Öyle bişeye kalkışırsan (ki ben bu yüzden fotodaki sisteme kadar geldim) çok para harcarsın görselliğin sonu yok.
Sff kasa bile topladım sonu yok yani...
Çok güzel bilgilendirdin ellerine sağlık çok teşekkür ederim zaman ayırdığın için peki bu sistem içerisindeki parçaları tek tek satın alıp akvaryum kasa...
Tek tek alırsan da önereceğim sistem attığım hazır sisteme yakın olur onu referans alabilirsin yaklaşık olarak. Hazır elinde DDR4 altyapısı yokken DDR5...
Nokta atışı önerini sabırsızlıkla bekliyorum parçalar hakkında pek bilgim yok yazdığınız ama araştırıyorum şu an chatgpt eşliğinde
1777038560
Oynuyorum ama...
bu sisteme yapacagın en büyük hediye sistemi satmaktır bu sistemde güncelleyebilcieginiz bir ürün yok hadi illa güncelleyecegim diyorsan
bu sisteme ryzen...
Çok teşekkür ederim cevap için peki sence hangi parçaları almalıyım sadece lol ve valorant oynuyorum anakartım ne olmalı ddr4 mü ddr5 mi zamanın varsa bilgi...
İlk etapta anakart, işlemci, RAM üçlüsünü değiştir. Sonraki etapta da PSU ve ekran kartını değiştir. Bu iki etabı tam tersi sırayla da yapabilirsin ama...
Arkadaşlar, malum ülkede yaşıyoruz; ekonomik durum biraz sıkıntılı. Elimde şu an oldukça zayıf sayılabilecek bir sistem var, fakat ufak ufak harcamalar...