Neler Yeni

Neden Kalitesiz PSU ALINMAZ? (PowerBoost, Rampage, GamePower vb.)

Abdullah021

80+ Bronze
Dostum dediklerin bir kanıt değil sadece işin teknik kısmını bilmediğin için düz mantıkla düşündüğün için böyle yoruyorsun. Senin elektrik kesintilerinde sorun yaşamamanın sebebi psu değil ki psu yu savunuyorsun. Sebebi belli trafo senin evinden daha donanımlı bir yer tüm mahalledeki elektronik cihazlar bozulsa bunun altından kalkamazlar doğru mu buna göre zaten trafolar yapılıyor, binanın kendi tesisatı var üstüne senin de kendi sigortan var sen komple elektrik sistemini çöpe atıp kendi psu nu övüyorsun :D Az önce de süreci anlattım ama sen anlamak istemiyorsun, bildiğin gibi devam et bu arada tek elektrik kesintisi yaşayan sen değilsin kardeşim bu konuda kendini ayrı tutma burası TR hepimiz kesinti yaşıyoruz bu konuda ben senden daha çok deneyim sahibiyim senin gibi 1 pcm değil gitti mi 45 makinam birden gidiyor.
PSU övdüğüm falan yok kardeşim,ben olanı söylüyorum.Sanki herkes aynı sorunu yaşayacakmış veya yaşamış gibi anlatıyorsunuz.Deneyim sahibi olmakla konunun alakası ne onuda anlamadım? Burda kullandığım ürünü ve bu işin şansla ilgisininde olduğunu belirttim zaten.Emin ol benim yaşadığım elektrik problemlerinin yarısını yaşamamışsındır.İşin teknik boyutuna hiç girmedim,insanlara gidin Rampage Psu kullanın diye bir şey de söylemedim,bir şey ispat etmeye övmeye de çalışmadım.Kullandığım ürünün zamana yönelik durumunu ifade ettim ama anlamamışsın.

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Berkay Kahraman
FSP Hyper 80+ 650W iyi mi dostlar? Hazır sistem içinde gelmişti. Hiç bakmadım iyi mi kötü mü diye

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Arnold
Kanka çok iyi değil, Hyper M85+ modeliyse kötü değil ama sistem gereksinimlerine göre bütçen olduğunda değiştirmek mantıklı olabilir.
FSP Hyper 80+ 650W iyi mi dostlar? Hazır sistem içinde gelmişti. Hiç bakmadım iyi mi kötü mü diye
1741875265064.png

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,443
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
PSU övdüğüm falan yok kardeşim,ben olanı söylüyorum.Sanki herkes aynı sorunu yaşayacakmış veya yaşamış gibi anlatıyorsunuz.Deneyim sahibi olmakla konunun alakası ne onuda anlamadım? Burda kullandığım ürünü ve bu işin şansla ilgisininde olduğunu belirttim zaten.Emin ol benim yaşadığım elektrik problemlerinin yarısını yaşamamışsındır.İşin teknik boyutuna hiç girmedim,insanlara gidin Rampage Psu kullanın diye bir şey de söylemedim,bir şey ispat etmeye övmeye de çalışmadım.Kullandığım ürünün zamana yönelik durumunu ifade ettim ama anlamamışsın.
İlk yorumunda 'benimkine -dandik PSU'ya- laf edenler 2.,3. PSU yu değiştirdi' diyorsun ardından da 'İyi marka PSU kullanıpta bozulup değiştiren çok gördüm' diyorsun sonra insanların ne beklemesini düşünüyorsun? Senin dediğine göre elektrik işi tamamen şans, kaliteli psu'ya para vermek saçma bir işe yaramıyor şansınıza kalmış gibi bir şaçma bir şey anlaşışıyor en azından ben öyle anladım sanıyorum ki sana yorum yapan arkadaşlar da benden çok farklı algılamadı. Zaten sistemin çalışma mantığını kabaca anlattım, dileyen okur ona göre uygular.

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Eren
okumaya üşenenler olacaktır : NZXT , seasonic , corsair , fsp , raijintek , asus , msi , high power aklıma gelenler şu an bunlar bu marka psuların çoğu kalitelidir unuttuğum varsa alıntılayarak ekleme yaparsanız sevinirim.
ve böyle bir rehber için de sana teşekkür ediyoruz REHBER kısmına sabitlenmesi dileğiyle.
Aerocool nasıl hocam

Vemoxis

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Berkay Kahraman

Strekeos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
106
İsim
Arnold
O modeldir herhalde çünkü diğer modellerde 650W yok sanırım 600 var. Sadece M85+ de 650W gözüküyor
Yine de PSU seri numarası / model bir bakıp öyle karar verin bence, listede her PSU ve her Watt yazmıyor bazen en düşük ve en yüksek yazıyorlar sadece.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Aerocool nasıl hocam
Modeline göre değişir ama genelde kötü, 2 tane iyi modeli var, Project 7 ve Integrator Gold

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,171
İsim
efe araci
Aerocool nasıl hocam
hocam aerocoolun psuları genelde giriş segmentir 1-2 tane A/B tier psusu vardır ama geneli C tier psudur C tier psular alınabilri ama almışken B ve üstü almak her zaman daha iyi olur.

Abdullah021

80+ Bronze
İlk yorumunda 'benimkine -dandik PSU'ya- laf edenler 2.,3. PSU yu değiştirdi' diyorsun ardından da 'İyi marka PSU kullanıpta bozulup değiştiren çok gördüm' diyorsun sonra insanların ne beklemesini düşünüyorsun? Senin dediğine göre elektrik işi tamamen şans, kaliteli psu'ya para vermek saçma bir işe yaramıyor şansınıza kalmış gibi bir şaçma bir şey anlaşışıyor en azından ben öyle anladım sanıyorum ki sana yorum yapan arkadaşlar da benden çok farklı algılamadı. Zaten sistemin çalışma mantığını kabaca anlattım, dileyen okur ona göre uygular.
Benim bunu demem gördüğüm örneklerden kaynaklı.Burda şans faktörünün de etkili olduğunu,olabileceğini anlatmaya çalıştım.Dandik olanı övmek kaliteli olanı gömmek değildi amacım kim sizin gibi anladıysa yanlış anlamış."Kaliteli PSU ya para vermek saçma bir şey,şansınıza kalmış" gibi anlamanıza hayret ettim,bu tamamen kişisel bir bakış.

jombo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,171
İsim
efe araci
Yine de PSU seri numarası / model bir bakıp öyle karar verin bence, listede her PSU ve her Watt yazmıyor bazen en düşük ve en yüksek yazıyorlar sadece.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Modeline göre değişir ama genelde kötü, 2 tane iyi modeli var, Project 7 ve Integrator Gold
hocam şöyle bir bilgi vermiş olayım mesela 750/850 yazmış ise sadece bu 2 modeli söylüyordur 650-850 yazıyorsa 650,750,850 olarak gösteriyor eğer alacağınız psunun W değeri gözükmüyorsa çizgili olanın üstüne mouseyi gösterin yazacaktır.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
İmzadaki sistemi 1.5 sene felan frisby kasayla gelen 650w psu ile kullandım sorun olmadi

N1GHT

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Eren
hocam aerocoolun psuları genelde giriş segmentir 1-2 tane A/B tier psusu vardır ama geneli C tier psudur C tier psular alınabilri ama almışken B ve üstü almak her zaman daha iyi olur.
Aerocool cylon 500w kullanıyorum bir kaç ay oldu alalı bir sıkıntısı yok şuanlık

Top Bottom