Neler Yeni

Xbox Series X vs Playstation 5

SelimAkoguz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Selim
Evet. 1080p monitörde de 4k tvde de denedim. Kendi oyunu olan indiana jonesta bile sanki fsr ultra performans açmışsın gibi.
Aklıma takıldı bu olay peki PS5 Slim cdsiz mi cd versiyonunu mu almalıyım aradaki fiyat farkına değer mi

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Burak Kuyucaklioglu
Kesinlikle ps5 kendi düşüncem. gow, tlou , demon souls gibi oyunların zevkini almak bambaşka bir his gerçekten.

Arkadaşlar abimde xbox one x var ve dijital olarak FC25, GTA 5’e falan sahip. Konsol harddisk kullandığından menüler falan akıcı değil oynarken beni rahatsız ediyor biraz. Yükseltelim diyorum hangisi daha iyi bir tercih olur? Elimizde de 3 tane Xbox kontrolcüsü var, hem oyun da var o yüzden Series X daha mantıklı geliyor 26-27K fiyata sahip sanırsam Series X, PS5 Slim ise 21K falan ne almamı tavsiye edersiniz? PS5 alırsak ikinci kolu da alacağız oyun vs de eklenecek ona. Aynı zamanda PS5 mağazası uçuk fiyatlara sahip biliyorsunuz, ne öneriyorsunuz?
Series x tabii ki gamepastte bence her türden yeterli oyun var

SelimAkoguz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Selim
Kesinlikle ps5 kendi düşüncem. gow, tlou , demon souls gibi oyunların zevkini almak bambaşka bir his gerçekten.
PS5 alacağım gibi duruyor
Series x tabii ki gamepastte bence her türden yeterli oyun var
Öyle fakat birisi görüntü kalitesi olarak daha kötü dedi o yüzden büyük ihtimal almayacağım

IMG_5612.png

Bu iki ilandan birini satın alacağım

SelimAkoguz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
210
İsim
Selim
Almadan önce satıcıya garanti koşullarını sorun bence hocam.Ps5 kolay kolay sorun çıkartmaz zaten de
Hocam üç aşağı beş yukarı ikisi de aynısını sağlıyordur zaten, hangi satıcı daha iyi puana sahipse onu alırım.

Keşke dualsense’de xbox tuş dizilimine sahip olsa xbox’ınki kat kat daha rahat Dualsense ele daha kötü oturuyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,085,619
Üyeler
172,524
Son üye
krai
Top Bottom