Arama sonuçları: *

1. Alex Mason

Rehber Playstation vs Xbox, sizce hangisi?

Ps5 in exlusiveleri max 10 saat mi sürüyor ? Bide zaten 50 tane çok iyi her türden exlusive i olan bi konsol çıkmadı çıksa zaten ps ve xbox ı konuşmazdık xbox oyunlarını pc de oynuyorsun zaten pc yoksa xbox alın baya geriye uyumluluk var pc varsa ps bence.
  2. Alex Mason

Ben teşekkür ederim ben sana copy + paste yaptın demedim zaten ama keşke bu piyasada yeniysen rehber açmak için çok erken değil mi ? İşi piyasada uzun yıllar boyu olanlara bırakta onlar detaylı rehber yapsınlar. 😉
  3. Alex Mason

Çoğu yerde eksiklik var ve bazı avataj ve dezavantajlardan bahsetmemişsin. 1. Playstation 5 te 3 kişiye kadar kardeşlik yapılıyor buda demek oluyor ki bir oyunun fiyatını 3 e bölüp arkadaşlarınızla alabilirsiniz. 2. Ps Plus her ay 2 tane Ps4 1 tane Ps5 yani toplamda 3 oyun oluyor ayrıca Ps5 i...
  4. Alex Mason

Rehber Bitirilmesi Gereken EFSANE Call Of Duty Oyunları!

Ghost seven başka cod oyunu oynamamıştır
  5. Alex Mason

Rehber En Kapsamlı Steam Kolay Level Atlama Rehberi

Anlattığım gibi cyberpunk rozetini 4 kere işledim yani rozet seviyesi 4 oldu ve her seferinde para ödüyorsun
  6. Alex Mason

Rehber Steam Basit Haraketli Çizim Vitrini Yapma

Arkaplan olarak diyosan 7 kuruşa güzel bir şey bilmiyorum
  7. Alex Mason

5 dolar sınırını aştınız mı ? Aştıysanız sistemle alakalı bir sorun olabilir
  8. Alex Mason

4. Yöntemi uygularsanız görürsünüz
  9. Alex Mason

Rehber Detaylı Steam Para Kazanma Yöntemi

Zamanında az para kazanmadım bundan
  10. Alex Mason

Rehber Youtube'da Eskiden Attığınız Yorumları Silme Veya Görme

Herkes Eskiden Yazdığı Yorumları Görüp Cringe Oluyor.
  11. Alex Mason

sağdaki küçük partta bişiler yazmasını istiyorsan gifhy kısmını yap 1615908151 hoş olmuş peki bu nasıl https://steamcommunity.com/id/RealH2O/ belki bununda rehberini yaparım
  12. Alex Mason

İndirme tuşu yok mu sağ tık yapıp farklı kaydet diyip .gif uzantılı indirin
  13. Alex Mason

İstediğin kadar raporlayabilirsin aklı olan insan bunun bağarmak için olmadığını Rehber ile alakalı olduğunu anlar
  14. Alex Mason

Yapmamız Gereken 1 Adım Kaldı F12 ye Basıp Console yi Açın Ardından Altta Paylaştığım Kodu Yapıştırın. $J('#image_width').val(1000).attr('id',''),$J('#image_height').val(1).attr('id',''); Bu kısmı yaptığına emin ol önce incele yi aç ondan sonra o bölümden konsolu aç 1615814347 ? Gerçekten...
  15. Alex Mason

Üzerinde yazı olmasını istemiyorsan direk yükliceksin
  16. Alex Mason

İşte Rozeti İşlerken Kartları Kullandığın İçin Kartlar PUF Oluyor Envanterinde de Göremezsin Zaten Topluluk Pazarından Alınan Şeylerin İADEsi Olmaz
  17. Alex Mason

Rozeti İşlerken Kartları Kullanıyorsun
Top Bottom