Çok güzel bilgilendirdin ellerine sağlık çok teşekkür ederim zaman ayırdığın için peki bu sistem içerisindeki parçaları tek tek satın alıp akvaryum kasa içerisine montajlayabilir miyim sıvı soğutma vs ekleyerek
Nokta atışı önerini sabırsızlıkla bekliyorum parçalar hakkında pek bilgim yok yazdığınız ama araştırıyorum şu an chatgpt eşliğinde
1777038560
Oynuyorum ama gerçekten 244 hz monitöre sahibim fps olarak 243 e bile düşmesini istemiyorum ve bence 50.000 tl gibi bir bütçe bu oyunlar için 244 sabit...
Çok teşekkür ederim cevap için peki sence hangi parçaları almalıyım sadece lol ve valorant oynuyorum anakartım ne olmalı ddr4 mü ddr5 mi zamanın varsa bilgi verebilir misin
1777038035
Çok teşekkür ederim sizce sistemi bu forumda satabilir miyim ve satmaya çalışsam ne kadarlık bir ederi olur son...
Arkadaşlar, malum ülkede yaşıyoruz; ekonomik durum biraz sıkıntılı. Elimde şu an oldukça zayıf sayılabilecek bir sistem var, fakat ufak ufak harcamalar yaparak yükseltmek istiyorum. Yeterli bilgiye sahip olmadığım için kafam oldukça karışık. Bu işlerle uğraşmış, deneyimli birinin yardımcı...