Neler Yeni

Neden Konsol Alıyorlar?

Tamamını oku. Yurtdışında PC, konsolun iki katı. Aynı PC ile aynı konsol burada aynı fiyata. Yurt dışında düşünmeden alırsın ama burada mantıklı dursa da gereksiz pahalı oluşu, oyunların da ayriyeten pahalı olması, oyun dışında bir şey yapılamaması onu bir nevi daha pahalı yapıyor.
Tamamını okumayı çok yapamıyor arkadaşlar tez canlılar biraz. Birkaç tanesi var ters üstüne ters yapıp kendi egolarını tatmin ediyorlar, çok takmamak gerek.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
3700₺'ye series S alıp RTX açık şekilde takılmadan etmeden rahatlıkla oynayabiliyorsunuz ve ayrıca game pass ile sürü ile oyun oynayabiliyorsunuz 30₺ karşılığında.

İllaki Series X ve PS5'mi alınıyor.

Sen şimdi bana şunu söyle 3700₺'ye hangi oyunu RTX açık şekilde akıcı bir oyun deneyimi alabiliyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence sadece oyun oynayacak adamın bilgisayar ile işi olmaz bu bütçede. Ben olsam alırım series s alırım gamepass sürüyle oyunumu oyrım.

EA Pass'te var içinde büyük bir oyun arşivim olmuş olur elimde.

3700₺'ye series S alıp RTX açık şekilde takılmadan etmeden rahatlıkla oynayabiliyorsunuz ve ayrıca game pass ile sürü ile oyun oynayabiliyorsunuz 30₺ karşılığında.

İllaki Series X ve PS5'mi alınıyor.

Sen şimdi bana şunu söyle 3700₺'ye hangi oyunu RTX açık şekilde akıcı bir oyun deneyimi alabiliyorsunuz.
Tamam önce sakin ol. Ben bilgisayarı savunmuyorum arkadaşlar neden anlamak istemiyorsunuz bilmiyorum ama bu böyle. Sadece bilgisayar "bana" göre mantıklı dedim diye sen şu fiyata bunu topla sen bunu topla falan diyorsunuz. Sadece sebep belirtip mesajınızı gönderebilirsiniz. Ters ters cevaplar verince ne geçiyor tam olarak elinize?

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Tamam önce sakin ol. Ben bilgisayarı savunmuyorum arkadaşlar neden anlamak istemiyorsunuz bilmiyorum ama bu böyle. Sadece bilgisayar "bana" göre mantıklı dedim diye sen şu fiyata bunu topla sen bunu topla falan diyorsunuz. Sadece sebep belirtip mesajınızı gönderebilirsiniz. Ters ters cevaplar verince ne geçiyor tam olarak elinize?
Ters cevap vermedim ama siz bilirsiniz. Bir soru yönelttim ben "3700₺'ye hangi sistemde RTX açık bir şekilde akıcı oyun deneyimi alabiliyorsunuz" diye.

Önce yazdığımı doğru dürüst oku ondan sonra ters ters cevaplar ver.

"İnsanlar neden bu fiyatlara bilgisayar almak varken konsol alıyorlar?" sen böyle bir soru sormuşsun ben de çok basit bir örnek ile sana bir soru sordum.

Ters cevap vermedim ama siz bilirsiniz. Bir soru yönelttim ben "3700₺'ye hangi sistemde RTX açık bir şekilde akıcı oyun deneyimi alabiliyorsunuz" diye.

Önce yazdığımı doğru dürüst oku ondan sonra ters ters cevaplar ver.

"İnsanlar neden bu fiyatlara bilgisayar almak varken konsol alıyorlar?" sen böyle bir soru sormuşsun ben de çok basit bir örnek ile sana bir soru sordum.
Tamam, haklısın özür diliyorum.

OnTheRoonKilled

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
Paylaşmak İstemiyorum
Tamam, haklısın özür diliyorum.
Düzgün açıklamalı bir cevaba ters cevap verdikten sonra kendi fikrini haklı çıkartmaya çalışıyorsun şu anda yazık cidden.

Ya şu forumlarda neden Allahımın bizlere verdiği beyni kullanmak istemeyen insanlar var anlamış değilim.

Kafan mı güzel senin arkadaş. Sana açıklamalı bir cevap yazdım terslemene rağmen yine düzgün bir cevap yazdım ve bana gelen cevaba bak.

Neyse engelli listeme hoşgeldin seni akıllı arladaş.

Düzgün açıklamalı bir cevaba ters cevap verdikten sonra kendi fikrini haklı çıkartmaya çalışıyorsun şu anda yazık cidden.

Ya şu forumlarda neden Allahımın bizlere verdiği beyni kullanmak istemeyen insanlar var anlamış değilim.

Kafan mı güzel senin arkadaş. Sana açıklamalı bir cevap yazdım terslemene rağmen yine düzgün bir cevap yazdım ve bana gelen cevaba bak.

Neyse engelli listeme hoşgeldin seni akıllı arladaş.
Haklısını ters anlamda demedim gerçekten. Senden önce bir kaç arkadaşla tartıştım. Ve konuyu yarım okuyup yorum yaptıkları için onlara olan sinirimden yazdım yorumu. Sonrada haklısın özür dilerim yazdım. Yanlış anladın yani.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,367
Üyeler
161,038
Son üye
Harun145300
Top Bottom