Neler Yeni

POWERBOOST VK-G3701B 550W 80 PLUS ALINIR MI?

Serucat

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
168
İsim
Serkan Üçdağ
aslında bu sorunları merak ediyorum bende çıkarmı çıkmaz mı orasıda ayrı muamma ama performans olarak 3060 ayarında bide sıkıntısız çıkarsan 9700 e 3060 sistem bedava değil mi
Fiyatı çok iyi 9700'e bulamazsın böyle bir sistem. Eğer sorun yaşarsan ilerleyen zamanlarda güncellemelerle giderilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

akım koruma iş görür mü hocam sıkıntıyı ortadan kaldırır mı elimde tuncmatiğin var bitane onu kullanıyorum
Daha güvenli hâle getirir en azından parçaların korumasını arttırır. Yine de bütçen şimdi yoksa 3 ay içinde değiştirmeni tavsiye ederim.

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
Cevap veren bütün arkadaşlara teşekkürler arc 750 kullanıcı yorumu çok yapılmamış olumlu olumsuz tecrübeleri zamanla paylaşırım inşaallah

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664
Intel son driver güncellemeleriyle birlikte çoğu stabilite sorununu çözdüğünü iddia ediyordu fakat kendim kullanmıyorum. İnternet üzerinden detaylıca araştırın derim hocam

Monaarch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Ömer
Intel son driver güncellemeleriyle birlikte çoğu stabilite sorununu çözdüğünü iddia ediyordu fakat kendim kullanmıyorum. İnternet üzerinden detaylıca araştırın derim hocam
Araştırdım ama çok bulamadım işte hocam 3-4 aylık bişey olduğu için çok yorum yapan da yok bi kaç kullanan bulabildim tavsiye ediyorlardı

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664
Araştırdım ama çok bulamadım işte hocam 3-4 aylık bişey olduğu için çok yorum yapan da yok bi kaç kullanan bulabildim tavsiye ediyorlardı
intel köklü şirket hocam o adamlar kolay kolay pes etmez. ekran kartları zamanla çok daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. zaten 9700 tl gibi bir fiyata daha uygun sistem alamazdınız. hayırlı olsun :)

Top Bottom