Neler Yeni

Rehber ❌Alınmaması Gereken Mouse Modelleri❌ (Güncelleme 3)

Muti

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Onur Muti
İlgilendiği Kategoriler
Mobil Bilgisayarlar, Apu sistemler, birazcık da gamepedler
Instagram
İg: @0nnurrr
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561199119862888/
Discord
Muti#0817
Güzel rehber
Ama eğer bu rehberde everest sgm x7 pro'yu görürsem sana savaş açarım nightmare837(!)

yureksyz

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Linke tıklarken umarım G102 vardır diyerek tıkladım ve en başta karşıma çıktı. :D

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Bende G102 prodigy var. Bu zamana kadar sorun yaşamadım. Satıp yeni mouse almalı mıyım ?
Değiştirme. Çift tıklamadığı sürece gayet iyi bir mouse. ARGB olmaması hariç.

• Beğen
Reaksiyonlar: RefX

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,309
İsim
.
İronclow da sorunlu diye duyduğunuzu söylemiştiniz, ekleyin isterseniz.

aydin.

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Almayı düşündüğünüz mouseu bu rehberde aramak isterseniz Ctrl + F kominasyonuyla çıkan yere almak istediğiniz mouseu yazabilirsiniz. Eğer orada yoksa konunun altına mutlaka yazın.

Logitech G102/203 LIGHTSYNC
Alıntıyı görüntüle

- Sensörü Mercury değil. yaklaşık 90 IPS'lik bir sensörü var. Alıp da memnun olanlara bakmayın siz.

Logitech G300s
Alıntıyı görüntüle

- Kronik çift tıklama sorunu var. Aynı fiyata daha iyileri mevcut. (Corsair Katar Pro gibi.)

Logitech G102/203 Prodigy
Alıntıyı görüntüle

- Kronik çift tıklama sorunu var. Aynı fiyata kronik sorunlu olmayan başka modeller mevcut. (HP OMEN Vector Essential gibi.)

MSI Interceptor DS B1
Alıntıyı görüntüle

- 48 IPS hızlanmaya sahip düşük seviye bir sensöre sahip.

Gamepower Bane
Alıntıyı görüntüle

- 30 IPS'lık hızlanmaya sahip olan bayağı kötü bir sensöre sahip.

SteelSeries Aerox 3
Alıntıyı görüntüle

- 600 TL gibi aşırı pahalı bir fiyata sahip. Ondan daha iyi mouselar bile bundan çok daha ucuz. (HP OMEN Reactor, G305 gibi.)

Razer DeathAdder Elite
Alıntıyı görüntüle

- Aslında kötü bir mouse değil ama Basilis X gibi kablosuz bir mouse varken almazdım. Ama Basilis X istemezseniz, üstüne biraz daha ekleyip Basilisk / DeathAdder V2 almalısınız. Sütüne ekleme şansınız yoksa bu mouse da iyidir.

Asus ROG Strix Impact II
Alıntıyı görüntüle

- Öncelerde 220 TL gibi gayet iyi bir fiyata satılırken şu anda 300 TL'ye kadar çıkmış durumda. Eski fiyatına inmediği sürece alınmaz.

Evet rehberimiz burada sonra

ermiyor! İlerleyen zamanlarda bu rehberi süreklü güncelleyip, anayasa gibi upuzun bir rehber haline getirmeyi planlıyorum. Sizin de eklememi istediğiniz mouse varsa mutlaka söyleyin. İyi forumlar!
Eline sağlık :)

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Almayı düşündüğünüz mouseu bu rehberde aramak isterseniz Ctrl + F kominasyonuyla çıkan yere almak istediğiniz mouseu yazabilirsiniz. Eğer orada yoksa konunun altına mutlaka yazın.

Logitech G102/203 LIGHTSYNC
Alıntıyı görüntüle

- Sensörü Mercury değil. yaklaşık 90 IPS'lik bir sensörü var. Alıp da memnun olanlara bakmayın siz.

Logitech G300s
Alıntıyı görüntüle

- Kronik çift tıklama sorunu var. Aynı fiyata daha iyileri mevcut. (Corsair Katar Pro gibi.)

Logitech G102/203 Prodigy
Alıntıyı görüntüle

- Kronik çift tıklama sorunu var. Aynı fiyata kronik sorunlu olmayan başka modeller mevcut. (HP OMEN Vector Essential gibi.)

MSI Interceptor DS B1
Alıntıyı görüntüle

- 48 IPS hızlanmaya sahip düşük seviye bir sensöre sahip.

Gamepower Bane
Alıntıyı görüntüle

- 30 IPS'lık hızlanmaya sahip olan bayağı kötü bir sensöre sahip.

SteelSeries Aerox 3
Alıntıyı görüntüle

- 600 TL gibi aşırı pahalı bir fiyata sahip. Ondan daha iyi mouselar bile bundan çok daha ucuz. (HP OMEN Reactor, G305 gibi.)

Razer DeathAdder Elite
Alıntıyı görüntüle

- Aslında kötü bir mouse değil ama Basilis X gibi kablosuz bir mouse varken almazdım. Ama Basilis X istemezseniz, üstüne biraz daha ekleyip Basilisk / DeathAdder V2 almalısınız. Sütüne ekleme şansınız yoksa bu mouse da iyidir.

Asus ROG Strix Impact II
Alıntıyı görüntüle

- Öncelerde 220 TL gibi gayet iyi bir fiyata satılırken şu anda 300 TL'ye kadar çıkmış durumda. Eski fiyatına inmediği sürece alınmaz.

Evet rehberimiz burada sonra

ermiyor! İlerleyen zamanlarda bu rehberi süreklü güncelleyip, anayasa gibi upuzun bir rehber haline getirmeyi planlıyorum. Sizin de eklememi istediğiniz mouse varsa mutlaka söyleyin. İyi forumlar!
Bana kalırsa fiyattan dolayı bir mouse alınıp alınmayacağı karar verilmez teknik özelliklere göre bir rehber olsaydı bencr daha iyi olurdu (F/P diye bir şey var biliyorum)

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Güzel rehber
Ama eğer bu rehberde everest sgm x7 pro'yu görürsem sana savaş açarım nightmare837(!)
X7'le laf yok (!)

şaka maka hugola bile kullanıyordu bi ara

• Hahaha
Reaksiyonlar: Muti

RefX

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,932
İsim
Orhun Refik Kocabaş
Değiştirme. Çift tıklamadığı sürece gayet iyi bir mouse. ARGB olmaması hariç.
Bende renk ayarlama falan var yazılım üzerinden yapabiliyorum. Prodigy modeli olarak biliyorum. Nerden bakabilirim ?

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,754
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Bana kalırsa fiyattan dolayı bir mouse alınıp alınmayacağı karar verilmez teknik özelliklere göre bir rehber olsaydı bencr daha iyi olurdu (F/P diye bir şey var biliyorum)
Evet ama 600 TL'ye de Aerox 3 almazdım :D

GFYT

80+ Bronze
Kendi zevkinize göre, ben almazdım kablosuzu var yazmak yerine eksilerini yazabilirdiniz. Alınmaması gereken adı gibi iddialı bir başlık açıyorsanız bütçe veya kablo söz konusu olmamalı, sensör ve ıps değerleri söz konusu olmalı. Düzeltilirse elinize sağlık, düzetlmesen de eline sağlık.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,630
Üyeler
163,029
Son üye
HunEtzel
Top Bottom