LineaTurco
80+ Gold
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 3,102
- İsim
- Zeki Müren
Güzel rehber yapamicam PC kötü ve Steam hesabım kaç seviye bilmjyoru. Ama iş yaparBUGÜN SİZLERE STEAMDE NASIL HARAKETLİ BASİT BİR ÇİZİM VİTRİNİ YAPABİLECEĞİNİZİ GÖSTERCEM. ÖNCELİKLE İHTİYACIMIZ OLAN ŞEYLERE BAKALIM
İHTİYAÇ LİSTESİ
1 ADET BİLGİSİYAR
1 ADET Giphy Hesabı
1 ADET STEAM HESABI (10 Level Veya Üzeri Olması Lazım. Değilseniz Onunda Rehberini Yayınlayacağım Yakında.)
İŞLEMLERİ GOOGLE CHOME ÜZERİNDEN YAPIN
HAYDİ BAŞLIYALIM
1. ADIM | Öncelikle Steam Pazar Sekmesine Giriyoruz. Arama Yerine BACKGROUND Yazıyoruz Önümüze Çıkan Arkaplanlardan Hoşunuza Gideni Alınız. (Ucuz ve Güzel Olanlar İçin Rehber Gelicek)
2. ADIM | Steam Envanter Bölümüne Gidip Steam'i Seçelim. Ardından Aldığımız Arkaplan'ın Üzerine Tıklayıp Tam Boyut Görüntüle Diyoruz Ardından Çıkan Linki Koplalıyoruz.
3. ADIM | Steam Design Sayfasına Girelim. Gerekli Yere Linkimizi Yapıştırdıktan Sonra" Change BG" e Tıklayın
Ardından "Download Images"e Tıklaya Bilirsiniz. İndirilen Dosyanın İçindeki "Artwork_Right" ve "Artwork_Middle" ı Kullanacağız.
4. ADIM | Giphy.com Bu Siteye Giriniz Ve Kayıt Olunuz. Kayıt Olduktan Sonra Sağ Üstteki Create Yazısına Tıklayın. GIF'e Tıklayın ve "Artwork_Middle" ı Seçin. Gelen Sekmede Bir Sürü Seçenek Görceksiniz "ENTER YOUR CAPTION" Yazan Yere Tıklayıp Yazmak İstediğinizi Yazın. Style ve Animation Kısmından Yazınızı Daha Havalı Yapabilirsiniz. Sticker Kısmından İstediğiniz Şeyleri Aratarak İstediğiniz Stickerı Koyabilirsiniz. Filters Kısmından Gifinize Effekt Verebilirsiniz Her Şeyinizi Hallettikten Sonra "CONTINUE TO UPLOAD" Seçeneğine Basınız Ve "UPLOAD TO GIPHY" ye Basınız. Gifiniz Hazır Olduktan Sonra bilgisayarınıza İndirin.
![]()
Sign In
steamcommunity.com
5. ADIM | Bu Siteye Girin Ardından Çizim Vitrininize Bir İsim Verin Ve Upload'a Basıp En Son Giphy den İndirdiğimiz Fotoğrafı Seçin Alttaki Kutucuklarıda İşaretledikten Sonra Yapmamız Gereken 1 Adım Kaldı F12 ye Basıp Console yi Açın Ardından Altta Paylaştığım Kodu Yapıştırın.
$J('#image_width').val(1000).attr('id',''),$J('#image_height').val(1).attr('id','');
Kodu Yapışdırdıktan Sonra Enter a Basıp Console yi Kapayın Ardından Kaydet Ve Devam Et e Basın Ardından Aynı İşlemi "Artwork_Right" İçinde Yapın.
6. ADIM | Artık Son Adımdayız Steam Profilimize Gidip "PROFİLİ DÜZENLE" e Tıklayın Ardından Sergilenen Vitrine Tıklayın Ve Boş Olan Bir Slot a Çizim Vitrinine Tıklayın Ardından Kalem İşaretine Tıklayıp Çıkan Sayfadaki İnce Dikdörtken Resmine Tıklayın Büyük Gif Büyük Olan Boşlukta Olcak İkisinide Seçtikten Sonra Kaydete Basın Ve Profil Arka Planı Bölümüne Gelip Arka Planınızı Seçin.
Ve Bitti Profilinize Gidip Bakabilirsiniz Örneğini Aşağıya Koycam
Alıntıyı görüntüle
Umarım Faydalı Olmuşumdur Hepinize İyi Günler Dilerim
SORUNUZ OLURSA: H²O#0072