berkinov isimli üyenin son içerikleri

1. berkinov

Hangisini nasıl almalıyım?

Merhaba Arkadaşlar, akşamları eşimle 1,2 saat oyun oynamak araba yarışı dövüş vs konsol almak isityorum 2. el de bütçem 10,12k bandında ps4 mü x box s mi alayim game passleriylemi alayim yoksa içinde oyun yüklü satılanlar var sanırım onlardan mı alayım, en sağlıklısı nasıl olur ? tabi arada...
  2. berkinov

Auris 2011 elegant auto far hk.

Merhabalar aracım 2011 auris elegant paket oto far olmasına rağmne koldan auto ya lıyorum gece ama far yanmıyor kitapcığında sensörün burada olduğu araçta burada sensör var önüde temiz ama otomatik yanmıyor, bu konuda ne yapabilirim lütfen destek çıkarmısınız...
  3. berkinov

Maximum 850.000 TL’LIK OTOMATİK ARAÇ

Evet brc marka sistem var araçta
  4. berkinov

Maximum 850.000 TL’LIK OTOMATİK ARAÇ

ben 3 gün önce 2011 auris aldım 1.6 otomatik eşimle kullanmak için benzin/lpg şu anda gayet memnunuz çekişi gidişi tatminkar daha yeni olduğu için bende eksiğini gediğini bilmiyorum ama araştırdım olumsuz bir şey göremedim.
  5. berkinov

Toyota Auris 2011 bir sorunlarım ?

detaylı tekrardan bakacağım dün akşam baktım sağında solunda göremedim hocam 1758873520 AYNI ARAÇTAN OLAN VARSA BANA ÖZELDEN MESAJ GÖNDEREBİLİRMİ ACABA SANAYİYE GİTMEDEN SORMAK İSTEDİĞİM SORULARIM VARDA MALUM SANAYİDE AFFETMEZLER.
  6. berkinov

Cevabınız için çok teşekkür ederim. tüpün takından sadece step yazıyor sağında solunda tarih vs okuyamadım, bu görselde de 2 durum da 1. sı su tankındaki üstteki okda YATAY BİR ÇİZGİ VE B YAZIYOR. BU MAKSİMUM ÇİZGİSİMİDİR. 2. olarak alttaki taraftada BRC yazıyor ama takılma tarihi bakım...
  7. berkinov

Merhabalar, YENİ ALDIĞIM 2011 MODEL AURİS 1.6 ELEGANT ARACIMIN AKŞAM DA OLSA AUTODA FARKLARI ÇALIŞMIYOR ALDIĞIM ADAM ÇALIŞIYORDU DEDİ AMA BEN DE ÇALIŞMIYOR ÖN CAMI YIKADIM SENSÖR BÖLGESİNİ TEMİZLEDİM AMA OLMUYOR, NEREYE BAKMAM LAZIM VEYA KONU OTO ELEKTRİĞEMİ GİTMEM LAZIM. - MOTOR İLK...
Geri