berkinov

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• berkinov
      berkinov, OTO LASTİK KOMPRESÖRLERİ YARDIM başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam onlarında şarjı varmı yok mu, bunu takibini yapamam onun için aslında manuel ayaklı almak istemiştim de yorar dediler.
    • berkinov
      berkinov, Araba kategorisinde OTO LASTİK KOMPRESÖRLERİ YARDIM başlıklı bir konu açtı.
      Merhabalar, Normalde ayak tipi çift pistonlu bir lastik şişirme aleti almak istedim ama sonra onların çok yorduğunu vs yazmışlardı, bu küçük el tipi...
    • berkinov
      berkinov, Araba kategorisinde Plastik aksam temizliği için tavsiyeler. başlıklı bir konu açtı.
      Merhabalar aracımın plastik siyah aksamlarına zamanla tiner en sonra araca pasta cila yaparken G3 ciladan ince bir kat sürüdüm ama sanırım iyi yapmadım, bu...
      • WhatsApp Image 2026-02-05 at 08.58.12.webp
    • berkinov
      berkinov, Araba kategorisinde Gaz kelebeği Temizliği sonrası başlıklı bir konu açtı.
      2011 1.6 benzinli Toyota AURİS aracımda 1 ay önce boğaz kelebeği araç üzerinden sökülmeden temizlendi sonrasında akü - söküldü 5 dk bekledik ardından...
    • berkinov
      berkinov, Araba kategorisinde Pasta Cila Hazırlığı Hk. başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba Aracıma pasta cila yapmak istiyorum, pasta cilayı üstübü uygulama süngeri gibi parçalarla yapacağım ama sorum şu yıkama sonrası kurulayıp mı kil...
    • berkinov
      berkinov, Araba kategorisinde Akünün sökülmesi Hk. yardımcı olurmusunuz. başlıklı bir konu açtı.
      Merhaba, 2010 toyot auris 1.6 benzin/lpg hafta önce aracımın akücüde aküsünü değiştirdir normal sökülüp 1,2 dk içinde takıldı, 1 saat sonra motor ustası...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,904
Üyeler
190,826
Son üye
zozarçi
Geri