Neler Yeni

mouse önerilerinizi almak isterim

CanCel

80+ Silver

GPiro

80+ Platinum
bence katar pro pahalı gelıyor 350 ye almıstım gecen aylarda

betofen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
batuhan erkuş
ya su anki mousem igrenc ama fiyatlar anlık artmış gibi beklesem düşermi diyorum ama bu seferde digerlerinin fiyati artabilir kafamda deli sorular gercekten 5 gun once bozulsaydi mousem ss prime alabilirdim cok sinir bozucu bu anlik fiyat artislari

betofen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
batuhan erkuş
arkadaşlar düşünüp taşındıktan sonra rival 3 ü almaya karar verdim lod sorunu beni cokta korkutmadi ben zaten alisigim su anki mousemdede lod var fps oyunları oynadığım için sensörü daha iyidir diye aldım ve elim büyük olduğundan dolayı katar proyu tercih etmedim mouse geldikten ve kullandıktan sonra buraya güncelleme atarım bakalım pişmanmı olacağız yoksa sevinen tarafmı olacağız yazdığınız içinde hepinize teşekkür ederim

quern1

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
süleyman güler
arkadaşlar düşünüp taşındıktan sonra rival 3 ü almaya karar verdim lod sorunu beni cokta korkutmadi ben zaten alisigim su anki mousemdede lod var fps oyunları oynadığım için sensörü daha iyidir diye aldım ve elim büyük olduğundan dolayı katar proyu tercih etmedim mouse geldikten ve kullandıktan sonra buraya güncelleme atarım bakalım pişmanmı olacağız yoksa sevinen tarafmı olacağız yazdığınız içinde hepinize teşekkür ederim
hocam nerdeyse 1 sene olmus mousetan memnun musunuz ben de almayı düsünüyorum ama sorunlu diyen cok kisi var

zyraxone

80+ Bronze
sensorlerı yetersız kalıyor bence butce artırılıp attack shark x3 alınabılır
Mesaj otomatik birleştirildi:

rıval 3 kronık sorunlu dıye bılıyorum razer alın
Bence abartıyorsunuz. Faceit lvl5 valoda immoyum ve g203 kullanıyorum 1k gayet yetiyor. Ha kablosu çıktığı için 8khzli yeni mouse geçeceğimhaftaya ama sonuçta iş görüyor

Top Bottom