berkinov isimli üyenin son içerikleri

1. berkinov

OTO LASTİK KOMPRESÖRLERİ YARDIM

Hocam onlarında şarjı varmı yok mu, bunu takibini yapamam onun için aslında manuel ayaklı almak istemiştim de yorar dediler.
  2. berkinov

OTO LASTİK KOMPRESÖRLERİ YARDIM

Merhabalar, Normalde ayak tipi çift pistonlu bir lastik şişirme aleti almak istedim ama sonra onların çok yorduğunu vs yazmışlardı, bu küçük el tipi olanlarda işe yaramadığını okudum ve çevre hırdavatcılardan, çelik gövdeli çiftli kompresör buldum çakmaklık ve aküye bağlantı başlıklı çok büyük...
  3. berkinov

Plastik aksam temizliği için tavsiyeler.

Merhabalar aracımın plastik siyah aksamlarına zamanla tiner en sonra araca pasta cila yaparken G3 ciladan ince bir kat sürüdüm ama sanırım iyi yapmadım, bu şekilde oldu bunu nasıl temilzleyebilirim, aklımda asperox sarı güç sıkıp traş fırçası ile ovalamak var iş görür mü nasıl eski siyah temiz...
  4. berkinov

Gaz kelebeği Temizliği sonrası

2011 1.6 benzinli Toyota AURİS aracımda 1 ay önce boğaz kelebeği araç üzerinden sökülmeden temizlendi sonrasında akü - söküldü 5 dk bekledik ardından sakin kullanımda bira kullandım ama bu süreçte gördüğüm şu temizlik öncesi 7,8 lerde olan tüketim 10 9.5 lara çıktı sanki bu araca herhangi bir...
  5. berkinov

Pasta Cila Hazırlığı Hk.

Merhaba Aracıma pasta cila yapmak istiyorum, pasta cilayı üstübü uygulama süngeri gibi parçalarla yapacağım ama sorum şu yıkama sonrası kurulayıp mı kil uygulaması yapmak yoksa yıkayıp kurutup mu kil uygulaması yapmalıyım ?
  6. berkinov

Akünün sökülmesi Hk. yardımcı olurmusunuz.

Merhaba, 2010 toyot auris 1.6 benzin/lpg hafta önce aracımın akücüde aküsünü değiştirdir normal sökülüp 1,2 dk içinde takıldı, 1 saat sonra motor ustası boğaz kelebeğini temizledi o esnada aküyü söktü 5 10 dk bekledi sonra araç rölantide bekledi, daha sonra sözde yeni diye takılan akü eski...
  7. berkinov

Aracım tüpe geçince stop ediyor.Yardım Lütfen

Ben aracı hep benzinde kullanıyorum lpg ye pek nadir alıyorum ama arıza öncesi kullanımlarımda hiç bir sıkıntı yoktu
  8. berkinov

akü ile bir ilgisi olabilir mi lpg durumunun çünkü akünün zayıf olduğunu biliyorum ama lpg yi ekilermi onu bilmiyorum
  9. berkinov

Merhaba Arkadaşlar, 2011 toyota auris 1.6 benzin/lpg (brc) aracım var 2 ay önce (700 km önce) lpg fitresi ve ayarı yapıldı, onun üstüne toplamda ayda 1,2 kere tüpte kullandım, dün benzinde çalıştırdım yola çıktım 15,20 km benzinde sorunsuz gittim ışıkta durdum dedim tüpe alayim, tüpü açtım...
  10. berkinov

Ön iki tekeri değişim uygulaması nasıl olmalı

Arkadaşalar ön iki teker değişiminde mevcut önleri jantlarla direkt arkaya mı almak mantıklı ve sağlıklı yoksa tüm lastikleri söküp takıp jantları yerinde tutumakmı?
  11. berkinov

Frende duran araçtan gelen ses

Merhaba, Dün araçla yoldayken kenara yanaştım durdum d vites frenle araç dururken arka koltuktaki arkadaş araçtan inerken olduğu bölgedeki tekerin ordan çok fazla bir gıcırkı sesi geldi inerken ağırlığı arabadan kesildikçe ses arttı o iniş anını anlamışssınızdır. bu normal mi sizce 2011 auris.
  12. berkinov

Lpg li aracı sürekli benzinde kullanmak

Hocam aracı dün ben 15,20 km tüpte kullandım ama sanki benzin deki performansına göre biraz düşüklük var performansa fark olması normalmidir.
  13. berkinov

Hp victus gaming 15-fa2704nt vs acer nitro v 15 anv15-51-53s1 nh.qncey.004

Merhaba 20,25k bandında kasım indirimleri ile render fotoğraf edit gibi okul için kullanabileceğim. İşlemci gücü ve ekran kartı güçlü bir laptop arıyorum, Tavsiyelere açığım lütfen yardımcı olurmusunuz...
  14. berkinov

20,25 K BÜTÇE İLE KURGU EDİT PC ÖNERİSİ

peşin tercihim taksit olursa 15 ini beklemem gerekir indirimler kaçabilir 1762342523 hocam laptop istiyorum okula götürmek için
  15. berkinov

20,25 K BÜTÇE İLE KURGU EDİT PC ÖNERİSİ

Merhaba arkadaşlar, Radyo–sinema öğrencisiyim; montaj/kurgu dersleri için (Adobe Premiere, DaVinci Resolve, After Effects vb.) kullanabileceğim bir dizüstü bilgisayar arıyorum. Kasım indirimlerinde 20.000–25.000 TL aralığında almayı planlıyorum. Önerileriniz nedir ve özellikle bu işler için...
Geri