Neler Yeni

Xbox series X mı? Playstation 5 mi? Xbox series S mi?

Ozgur1986

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ozgur
2009 senesinde bi arkadaşın gazı ile Xbox 360 elite aldım tabi daha önce PS kullanıcısıydım. Yine aynı davalar yok o daha iyi yok bu daha kötü derken konsolu hiç araştırmadan direk almıştım benim için o dönem 2 veya 3 oyun vardı PES GTA VE FORZA... aldıktan sonra PES in Xbox da renk kalitesi anlamında bi tık daha iyi olduğunu gördüm PS 3 e göre. Daha sonra PS4 çıktı yine aynı davalar ( insanı aldığına pişman eden fan konuşmaları) gittim bu sefer PS4 aldım çünkü PlayStation yahu.. konuşmalar yorumlar zart daha iyi zurt daha kötü derken exloziv oyunlar bilmem neler lan ben bu oyunları beğenmedim çokta kendime göre yorumları haliyle abartılı buldum bi şeyi ya beğenirsin ya beğenmezsin mantığım dediki doğru olanı yaptın duygular gözüm Xbox da kaldı.. Gelelim şimdiye.. Buradaki yorumlara bakınca 2009 a geri gittim aynı terane Lan PS al gerisi boş ***.. :))) öyle değil o iş kardeşşş. Uzun incelemelerin sonucu XBOX X SERİES aldım İngiltere London dan. Ben öyle şu oyunun kuluyum bu oyunun curtuyum tarzında bir oyuncu hiç olmadım ama Xbox ı daha sevdiğimi deneyerek öğrendim. Büyük ihtimalle benden ufaksınız bilmiyorum ama siz siz olun şu cihazı al gerisi boş diyenlere aldanmayın kendi aklınızla hareket edin.Ps yi aldığımda iyi ki almışım sonuçta Türkiye'de daha Pazarlı bi cihaz dedim 3 ay sonra sattım :) olduramadım forzayı aradım Grant turismo istediğim gibi çıkmadı ( forzayı aradığıma şaşırdım) çünkü PS1 den beri grand turismo oynardım. Anlayacağınız herkes sizi kendi yaptığına yönlendirmek ister içini bilemezsiniz kişinin.. Ancak bu yaşadıklarım neticesinde bak ekloziv dedimi dünya durur haa ( buna inanma o sever sen sevmeyebilirsin ) tıpkı bende olduğu gibi bunu örnek almanız temennisi ile.. ( illa Xbox al demem kendini hangisine yakın görürsen onu al ancak ve ancak iki cihazı bir arkadaşında yada cafe de deneyimlemeden almaaa) NOKTA.

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,261
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Ailemle konustum Okul bittikten sonra bir konsol alabilirmisiz. Fakat hangi konsolu alma konusunun da biraz kararsızım ve aklımda bazı soru işaretleri var.
Öncelikle almayı düşündüğüm modeller şunlardır:
-Playstation 5
-Xbox series x
-Xbox series s

Öncelikle Playstation almak için nedenlerim
-Türkçe altyazılı KALİTELİ oyunların olması
-Devrim yapan konsol titreşimi

fakat bu oyunlar gercekten pahalı ve oyunlar icinde bir konsol parası vermek istemiyorum
Playstation plus alabilirim fakat hakkında cok fazla bılgı bulamadım
ve hikayeli oyunlar dısında arkadaşlarımla oynayabileceğim online oyunlarda istiyorum
Mortal kombat, A way out gibi

Xbox almak için nedenler
-Forza Horizon 5 i seviyorum gamepass icinde de bulunuyor
-Gamepad hoş geliyor
-Gamepass biraz daha ucuz

Pahalı konsol aldıktan sonra oyunlara da fazla para vermek istemiyorum. Kendi harçlığımla yada biraz daha uygun oyunları alabilirim
Ayrıca Xbox series S ile Xbox series X arasındaki farkı anlayamadım. Sistem özellikleri olarak X daha iyi ama fps testlerinde aralarında hiç fark yok gibi
hatta S bazen X i geçiyor ayrıca Xbox X - Xbox S nin 2 katı olmasına rağmen neden aralarında çok fark yokmuş gibi geliyor?

Ayrıca Playstation plus oyunlarında cok fazla değişim oluyor onu takip etmekte biraz uğraştırıcı.
Playstation bedava oyun vermesi nasıl oluyor onu da anlamadım
Playstation bu ay ücretsiz 3 oyun veriyormuş gibisinden ama bu oyunları almak için Playstation plus sahibi olmanız gerekiyor
o zamanda bedava olmuyor ki parayla almış gibi oluyor.
Son olarak
Konsollar hakkında çok bir bilgim yoktur.
Sizin önerdiğiniz konsol hangisidir? deneyimlerinizi ve fikirlerinizi anlatırsanız sevinirim..
Bilgisayar da kullanıyorsan ve sistenin iyiyse bence ps5e bulaşma. Ps5 görüntüleri çamur gibi geliyor insanın gözüne deneyimledim

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,154
İsim
Diyarhan
Xbox alıcağınıza PC alın derim. Ps5 oyunları da PC ye çıkıyor. Güzel bir pc > alk

Cihangir

80+ Gold
Ailemle konustum Okul bittikten sonra bir konsol alabilirmisiz. Fakat hangi konsolu alma konusunun da biraz kararsızım ve aklımda bazı soru işaretleri var.
Öncelikle almayı düşündüğüm modeller şunlardır:
-Playstation 5
-Xbox series x
-Xbox series s

Öncelikle Playstation almak için nedenlerim
-Türkçe altyazılı KALİTELİ oyunların olması
-Devrim yapan konsol titreşimi

fakat bu oyunlar gercekten pahalı ve oyunlar icinde bir konsol parası vermek istemiyorum
Playstation plus alabilirim fakat hakkında cok fazla bılgı bulamadım
ve hikayeli oyunlar dısında arkadaşlarımla oynayabileceğim online oyunlarda istiyorum
Mortal kombat, A way out gibi

Xbox almak için nedenler
-Forza Horizon 5 i seviyorum gamepass icinde de bulunuyor
-Gamepad hoş geliyor
-Gamepass biraz daha ucuz

Pahalı konsol aldıktan sonra oyunlara da fazla para vermek istemiyorum. Kendi harçlığımla yada biraz daha uygun oyunları alabilirim
Ayrıca Xbox series S ile Xbox series X arasındaki farkı anlayamadım. Sistem özellikleri olarak X daha iyi ama fps testlerinde aralarında hiç fark yok gibi
hatta S bazen X i geçiyor ayrıca Xbox X - Xbox S nin 2 katı olmasına rağmen neden aralarında çok fark yokmuş gibi geliyor?

Ayrıca Playstation plus oyunlarında cok fazla değişim oluyor onu takip etmekte biraz uğraştırıcı.
Playstation bedava oyun vermesi nasıl oluyor onu da anlamadım
Playstation bu ay ücretsiz 3 oyun veriyormuş gibisinden ama bu oyunları almak için Playstation plus sahibi olmanız gerekiyor
o zamanda bedava olmuyor ki parayla almış gibi oluyor.
Son olarak
Konsollar hakkında çok bir bilgim yoktur.
Sizin önerdiğiniz konsol hangisidir? deneyimlerinizi ve fikirlerinizi anlatırsanız sevinirim..
bilgisayarın varsa playstation al yoksa 2 konsoldaki oyunlara bak hangisilerini oynucaksan ona göre al

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Mert
Bende konsol almak yerine bilgisayar al 20k'ya (kafadan attım konsol fiyatına göre) çok güzel sistem alabilirsin.

AjanFiko

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Fikret Çelebi
Bende konsol almak yerine bilgisayar al 20k'ya (kafadan attım konsol fiyatına göre) çok güzel sistem alabilirsin.
zaten bir bilgisayarım var. PS5 Alırsam yurt dışından getirme ihtimalim mevcut ve yurt dışından alırsam burada kinin hemen hemen yarı fiyatına geliyor. Bu yüzden ps5 yanayım birazda olsa. Konsol alırsam babamla da oynayabilirim diye düşünüyorum.

hard rp

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
587
İsim
Mert
zaten bir bilgisayarım var. PS5 Alırsam yurt dışından getirme ihtimalim mevcut ve yurt dışından alırsam burada kinin hemen hemen yarı fiyatına geliyor. Bu yüzden ps5 yanayım birazda olsa. Konsol alırsam babamla da oynayabilirim diye düşünüyorum.
Şöyle birşeyde yapabilirsiniz, iki adet gamepad alıp PS5 oyunları oynayabilirsiniz.

Top Bottom