Şunlara bam güm gittim. Sınav kurallarında her ne kadar şeker takırdatmak, su şişesi çatırdatmak yasaktır demese de belli ve açık olan tek bir kural var:
Bunlar da bir nevi bu kuralın ihlali ancak tabi ki hiçbir görevlinin gelip de bu seslerden dolayı sizi ikaz edecek hali yok. En fazla...
T15 sanırım bu fiyattaki en iyi kulaklık herhalde genel anlamda. Her yönden bu kadar mı yeterli olur bir kulaklık. Bir de 9 aydır kullanıyorum, başına gelmeyen kalmadı hala daha çalışıyor.
Mortnite sevmiyom çünkü grafikleri kotu ama gidip Maynkıraft oynuyom. E minecraft'ın grafikleri çok mu iyi acaba? Aslında hayır. Ama ben bi' oyunun kalitesinin doğrudan grafikleri ile alakalı olmadığını anlayamacak kadar minik bir pandayım. Nerden anlayıverdin öyle yav?
Öyle demeyin hocam. 90 Hz ile 60 Hz arasında ciddi fark var. İnanın gözü 90 Hz'e alışmış birisi aynı telefonda 60 Hz görse aradaki farkın ne kadar fazla olduğunu ciddi anlamda fark ediyor.
Oyun için değil zaten günlük kullanım için sordum ben.
Note 10 Pro'nun da avantajları var tabii ki ama Mi 11 Lite kendi özellikleriyle başlı başına alınabilir telefon. Fiyat düşüşünü beklemenize gerek yok, 3700-3800 TL'ye bulunabiliyor bu cihaz. Segmentine göre pahalı değil. Şu videoyu da izlemenizi tavsiye ederim ayrıca;
Bence bilgi kirliliğinden çok bu bütçede tercih edilebilecek bütün fiyat/performans telefonları yazman daha doğru olurdu çünkü bir rehber yapıyorsun sonuçta.
Ekranının 10 bit renk derinliğine sahip olması, 157 gram ağırlık ile sınıfının en hafif telefonu olması ve ayrıca en iyi tasarıma sahip...
Call Of Duty serisi yazmışsınız hocam ama Call Of Duty'nin 20 farklı oyunu var. Aralardan seçerek yazsaymışsınız güzel olurmuş çünkü Call Of Duty'nin MW 1-3 gibi şahane oyunları da var, Advanced Warfare, Black Ops 4, Warzone gibi oyunları da var.