2009 senesinde bi arkadaşın gazı ile Xbox 360 elite aldım tabi daha önce PS kullanıcısıydım. Yine aynı davalar yok o daha iyi yok bu daha kötü derken konsolu hiç araştırmadan direk almıştım benim için o dönem 2 veya 3 oyun vardı PES GTA VE FORZA... aldıktan sonra PES in Xbox da renk kalitesi anlamında bi tık daha iyi olduğunu gördüm PS 3 e göre. Daha sonra PS4 çıktı yine aynı davalar ( insanı aldığına pişman eden fan konuşmaları) gittim bu sefer PS4 aldım çünkü PlayStation yahu.. konuşmalar yorumlar zart daha iyi zurt daha kötü derken exloziv oyunlar bilmem neler lan ben bu oyunları beğenmedim çokta kendime göre yorumları haliyle abartılı buldum bi şeyi ya beğenirsin ya beğenmezsin mantığım dediki doğru olanı yaptın duygular gözüm Xbox da kaldı.. Gelelim şimdiye.. Buradaki yorumlara bakınca 2009 a geri gittim aynı terane Lan PS al gerisi boş ***.. )) öyle değil o iş kardeşşş. Uzun incelemelerin sonucu XBOX X SERİES aldım İngiltere London dan. Ben öyle şu oyunun kuluyum bu oyunun curtuyum tarzında bir oyuncu hiç olmadım ama Xbox ı daha sevdiğimi deneyerek öğrendim. Büyük ihtimalle benden ufaksınız bilmiyorum ama siz siz olun şu cihazı al gerisi boş diyenlere aldanmayın kendi aklınızla hareket edin.Ps yi aldığımda iyi ki almışım sonuçta Türkiye'de daha Pazarlı bi cihaz dedim 3 ay sonra sattım olduramadım forzayı aradım Grant turismo istediğim gibi çıkmadı ( forzayı aradığıma şaşırdım) çünkü PS1 den beri grand turismo oynardım. Anlayacağınız herkes sizi kendi yaptığına yönlendirmek ister içini bilemezsiniz kişinin.. Ancak bu yaşadıklarım neticesinde bak ekloziv dedimi dünya durur haa ( buna inanma o sever sen sevmeyebilirsin ) tıpkı bende olduğu gibi bunu örnek almanız temennisi ile.. ( illa Xbox al demem kendini hangisine yakın görürsen onu al ancak ve ancak iki cihazı bir arkadaşında yada cafe de deneyimlemeden almaaa) NOKTA.