Neler Yeni

Öneri Alınmaması gereken laptoplar (KONU BİTTİ)

Senerr

80+ Bronze
Bir model yüzünden bütün markayı kötülemek doğru değil veya sırf servisi kötü diye arkadaş monster'da sorun yaşamış ve çözmemişler o zaman dava etsin ve monster beni bu model ile mağdur etti gibi konu açsın. 3 sene önceki videoyu eklemiş ve markayı kötülüyor, belki marka kendini düzeltti 3 senede.

Çok garip cidden.
Sana katılıyorum.

Win7Multi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İstanbul Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi 1938.Sokak
İsim
Anonim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Bilişim
Instagram
tolgafiorinofani
Harbiden G780 modeli de var. G870'tir o ama bence.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şaşırmadım. Bu forumun iyi tarafı bu linç yemiyorsun ama bu konuda ne bileyim gel beni kaşı demiş gibi.
Düzelttim G870'i

Sana katılıyorum.
haklısınız. yanlış yaptım. size katılıyorum. konu kilitlensin.

Güzel bir davayı hak ediyor bana kalsa.

Bu konuda biraz daha iyi davranmış

buna bakın.
Siz aynı konuyu techolay'da açarak bir ton tepki gördünüz. Ben markalarının yerinde olayım markayı karalamaktan size dava açarım.

Zaten yedi.
Google'ye yazdım direkt çıktı. :kekw:

Zaten markalar ve modeller o kadar hızlı güncelleniyor ve değişiyorki aslında böyle bir konu açacak kadar insanlar özgür olmalı mı ? Bilemedim. Hani başlığı değiştirip alınırken dikkat edilmesi gereken modeller diye değiştirse belki kabul ederdim.
Benim modelime laf atan olmamışta abi G780 yazmışsın aşağısına parantezde doğru yazıp. Bir de inanılmaz linç yiyebileceğin bir konu gibi geldi bana bu. F15 kasaları bende beğenmiyorum 5. den sonra saydığın markaları hayatımda ilk defa duydum.
Bir model yüzünden bütün markayı kötülemek doğru değil veya sırf servisi kötü diye, arkadaş monster'da sorun yaşamış ve çözmemişler o zaman dava etsin ve monster beni bu model ile mağdur etti gibi konu açsın. 3 sene önceki videoyu eklemiş ve markayı kötülüyor, belki marka kendini düzeltti 3 senede.

Çok garip cidden.
Google'ye yazdım direkt çıktı. :kekw:

Zaten markalar ve modeller o kadar hızlı güncelleniyor ve değişiyorki aslında böyle bir konu açacak kadar insanlar özgür olmalı mı ? Bilemedim. Hani başlığı değiştirip alınırken dikkat edilmesi gereken modeller diye değiştirse belki kabul ederdim.
Harbiden G780 modeli de var. G870'tir o ama bence.

Şaşırmadım. Bu forumun iyi tarafı bu linç yemiyorsun ama bu konuda ne bileyim gel beni kaşı demiş gibi.
hepinizden özür diliyorum. bilmeden konu yapmışım. konu kilitlensin. belki yaparsam alınabilir laptoplar rehberi yapabilirim. konu kilitlensin.

Son düzenleme:

Win7Multi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İstanbul Bağcılar Kemalpaşa Mahallesi 1938.Sokak
İsim
Anonim
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Bilişim
Instagram
tolgafiorinofani
konu bitti, konu kilitlensin

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,164
İsim
Volkan
servisi iyi değil.
ona bakılırsa dostum asusta alma neler gördüm ben Asus rg cihazımı gönderdim ısı sorunu var diye sıvı metali silip macun sürmüşler fanlarımı bile temizlememişler ön kısma uzun vida atmışlar kasayı kastırmış ve üstten vida bombe yapmıştı o zaman asusta almayın arkadaşlar

Evanescence

80+ Bronze
apple macbook air m1 laptop aldık geçen hafta sıfır. sol hoparlör cızırtılı sesi vardı müzik dinlerken falan + masaya tam ayakları tam basmıyordu alt kasa yamuk gibiydi. dünya markası apple da bile böyle sorunlar çıkıyor babacanlar. adam casper alır hayvan gibi kullanır laptop bir pok olmaz yıllarca. sen gidersin asus rog strix baba laptop alırsın gözün gibi bakarsın laptop arıza verir. elektronikte şansın olucak yoksa iki ucu boklu değnek.

Top Bottom