Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Bilirim ama marka adlarının düzgün yazılması taraftarıyım.Gamepower bilir misin
Bilirim ama marka adlarının düzgün yazılması taraftarıyım.Gamepower bilir misin
Oğğkay.İnsanların cinsel tercihleri üzerinden şaka yapmak komik değil , acınası
Eğer şu an sorunun yoksa satmana gerek yok, LightSync modeli kronik sorunsuz bir model.Bende G102 prodigy var. Bu zamana kadar sorun yaşamadım. Satıp yeni mouse almalı mıyım ?
Değiştirme. Çift tıklamadığı sürece gayet iyi bir mouse. ARGB olmaması hariç.Bende G102 prodigy var. Bu zamana kadar sorun yaşamadım. Satıp yeni mouse almalı mıyım ?
Eline sağlıkAlmayı düşündüğünüz mouseu bu rehberde aramak isterseniz Ctrl + F kominasyonuyla çıkan yere almak istediğiniz mouseu yazabilirsiniz. Eğer orada yoksa konunun altına mutlaka yazın.
Logitech G102/203 LIGHTSYNC
Alıntıyı görüntüle
- Sensörü Mercury değil. yaklaşık 90 IPS'lik bir sensörü var. Alıp da memnun olanlara bakmayın siz.
Logitech G300s
Alıntıyı görüntüle
- Kronik çift tıklama sorunu var. Aynı fiyata daha iyileri mevcut. (Corsair Katar Pro gibi.)
Logitech G102/203 Prodigy
Alıntıyı görüntüle
- Kronik çift tıklama sorunu var. Aynı fiyata kronik sorunlu olmayan başka modeller mevcut. (HP OMEN Vector Essential gibi.)
MSI Interceptor DS B1
Alıntıyı görüntüle
- 48 IPS hızlanmaya sahip düşük seviye bir sensöre sahip.
Gamepower Bane
Alıntıyı görüntüle
- 30 IPS'lık hızlanmaya sahip olan bayağı kötü bir sensöre sahip.
SteelSeries Aerox 3
Alıntıyı görüntüle
- 600 TL gibi aşırı pahalı bir fiyata sahip. Ondan daha iyi mouselar bile bundan çok daha ucuz. (HP OMEN Reactor, G305 gibi.)
Razer DeathAdder Elite
Alıntıyı görüntüle
- Aslında kötü bir mouse değil ama Basilis X gibi kablosuz bir mouse varken almazdım. Ama Basilis X istemezseniz, üstüne biraz daha ekleyip Basilisk / DeathAdder V2 almalısınız. Sütüne ekleme şansınız yoksa bu mouse da iyidir.
Asus ROG Strix Impact II
Alıntıyı görüntüle
- Öncelerde 220 TL gibi gayet iyi bir fiyata satılırken şu anda 300 TL'ye kadar çıkmış durumda. Eski fiyatına inmediği sürece alınmaz.
Evet rehberimiz burada sonra
ermiyor! İlerleyen zamanlarda bu rehberi süreklü güncelleyip, anayasa gibi upuzun bir rehber haline getirmeyi planlıyorum. Sizin de eklememi istediğiniz mouse varsa mutlaka söyleyin. İyi forumlar!
Bana kalırsa fiyattan dolayı bir mouse alınıp alınmayacağı karar verilmez teknik özelliklere göre bir rehber olsaydı bencr daha iyi olurdu (F/P diye bir şey var biliyorum)Almayı düşündüğünüz mouseu bu rehberde aramak isterseniz Ctrl + F kominasyonuyla çıkan yere almak istediğiniz mouseu yazabilirsiniz. Eğer orada yoksa konunun altına mutlaka yazın.
Logitech G102/203 LIGHTSYNC
Alıntıyı görüntüle
- Sensörü Mercury değil. yaklaşık 90 IPS'lik bir sensörü var. Alıp da memnun olanlara bakmayın siz.
Logitech G300s
Alıntıyı görüntüle
- Kronik çift tıklama sorunu var. Aynı fiyata daha iyileri mevcut. (Corsair Katar Pro gibi.)
Logitech G102/203 Prodigy
Alıntıyı görüntüle
- Kronik çift tıklama sorunu var. Aynı fiyata kronik sorunlu olmayan başka modeller mevcut. (HP OMEN Vector Essential gibi.)
MSI Interceptor DS B1
Alıntıyı görüntüle
- 48 IPS hızlanmaya sahip düşük seviye bir sensöre sahip.
Gamepower Bane
Alıntıyı görüntüle
- 30 IPS'lık hızlanmaya sahip olan bayağı kötü bir sensöre sahip.
SteelSeries Aerox 3
Alıntıyı görüntüle
- 600 TL gibi aşırı pahalı bir fiyata sahip. Ondan daha iyi mouselar bile bundan çok daha ucuz. (HP OMEN Reactor, G305 gibi.)
Razer DeathAdder Elite
Alıntıyı görüntüle
- Aslında kötü bir mouse değil ama Basilis X gibi kablosuz bir mouse varken almazdım. Ama Basilis X istemezseniz, üstüne biraz daha ekleyip Basilisk / DeathAdder V2 almalısınız. Sütüne ekleme şansınız yoksa bu mouse da iyidir.
Asus ROG Strix Impact II
Alıntıyı görüntüle
- Öncelerde 220 TL gibi gayet iyi bir fiyata satılırken şu anda 300 TL'ye kadar çıkmış durumda. Eski fiyatına inmediği sürece alınmaz.
Evet rehberimiz burada sonra
ermiyor! İlerleyen zamanlarda bu rehberi süreklü güncelleyip, anayasa gibi upuzun bir rehber haline getirmeyi planlıyorum. Sizin de eklememi istediğiniz mouse varsa mutlaka söyleyin. İyi forumlar!
X7'le laf yok (!)Güzel rehber
Ama eğer bu rehberde everest sgm x7 pro'yu görürsem sana savaş açarım nightmare837(!)
Bende renk ayarlama falan var yazılım üzerinden yapabiliyorum. Prodigy modeli olarak biliyorum. Nerden bakabilirim ?Değiştirme. Çift tıklamadığı sürece gayet iyi bir mouse. ARGB olmaması hariç.
Evet ama 600 TL'ye de Aerox 3 almazdımBana kalırsa fiyattan dolayı bir mouse alınıp alınmayacağı karar verilmez teknik özelliklere göre bir rehber olsaydı bencr daha iyi olurdu (F/P diye bir şey var biliyorum)