Arama sonuçları: *

1. ArdaM

Fifine Ampligame A6 Neo Mikrofon İncelemesi

Çok yeni benim mikrofon ya, 2 ay oldu olmadı. Hasarsız, alan arkadaşım da 10 yıllık en yakın dostum. Sıfır almış gibi oldu yani, kutusu garantisi var, satıcı da benim zaten. Fifine'ı aldım, hemen de kargoya verdiler. Teşekkür ederim.
  2. ArdaM

Yakın arkadaşım mikrofon alacaktı, Seiren Mini'yi 1250 TL'ye kendisine sattım. Bana indirimle Fifine 1400'e geliyor. Seni dinleyip jeton da biriktirdim ama jetonla 17 TL'den fazla indirim yapmadı. Sağlık olsun, şimdi sipariş veriyorum.
  3. ArdaM

Eline sağlık, hayırlı olsun. Benim için küçük boyut biraz önemli, önümüzdeki seneyi Avrupa'da geçireceğim ve tüm setup'ım sırt çantama sığmalı. Şu an Seiren Mini kullanıyorum. Çok boyut farkı var mı, ve Seiren Mini'yi satıp bunu almaya değecek kadar fark var mı? Mikrofon tuşu ve gain güzel...
  4. ArdaM

İnceleme Rampage Fury X VS HyperX Cloud 2 VS Rampage Drop Plus Detaylı Karşılaştırma - Bölüm 2

Teşekkür ederim. Yazıyı yazalı 3 yıl geçti ama halen dönemin piyasası ve fiyatlarına göre gayet objektif bir inceleme olduğunu düşünüyorum. Geçtiğimiz ay İstanbul'a taşındım, Furylevel ile yüz yüze de tanıştım ve düzenli görüşüyoruz, kral bir abimiz :peepokalp: Allah satışlarını artırsın
  5. ArdaM

İnceleme Rampage Fury X VS HyperX Cloud 2 VS Rampage Drop Plus Detaylı Karşılaştırma - Bölüm 2

Kablosuz olması önemli değilse Cloud Alpha daha kaliteli olur.
  6. ArdaM

Güncel fiyatları nedir? Cloud Alpha daha iyi olur ama fiyat farkı da önemli.
  7. ArdaM

İnceleme Furylevel Y1 ARGB Modüler Mekanik Oyuncu Klavyesi

Hocam Haziran’dan beri 12. sınıfa geçtiğim için bilgisayarı kaldırmıştım, geçen gün bir kere kurmam gerekti ve yeniden kullandım ama aktif olarak kullanmıyorum bilginiz olsun. Klavyemi 2021 Kasım’dan beri kullanıyorum ve kronik sorun denebilecek hiçbir sorunla karşılaşmadım. Memnun olduğum ve...
  8. ArdaM

Daha iyi önerim yok ama uzun süredir piyasayla alakam olmadı, belki daha iyisi vardır hocam. Tek diyeceğim ben olsam Fury X'i kablolu kullanmazdım. Evet, ses kalitesi ve seviyesi çok artıyor ama mikrofon önlenemez bir şekilde tüm masaüstü sesini alıyor, Discord'da kimseyle doğru düzgün...
  9. ArdaM

İnceleme Rampage Drop Plus 3 Aylık Uzun Kullanım İncelemesi

Drop Plus ve Fury X kablosuz modellerine hala sahibim. Eğer Fury X'in kablolu modeli kablosuz ile aynıysa kesinlikle onu alın. Fury X ve Drop Plus arasında dağlar kadar fark var.
  10. ArdaM

Yorumunuz için teşekkür ederim. Biraz sesli bir klavye olduğunun farkındayım ama benim hoşuma gitti, daha önce duyduğum diğer redlerden daha sesli ama ben switchi genel anlamda beğendim. 850 TL'ye değer mi tabii ki tartışılır, ucuz bir ürün değil vallahi 😅 ama iki set keycap ile gelmesi gibi...
  11. ArdaM

Teşekkürler :) İlk başta ben de kapaksız daha güzel diye düşünmüştüm ama klavye kapaklı kullanılmak için tasarlandığı için kapaksız biraz yontulmamış, detaysız oluyor. Kapağa ve yarattığı bütünlük hissine, kalitesine bir yerden sonra alışıyorsun çok güzel oluyor
  12. ArdaM

Arada dağlar var mı bilmiyorum da kablosuzdan vazgeçemiyorum ya. Zaten mikrofon olarak da Drop Plus kullanıyorum, kulaklığı da ses falan kasarken kullanmıyorum artık bilgisayara sadece takılmak için giriyorum 😖
  13. ArdaM

Teşekkür ederim de EQ ayarları wireless'ta çalışıyor mu ki 😲 yoksa kablolu mu kullanıyorsun?
  14. ArdaM

Teşekkür ederim hocam memnun musun klavyeden 😏 500'e güzel almışsın dip fiyattı herhalde Bende Fury Z yok onun dışında monitör 24G2U ise aynı ekipmanları kullanıyoruz 😎
  15. ArdaM

Merhaba. Bugün yaklaşık 3 ay gibi uzun bir süredir kullandığım, Furylevel'in Rampage'den bağımsız çıkardığı ilk ürünü olan modüler mekanik klavyesi Furylevel Y1'i inceliyorum. İncelemem için ürünü bana gönderen marka sahibi Ömer Faruk Ayrılmak'a sunduğu imkan için teşekkür ederim. İlk klavye...
  16. ArdaM

Keyfinize bağlı hocam kimi sever kimi sevmez. Ben Stereo seviyorum
  17. ArdaM

Aylar önce Fury X'te geçtim hocam maalesef yok ama kullanıyorken de herhangi bir ayar yapmamıştım, düz Stereo olarak kullandım.
  18. ArdaM

Rehber Anime Önerileri #5= KonoSuba | Spinoff PV Yayınlandı!

Hayatımda izlediğim tek anime, bayağı beğenmiştim
  19. ArdaM

HyperX PulseFire Core RGB İncelemesi

Tebrikler, birkaç hafta sonrakini ben kazanacağım 😎
Top Bottom