Arama sonuçları: *

1. B

Rehber AMD VS İNTEL REHBERİ

Yazılar biraz büyük geldi. Ayrıca biraz da karışık yazmışsın. Büyük harf ve noktalama işareti de pek göremedim.
  2. B

İnceleme Steelseries Rival 3 inceleme !

Mouse zaten daha çok claw ve fingertip tutuş için uygun. Tam palm tutuş için elinin çok küçük olman lazım. Benim 18cm civarı hafif kırarak fingertip olarak kullanıyorum.
  3. B

Rehber Cyberpunk 2077 oynanış rehberi ve taktikler (Update 1.1)

Kongou , Lizzie's ve BlackWidow'u falan da ekleyebilirsin. Çok rahat oyun sonuna kadar götürür hepsi.
  4. B

Rehber Hangi Yeni Nesil Konsol Tercih Edilmeli?

Şuan alıcak varsa almasın kesinlikle. Gümrük vergisi %50'den %20'ye çekildi. Birkaç haftaya fiyatlara etki etmeye başlar muhtemelen. Ayrıca stok sorunundan dolayı da fiyatlar fahiş şuanda.
  5. B

İnceleme CyberPunk2077 İncelemesi

Günümüz oyun fiyatlarına göre uygun. Birkaç sene önce aldığımız fiyatlarla karşılaştırmak anlamsız. Bu seviyede bir oyun çıksa bundan ucuz olacağını hiç sanmam.
  6. B

Küçük ayrıntılar yani neyse alınca deneyeceğim. Bu oyun başındaki 3 seçimi 3 farklı hikaye olarak biliyordum. Videoları izleyince yalnızca başlangıç ve ufak seçimleri değiştirdiğini görünce üzüldüm.
  7. B

Oyundaki bazı seçimler tamamen farklı bir yola götürüyor mu? Tekrar oynamak isteyen biri kendini bambaşka bir hikayede bulabiliyor mu? Detroit gibi mi yani?
  8. B

Neden Konsol Alıyorlar?

Şöyle , konsol oyunları çok daha optimize oluyor. Yani sen 8300 TL verip 4K 120fps alabiliyorsun. Bu fpsleri bilgisayarda almak için çok daha fazla para vermek gerekiyor.
  9. B

Rehber RAM Çiplerinizi Öğrenin![Güncel]

Pek bilgim yok RAM konularında. Samsung B die olarak gözüküyor. Nasıldır?
  10. B

Rehber Türkiye'nin Sorunları ve Çözümleri!

Herkesin ülke sorunları için beraber çalışması lazım. Ama maalesef bizde öyle bir durum hiç olmuyor. Herkesin kolayına geliyor” dolar 9 olmuş, yaşanmaz bu ülkede” demek. Halbuki bu ülkeyi yaşanabilecek bir yere getirecek olan da halk.
  11. B

İnceleme Cheetos Çikolata Aromalı

Cips gibi tuzlu bir şeyi şekerle birleştirmek kimin aklına gelmiş acaba
  12. B

İnceleme Rampage KB-R96 Ultimate İnceleme

Mekanik klavye kullandın mı daha önce? Optikle mekanik arasında ne gibi farklar var?
  13. B

İnceleme Monster Aryond A27 V1.1 Gaming Monitör

Hocam 27 inç oyunda pikselleşme falan yaratıyor mu?
Top Bottom