Abdullah021
80+ Bronze
PSU övdüğüm falan yok kardeşim,ben olanı söylüyorum.Sanki herkes aynı sorunu yaşayacakmış veya yaşamış gibi anlatıyorsunuz.Deneyim sahibi olmakla konunun alakası ne onuda anlamadım? Burda kullandığım ürünü ve bu işin şansla ilgisininde olduğunu belirttim zaten.Emin ol benim yaşadığım elektrik problemlerinin yarısını yaşamamışsındır.İşin teknik boyutuna hiç girmedim,insanlara gidin Rampage Psu kullanın diye bir şey de söylemedim,bir şey ispat etmeye övmeye de çalışmadım.Kullandığım ürünün zamana yönelik durumunu ifade ettim ama anlamamışsın.Dostum dediklerin bir kanıt değil sadece işin teknik kısmını bilmediğin için düz mantıkla düşündüğün için böyle yoruyorsun. Senin elektrik kesintilerinde sorun yaşamamanın sebebi psu değil ki psu yu savunuyorsun. Sebebi belli trafo senin evinden daha donanımlı bir yer tüm mahalledeki elektronik cihazlar bozulsa bunun altından kalkamazlar doğru mu buna göre zaten trafolar yapılıyor, binanın kendi tesisatı var üstüne senin de kendi sigortan var sen komple elektrik sistemini çöpe atıp kendi psu nu övüyorsunAz önce de süreci anlattım ama sen anlamak istemiyorsun, bildiğin gibi devam et bu arada tek elektrik kesintisi yaşayan sen değilsin kardeşim bu konuda kendini ayrı tutma burası TR hepimiz kesinti yaşıyoruz bu konuda ben senden daha çok deneyim sahibiyim senin gibi 1 pcm değil gitti mi 45 makinam birden gidiyor.