Arama sonuçları: *

1. AlpacinoTR

Rehber AMD Smart Access Memory Özelliğini Aktif Etmek

Benim gibi fps oyun hastası insanlar için birebir :)) Olmaz. ancak yanına ekleyeceğin 6000 serisi ekran kartı ile denersen bir ihtimal olabilir :)
  2. AlpacinoTR

Rehber AMD Smart Access Memory Özelliğini Aktif Etmek

AMD Smart Access Memory Nedir ? İşlemcinin Ekran Kartının Belleğinin Tamamına Erişebilmesidir. Özelliği Aktif Etmem İçin Neler Gerekli ? 1-AMD 5000 veya 3000 Serisi İşlemcilere Sahip Olmak. 2-AMD B500 veya B400 Serisi Anakartlara Sahip Olmak. 3.AMD 6000 Serisi Ekran Kartına Sahip Olmak...
  3. AlpacinoTR

İnceleme ASUS ROG STRIX RX 6600 XT OC İncelemesi

teşekkür ederim :) onu da ekliyeceğim yakın zamanda :)
  4. AlpacinoTR

Evet benim değil. tabi o gözümden kaçmış hemen ekleme yapıcam.
  5. AlpacinoTR

Herkese merhaba, 1 ay önce aldığım ekran kartımın incelemesi yapacağım. Ekran kartınızı çıkarmak istediğinizde şu şekilde karşınıza korunaklı şekilde çıkıyor; Teknik Bilgiler ; Bağlantılar; Tasarım; Oyun Performansları; Artıları; 1-Fabrika çıkışı O.C olması. 2-Asus model ekran...
  6. AlpacinoTR

İnceleme Ryzen 5 5600G Oyun Performansı

5600g ye mi dönsem ne yapsam ne dersin ?
  7. AlpacinoTR

Rehber Artic Mx-4 Termal Macunun Gerçekliğini Test Etme

Piyasa Çok Sahtesi Olan Bir Termal Macun Size Kolay Yoldan Gerçek Olup Olmadığını Nasıl Tespit Edeceğinizi Göstereceğim. Yılbaşından Önce Elden Almıştım Bugün Termal Macunu Yenilemek İçin Dolaptan Çıkardım Birde Ne Göreyim Benimki de Sahte :)) Sizin Yapmanız Android Veya İphone Model...
  8. AlpacinoTR

Rehber Bedava İnca Ürünler Kazanma!

reklam kokuyor gibi baksana kimseye bişey çıkmamış :D
  9. AlpacinoTR

ben bi pc ye bluestacks indirip deniyeyim :D
  10. AlpacinoTR

farklı hesaplardan mı girdin :D
  11. AlpacinoTR

Rehber Çok Kapsamlı SSD Seviye Listesi

maşallah rehbere bak bee :)))
  12. AlpacinoTR

Rehber ❌Alınmaması Gereken Mouse Modelleri❌ (Güncelleme 3)

Logitech G300s kullanıcısıyım 5 seneyi devirdik ne oyunlar oynadım ama hiç çift tıklama hatasıyla karşılaşmadım.
  13. AlpacinoTR

İnceleme 🔥F/P🔥 Snopy SN-GX7 RGB Kulaklık

Önemli değil :) Her kullanıcıya göre değişebilir banada göre rahatsız edici :) Bilmiyordum kusura bakmayın.
  14. AlpacinoTR

İnceleme 🔥F/P🔥 Snopy SN-GX7 RGB Kulaklık

Merhaba Değerli Forum Üyeleri ; 1.5 Ay Kadar Önce Aldığım Kulaklığım Hakkında Görüşlerimi Bildireceğim. Kulaklıkta 1 Adet Mikrofon 1 Adet Kulaklık ve 1 Adet RGB İçin USB Girişi Bulunmaktadır. USB Girişini Portuna Takarsanız RGB Işıkları Yanmaya Başlıyor, Ama RGB Işıklarının Yanmasını...
  15. AlpacinoTR

Rehber Gümrük Vergisi Nasıl Hesaplanır?

çok güzel rehber olmuş teşekkür ederim
Top Bottom