Sosyalist Çapulcu
80+ Silver
Days Gone?Sen PC'de Last Of Us, God Of War, Days Gone..... oynayabiliyor musun?
Days Gone?Sen PC'de Last Of Us, God Of War, Days Gone..... oynayabiliyor musun?
Sence daha mantıklı. Başkasına göre konsol daha mantıklıdır.Belki 4K 60FPS olmaz ama sadece oyun oynamak için 8000TL vermemiş olurum. Kendi adıma konuşuyorum bilgisayarda sınırsız şey yapabilirim. Film izlerim, internette gezerim ve daha sayamayacağım daha birçok şey. Bilgisayarın da böyle bir artısı var. Ve bence bilgisayar daha mantıklı her açıdan.
şu zihniyeti bırak benceBelki 4K 60FPS olmaz ama sadece oyun oynamak için 8000TL vermemiş olurum. Kendi adıma konuşuyorum bilgisayarda sınırsız şey yapabilirim. Film izlerim, internette gezerim ve daha sayamayacağım daha birçok şey. Bilgisayarın da böyle bir artısı var. Ve bence bilgisayar daha mantıklı her açıdan.
ps5 alınmaz bu saatlerdeDays Gone?
8300TL paran olsa bilgisayar mı toplarsın konsol mu alırsın? Bana bilgisayar toplamak daha mantıklı geldiği için açtım konuyu. Çoğu kişi benle aynı düşünür sanıyordum ama konsol tercih edenlerde varmış.konsolda da yapabiliyorsun
Alınır dediğimi hatırlamıyorum.şu zihniyeti bırak bence
kardeş,m herkes kotuk başında oynamak istemiyor
kimimi uzanıp oynamak istiyor
git kanka bana topla 4k 60fps çalıştıran PC git
sanırsın o paraya aldığında 4k 60fps akıtacan
Mesaj otomatik birleştirildi:
ps5 alınmaz bu saatlerde
bir oyunu 700tl olmuş
eskiden tofaş alırdın
insanlar telefonlarından internette dolaşıyorlarşu zihniyeti bırak bence
ps5 alınmaz bu saatlerde
bir oyunu 700tl olmuş
eskiden tofaş alırdın
Tamam ben zaten "bence" dedim. Konsol alanlara paralarını çöpe atıyorlar demişim gibi bir tepki verdin.şu zihniyeti bırak bence
ps5 alınmaz bu saatlerde
bir oyunu 700tl olmuş
eskiden tofaş alırdın
ben pc alacağım ama sebebi çoğu oyunumun pc de olması yoksa bende xbox series x alır geçerim8300TL paran olsa bilgisayar mı toplarsın konsol mu alırsın? Bana bilgisayar toplamak daha mantıklı geldiği için açtım konuyu. Çoğu kişi benle aynı düşünür sanıyordum ama konsol tercih edenlerde varmış.
Oyun PS4 özel olduğu için bu oyunu bile bilmiyorsun. İşte aradaki fark bu. PC alacaksan, kaç tane güzel hikayeli efsane oyunu oynamaktan vazgeçmiş olursun. Ama rekabetçi oynayamazsın.Days Gone?
ps5 alan atıyor amaTamam ben zaten "bence" dedim. Konsol alanlara paralarını çöpe atıyorlar demişim gibi bir tepki verdin.