Arama sonuçları: *

1. A

Öneri 🎧Razer Barracuda X Ayar tavsiyesi🎧

Yorum dursun da müsait zaman da bakayım.
  2. A

Honeywell PTM 7950 İncelemesi

Hayırlı olsun. Pump out mevzusu içinde bire bir ürün.
  3. A

Aldığım için çok memnun kaldım valla. 👌 Evet, Aliexpress’ten aldım.
  4. A

Şu an ki hali bu şekilde. Sıcaklıklar hali ilk günkü gibi.
  5. A

Ekran kartı ısındığı için macun değişimini Maxtor CTG8 ile yapmıştım. İlk başlarda sıcaklık çok iyiydi ama sonradan pump out yapıyor ve hotspot yine yükseliyordu. Normal sıcaklıklar olması gereken değerde ama hotspot yükseldiği için sınıra geliyor ve throttle oluyordu. Tekrar değiştirdim az...
  6. A

Rehber VPN Olmadan Giriş Engeli Olan Sitelere Nasıl Girerim._V2.0

Buna alternatif olarak TurkNet ve Comnet internet kullanabilirsiniz. :D Bu servisler kendinden engelli sitelere izin veriyor.
  7. A

İnceleme i5 13600KF - RTX 4070 sistem 1080P performansı

İşlemci konusunda bende kararsızım 13600K vs 7600-7700 arasında. Yüksek güç tüketimi var sanıyordum Intel'de ama çok iyiymiş 40-60W. 10600K ile az önce Forza Horizon 5'de bende 40-50W gördüm. Daha yüksek düşünüyordum 13600K'yı.
  8. A

Ana Konu Dev Oyun Rehberi -2023 Steam Yaz İndirimleri(29 Haziran-13 Temmuz)

Sony oyunları çok hoşuma gitti bu zamana kadar. Ama Horizon Zero Down az oynadım pek hoşuma gitmedi. Değerlendirilir mi tekrar acaba? Hikayesi nasıl? Sony oyunlarının hikayesi sardı beni.
  9. A

İnceleme MSI GeForce RTX 3070 Ti Suprim X Termal Pad Değişim Sonuçları

3080-3080 Ti gibi kartta nasıl olur acaba? Elimdeki kartı satabilirsem benimde aklımda bu kartlardan birisini almak.
  10. A

Gamerock soğutması iyi diyorlardı. Ne durumda?
  11. A

Doğru, ama gerçekten AMD'nin driver sorununu çözmesi gerek kökten. Hala sorun yaşayanlar var. Ve tercih edilmemesinin sebebi de bu. Ben sorun yaşamadım ama monitör değiştikten sonra bende bir şeyler yaşadım. AOC monitörden Samsung monitöre geçtim. Ekran gri olup, tepkisiz kalıyor ve driver...
  12. A

322 nedir ya? Gerçekten RTX 30 serisi güç konusunda berbat. AMD'nin en üst kartı 6900 XT bile 289W çekerken, Nvidia tarafında 3070 Ti gibi orta seviye kart 322 çekmesi saçmalık.
  13. A

Test için yapmıştım bunu. Şu an orijinal de duruyor. İlerleyen zamanda denersem konu açıp seni etiketlerim olmadı.
  14. A

3090 Ti TDP 450W iken overclock ile bu kartta 475Watt TDP görmeme rağmen 68'i geçmedi kart. Canavar... Overclock ile yetişiyor 6900XT-3090'a. :D
  15. A

Sıcaklığı kafaya taktığımdan gözü karartıp gittim sıvı soğutmalı aldım.
Top Bottom