Mouse zaten daha çok claw ve fingertip tutuş için uygun. Tam palm tutuş için elinin çok küçük olman lazım. Benim 18cm civarı hafif kırarak fingertip olarak kullanıyorum.
Şuan alıcak varsa almasın kesinlikle. Gümrük vergisi %50'den %20'ye çekildi. Birkaç haftaya fiyatlara etki etmeye başlar muhtemelen. Ayrıca stok sorunundan dolayı da fiyatlar fahiş şuanda.
Günümüz oyun fiyatlarına göre uygun. Birkaç sene önce aldığımız fiyatlarla karşılaştırmak anlamsız. Bu seviyede bir oyun çıksa bundan ucuz olacağını hiç sanmam.
Küçük ayrıntılar yani neyse alınca deneyeceğim. Bu oyun başındaki 3 seçimi 3 farklı hikaye olarak biliyordum. Videoları izleyince yalnızca başlangıç ve ufak seçimleri değiştirdiğini görünce üzüldüm.
Oyundaki bazı seçimler tamamen farklı bir yola götürüyor mu? Tekrar oynamak isteyen biri kendini bambaşka bir hikayede bulabiliyor mu? Detroit gibi mi yani?
Şöyle , konsol oyunları çok daha optimize oluyor. Yani sen 8300 TL verip 4K 120fps alabiliyorsun. Bu fpsleri bilgisayarda almak için çok daha fazla para vermek gerekiyor.
Herkesin ülke sorunları için beraber çalışması lazım. Ama maalesef bizde öyle bir durum hiç olmuyor. Herkesin kolayına geliyor” dolar 9 olmuş, yaşanmaz bu ülkede” demek. Halbuki bu ülkeyi yaşanabilecek bir yere getirecek olan da halk.