1000 tl altı bütçe de kablosuz oyuncu mouse önerisi

Eyüphan.10

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
209
Bütçe
1000
arkdaşlar şuanda msı gm08 mouse kullanıyorum kablolu olması ve sensörünün yavaş olması sıkıntılarım elime tam oturuyor aslında ama g kuvveti az olduğundan çok hızlı döndürüğümde mouse yukarı kayıyo feci şekilde almışken güzel bir şey alayım diyorum 1000 tl altına kablosuz logitech superlight vari bir mouse aslında istediğim bu şekilde gecikmesi düşük güçlü bir sensöre sahip mouse öneriniz varmıdır şimdiden teşekkürler

@WörWind yardımcı olabilecek birileri varmı
Hocam ben farelerden pek anlamıyorum ama insanların önerdikleri ne göre bir fikir verebilirim size. Elinizin boyutu ve tutuşunuz nedir?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ben farelerden pek anlamıyorum ama insanların önerdikleri ne göre bir fikir verebilirim size. Elinizin boyutu ve tutuşunuz nedir?
Elinize uyar mı bilmiyorum ama attackshark X3 e bakabilirsiniz.

lan bu çok iyiymiş aklımı çeldi printstream'a çok benziyor

Elim kucuk degil orta boy tesekkur ederim onerin icin balacagim simdi

Darmoshark n3

Elim kucuk degil orta boy tesekkur ederim onerin icin balacagim simdi

Hocam özellikleri güzele benziyor attackshark veya ajazz lardan vs daha. Mı iyidir

Hocam özellikleri güzele benziyor attackshark veya ajazz lardan vs daha. Mı iyidir
hepsinin özellikleri nerdeyse aynı zaten malzeme kaliteleri degişiyo galiba birtek tutuşuna hangisi uyuyorsa al derim

FPS Oyunları için yeteri mi ayrıca connectgame sitesi güvenilir mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,101,262
Üyeler
175,184
Son üye
omertahaoztop
Geri