PowerBoost VK-G1023S kasa için 650W 80+ PSU önerisi

pla10

80+
Reaksiyon skoru
1
Bütçe
2500
Merhaba arkadaşlar, bir konuda emin olamadım, yardımlarınıza ihtiyacım var.

Almayı düşündüğüm PSU: MSI MAG A650BN (ATX)
Kullandığım kasa: PowerBoost VK-G1023S

MSI MAG A650BN standart ATX boyutlarında bir PSU. Elimdeki kasanın PSU bölümünü metre ile ölçtüm; internette kasa için net bir PSU ölçüsü bulamadım, o yüzden kendi ölçümü paylaşıyorum:

PSU bölümü ölçüleri:
  • Uzunluk: 24 cm
  • Genişlik: 9 cm
  • Yükseklik: 17 cm

Sorum:
Bu ölçülere göre MSI MAG A650BN kasaya uyumlu olur mu yoksa sığmaz mı? Deneyimi olan veya kasanın iç ölçülerini/yerleşimini bilen var mı?

Ayrıca; eğer bu model sığmazsa veya daha iyi bir öneriniz varsa, PSU’nun en az 650 W olması kaydıyla, aynı fiyat aralığında (2500₺–3000₺) bu ölçülere uygun alternatif PSU önerileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Merhaba arkadaşlar, bir konuda emin olamadım, yardımlarınıza ihtiyacım var.

Almayı düşündüğüm PSU: MSI MAG A650BN (ATX)
Kullandığım kasa: PowerBoost VK-G1023S

MSI MAG A650BN standart ATX boyutlarında bir PSU. Elimdeki kasanın PSU bölümünü metre ile ölçtüm; internette kasa için net bir PSU ölçüsü bulamadım, o yüzden kendi ölçümü paylaşıyorum:

PSU bölümü ölçüleri:
  • Uzunluk: 24 cm
  • Genişlik: 9 cm
  • Yükseklik: 17 cm

Sorum:
Bu ölçülere göre MSI MAG A650BN kasaya uyumlu olur mu yoksa sığmaz mı? Deneyimi olan veya kasanın iç ölçülerini/yerleşimini bilen var mı?

Ayrıca; eğer bu model sığmazsa veya daha iyi bir öneriniz varsa, PSU’nun en az 650 W olması kaydıyla, aynı fiyat aralığında (2500₺–3000₺) bu ölçülere uygun alternatif PSU önerileriniz varsa paylaşırsanız çok sevinirim.

Öneriniz için teşekkür ederim, baktığımda ilk görünüşü hiç premium gibi hissettirmedi, bu PSU'da kısa devre, akım koruması ve diğer korumalar ocp tarzı korumalar var mı bilginiz var mı bu konuda? Sonuçta sistemi bu PSU'ya emanet edeceğiz akım koruması v.s olması benim için çok önemli bir husus.
Korumaların hepsi mevcut tek sorunu eski olması Delta markasının psu'ları çok iyi kendileri büyük bir firma çoğu laptop için şarj üretiyor. Bu bütçede bu psudan daha iyisi yok :D ve evet kesinlikle premium hissi yok ama his değil kalite önemlidir :D

Korumaların hepsi mevcut tek sorunu eski olması Delta markasının psu'ları çok iyi kendileri büyük bir firma çoğu laptop için şarj üretiyor. Bu bütçede bu psudan daha iyisi yok :D ve evet kesinlikle premium hissi yok ama his değil kalite önemlidir :D
Benim için dış görünüşü çok mühim değil işindeki devreler kaliteli olsun yeter sonuçta bilgisayarı dış görünüşü değil içindeki devreler koruyacak ve çalıştıracak. Birde MSI MAG A650BN modelinden iyi olmasının temel sebebi sertifikası mı yoksa korumaları da mı a650bn modeline göre daha iyi?

Benim için dış görünüşü çok mühim değil işindeki devreler kaliteli olsun yeter sonuçta bilgisayarı dış görünüşü değil içindeki devreler koruyacak ve çalıştıracak. Birde MSI MAG A650BN modelinden iyi olmasının temel sebebi sertifikası mı yoksa korumaları da mı a650bn modeline göre daha iyi?
Olay sadece korumalar değil. İç bileşen olarak topoloji olarak çok daha üstün bir model delta MSI'a göre.

Olay sadece korumalar değil. İç bileşen olarak topoloji olarak çok daha üstün bir model delta MSI'a göre.
Verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim deltayı her gördüğümde uzaklaştım çünkü ilk olarak dış görünüşü beni uzaklaştırdı ikinci olarak da şu an satışta olan n11 sitesinde sadece 3 tane yorum var kimse yorum yapmamış o da beni bir tık soğutmuştu ama sonrasında çoğu kişi tarafından önerildikten sonra aklımdaki şüpheler gitti. Peki hangi modeli önerirsiniz bu alttakilerden?

1. https://www.n11.com/urun/delta-gps-750hb-750w-80-gold-tam-moduler-guc-kaynagi-34561154
2. https://www.n11.com/urun/delta-gps-750fb-750w-80-platinum-guc-kaynagi-34561918?magaza=hometech

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,694
Üyeler
185,786
Son üye
cankayaoglu29
Geri