürünü gondersin, sanki para vermis gibi bir de sikayet edelim diyorsunuz yüzsüzluk...
  5. AfniSoDeadly

İnceleme GTA: Vice City inceleme

yapamaz, yapamazsın diye bir şey demedim zaten
  6. AfniSoDeadly

İnceleme GTA: Vice City inceleme

Hayır bu kadar eski bir oyuna simdi inceleme yapmak cidden gereksiz ama yapilamaz diye bir sey yok
  7. AfniSoDeadly

İnceleme Enes baturun saçma sistemi

Arkadaşlar canım sıkıldı enes baturun toplam izlenme süresine bakayım dedim ama karşılaştığım manzara ilginç Bana tamamen saçmalık geldi aylık ne kadar para kazandığı malum Bu kadar para kazanırken 3x3090 gaming x trio Ryzen 9 3950x Vs vs diye uzayan biz sistem kurmamak açıkçası bana çok...
  8. AfniSoDeadly

İnceleme Resident Evil Village Bitirdim (Hardcore)

Simdi korktugum icin kaydettim uyandigimda okucam
  9. AfniSoDeadly

Rehber Anime Önerileri #3= Re:ZERO Starting Life in Another World | Ölümlü Ölümsüzlük?

normalde anime izlemem high school dxd için özeldi şimdi 5i bekliyoruz bakalım
  10. AfniSoDeadly

Rehber Anime Önerileri #3= Re:ZERO Starting Life in Another World | Ölümlü Ölümsüzlük?

kim sonra çıkardıysa ağır çalmış cidden burada issei koneko ve rossweisse görüyorum
  11. AfniSoDeadly

Cidden bıktım asia dan hem sonradan geldi hemde riastan önce kapmaya çalışıyor
  12. AfniSoDeadly

Kanka ejderhalar gacılar ilgimi çekiyor zaten bi de süt makineleri olunca işin içinde hele koneko yok mu
Top Bottom