Neler Yeni

Rehber ❌Alınmaması Gereken Mouse Modelleri❌ (Güncelleme 3)

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Bende renk ayarlama falan var yazılım üzerinden yapabiliyorum. Prodigy modeli olarak biliyorum. Nerden bakabilirim ?
Aydınlatma var. ARGB değil. Nasıl bilmiyorum. G102 LIGHTSYNC incelemelerindeki gibi renk dalgası efekti var mı?

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

Herucane

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,157
İsim
Canberk pala
Reis yapmış yapacağını eline sağlık

MrYılmazer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Yusuf Yılmazer
Almayı düşündüğünüz mouseu bu rehberde aramak isterseniz Ctrl + F kominasyonuyla çıkan yere almak istediğiniz mouseu yazabilirsiniz. Eğer orada yoksa konunun altına mutlaka yazın.

Logitech G102/203 LIGHTSYNC
Alıntıyı görüntüle

- Sensörü Mercury değil. yaklaşık 90 IPS'lik bir sensörü var. Alıp da memnun olanlara bakmayın siz.

Logitech G300s
Alıntıyı görüntüle

- Kronik çift tıklama sorunu var. Aynı fiyata daha iyileri mevcut. (Corsair Katar Pro gibi.)

Logitech G102/203 Prodigy
Alıntıyı görüntüle

- Kronik çift tıklama sorunu var. Aynı fiyata kronik sorunlu olmayan başka modeller mevcut. (HP OMEN Vector Essential gibi.)

MSI Interceptor DS B1
Alıntıyı görüntüle

- 48 IPS hızlanmaya sahip düşük seviye bir sensöre sahip.

Gamepower Bane
Alıntıyı görüntüle

- 30 IPS'lık hızlanmaya sahip olan bayağı kötü bir sensöre sahip.

SteelSeries Aerox 3
Alıntıyı görüntüle

- 600 TL gibi aşırı pahalı bir fiyata sahip. Ondan daha iyi mouselar bile bundan çok daha ucuz. (HP OMEN Reactor, G305 gibi.)

Razer DeathAdder Elite
Alıntıyı görüntüle

- Aslında kötü bir mouse değil ama Basilis X gibi kablosuz bir mouse varken almazdım. Ama Basilis X istemezseniz, üstüne biraz daha ekleyip Basilisk / DeathAdder V2 almalısınız. Sütüne ekleme şansınız yoksa bu mouse da iyidir.

Asus ROG Strix Impact II
Alıntıyı görüntüle

- Öncelerde 220 TL gibi gayet iyi bir fiyata satılırken şu anda 300 TL'ye kadar çıkmış durumda. Eski fiyatına inmediği sürece alınmaz.

Evet rehberimiz burada sonra

ermiyor! İlerleyen zamanlarda bu rehberi süreklü güncelleyip, anayasa gibi upuzun bir rehber haline getirmeyi planlıyorum. Sizin de eklememi istediğiniz mouse varsa mutlaka söyleyin. İyi forumlar!
teşekkurler

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Kendi zevkinize göre, ben almazdım kablosuzu var yazmak yerine eksilerini yazabilirdiniz. Alınmaması gereken adı gibi iddialı bir başlık açıyorsanız bütçe veya kablo söz konusu olmamalı, sensör ve ıps değerleri söz konusu olmalı. Düzeltilirse elinize sağlık, düzetlmesen de eline sağlık.
Kablolu bir mousela kablosuz ile arasındaki fark artık yok. Kablosuz yerine kablolu tercih etmek biraz ilginç. Ayrıca kim 600 TL'ye Aerox 3 alır :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Renk döngüsünden bahsediyorsanız var.
Renk dalgası.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

AlpacinoTR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
241
İsim
Celal Güzel
Logitech G300s kullanıcısıyım 5 seneyi devirdik ne oyunlar oynadım ama hiç çift tıklama hatasıyla karşılaşmadım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
sefa toksoy
Geçen gaming gecesinden asus rog gladius ll core aldım henüz açmadım ona ne diyorsunuz hocam ?

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Kablolu bir mousela kablosuz ile arasındaki fark artık yok. Kablosuz yerine kablolu tercih etmek biraz ilginç. Ayrıca kim 600 TL'ye Aerox 3 alır :D

Renk dalgası.
Tüm renklerin yandığı demi hocam. Arka arkaya yanıyor. Ayrıca nefes alma efektide var

GFYT

80+ Bronze

Renk dalgası.
Nesnel bilgilere dayanan karşılaştırmalarda araya öznel sokulmamalı. Yaptığın hata ve bana göre yanlış. Adamın parası vardır, hoşuna gidiyordur 600TL'yi verir alır, kimse de niye aldın kardeşim! diyemez.

Avolay

80+ Gold
Logitech G300s kullanıcısıyım 5 seneyi devirdik ne oyunlar oynadım ama hiç çift tıklama hatasıyla karşılaşmadım.
Arkadaşımda var o karşılaştı :) Sorun var denmesi %100 olacak demek değil ama A markasında %2si böyleyken B markasında %20si böyleyse sorunludur

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Nesnel bilgilere dayanan karşılaştırmalarda araya öznel sokulmamalı. Yaptığın hata ve bana göre yanlış. Adamın parası vardır, hoşuna gidiyordur 600TL'yi verir alır, kimse de niye aldın kardeşim! diyemez.
ben derim (!)

• Beğen
Reaksiyonlar: GFYT

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
G402 fare kullanıyordum uzun zamandır, hala da ilk günkü gibi çalışıyor ve tıklama tepkisinden de memnunum. Ancak yeni bilgisayar alırken yeni fare de alabilirim. Bana şöyle güzel bir fare önerir misiniz, ama aşırı pahalı da olmasın maksimum 800 TL.
Wireless istemiyorum, şarjı filan bitince sinir bozuyor yani USB candır. (Acaba yeni konu mu açayım?)

Top Bottom