Arama sonuçları: *

1. BATTLEFIELD

Rehber Üniversite Sınavı Deneyimlerim, Çalışma Programım ve Dahası

Şunlara bam güm gittim. Sınav kurallarında her ne kadar şeker takırdatmak, su şişesi çatırdatmak yasaktır demese de belli ve açık olan tek bir kural var: Bunlar da bir nevi bu kuralın ihlali ancak tabi ki hiçbir görevlinin gelip de bu seslerden dolayı sizi ikaz edecek hali yok. En fazla...
  2. BATTLEFIELD

İnceleme Haylou GT1 Plus TWS İncelemesi

T15 sanırım bu fiyattaki en iyi kulaklık herhalde genel anlamda. Her yönden bu kadar mı yeterli olur bir kulaklık. Bir de 9 aydır kullanıyorum, başına gelmeyen kalmadı hala daha çalışıyor.
  3. BATTLEFIELD

Rehber FORTNITE BEDAVA KURAMA ALMA (1200V PAPEL)

Mortnite sevmiyom çünkü grafikleri kotu ama gidip Maynkıraft oynuyom. E minecraft'ın grafikleri çok mu iyi acaba? Aslında hayır. Ama ben bi' oyunun kalitesinin doğrudan grafikleri ile alakalı olmadığını anlayamacak kadar minik bir pandayım. Nerden anlayıverdin öyle yav?
  4. BATTLEFIELD

İnceleme YouTuber'lara Göre Uygun Fiyatlı Telefon | Infinix Hot 10T Hakkında Düşüncelerim

Ayarlardan değiştirilebiliyor ya hocam oradan da bakabilirdiniz aslında. Ben şu an onu yapıyorum da gözüm 90'a alıştığı için fark ediyor yani cidden.
  5. BATTLEFIELD

İnceleme YouTuber'lara Göre Uygun Fiyatlı Telefon | Infinix Hot 10T Hakkında Düşüncelerim

Arayüzde mi baktınız yoksa uygulama içinde mi? Bir de farklı iki telefonda karşılaştırma yapmak yerine aynı telefonda bakın hocam.
  6. BATTLEFIELD

Hocam telefonu alınır yapmaz tabii ama 60 ile arasındaki fark gerçekten küçümsenecek cinsten değil.
  7. BATTLEFIELD

Öyle demeyin hocam. 90 Hz ile 60 Hz arasında ciddi fark var. İnanın gözü 90 Hz'e alışmış birisi aynı telefonda 60 Hz görse aradaki farkın ne kadar fazla olduğunu ciddi anlamda fark ediyor. Oyun için değil zaten günlük kullanım için sordum ben.
  8. BATTLEFIELD

Rehber Bedava İnca Ürünler Kazanma!

Çark daha aktif değil diyor. Önümüzdeki günlerde aktif olacak herhalde.
  9. BATTLEFIELD

Rehber 3000-4000 TL Telefon Rehberi

Note 10 Pro'nun da avantajları var tabii ki ama Mi 11 Lite kendi özellikleriyle başlı başına alınabilir telefon. Fiyat düşüşünü beklemenize gerek yok, 3700-3800 TL'ye bulunabiliyor bu cihaz. Segmentine göre pahalı değil. Şu videoyu da izlemenizi tavsiye ederim ayrıca;
  10. BATTLEFIELD

Rehber 3000-4000 TL Telefon Rehberi

Bence bilgi kirliliğinden çok bu bütçede tercih edilebilecek bütün fiyat/performans telefonları yazman daha doğru olurdu çünkü bir rehber yapıyorsun sonuçta. Ekranının 10 bit renk derinliğine sahip olması, 157 gram ağırlık ile sınıfının en hafif telefonu olması ve ayrıca en iyi tasarıma sahip...
  11. BATTLEFIELD

Rehber 2000-3000 TL Telefon Rehberi.

3000 TL bütçeye Poco X3 NFC de eklenemez mi?
  12. BATTLEFIELD

Rehber Hikayeli Dev Oyun Listesi

Call Of Duty serisi yazmışsınız hocam ama Call Of Duty'nin 20 farklı oyunu var. Aralardan seçerek yazsaymışsınız güzel olurmuş çünkü Call Of Duty'nin MW 1-3 gibi şahane oyunları da var, Advanced Warfare, Black Ops 4, Warzone gibi oyunları da var.
  13. BATTLEFIELD

İnceleme Coca-Cola Lime İle 1 Aylık Game Pass Kazanma!

Büyük ihtimal TP'deki yanlış çünkü Daha Daha'ya kodu girmeye çalıştığında kodu kabul etmiyor.
  14. BATTLEFIELD

Nasıl yani Ekim'e kadar? Şu an kod giremiyoruz.
  15. BATTLEFIELD

Rehber Playstation vs Xbox, sizce hangisi?

@Gizemss in bu şekilde bir rehberi vardı diye hatırlıyorum ben.
  16. BATTLEFIELD

Peki, sen bilirsin. Ama bu kampanya yine çok kârlı :D.
  17. BATTLEFIELD

İçindeki şey için almasan da olur dediğim gibi. Aldıktan sonra kapağa gözün gibi bak yeter :D. 30 TL'lik şeyi 5 TL'ye alıyorsun yine nihayetinde.
Top Bottom