Neden Kalitesiz PSU ALINMAZ? (PowerBoost, Rampage, GamePower vb.)

psu bakmadım hocam benimki o seriden değil galiba
Redwing serisi olabilir, iyi bir seri değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bahsettiğim gibi Performance X hariç hepsi çöp :( Performance X serisini ise tabloya almamışlar ama diğerlerine göre daha iyi. Siz yine de bahsettiğim B ve A tier PSU lardan şaşmayın.

1741868944608.png

Forumda yeniyim fakat ona rağmen 1 1.5seneye göre çok çoluk çocuk konular açılıp tartışılıyor en iyisi iletişim kurmamak oluyor
ya öylede insanlık yapıp yanlışını anlatalım diyoruzda kime anlatıyoruz işte anlayana artık çokta üstelemem bundan sonra kimseye

ya öylede insanlık yapıp yanlışını anlatalım diyoruzda kime anlatıyoruz işte anlayana artık çokta üstelemem bundan sonra kimseye
ben genelde direkt bırakıyorum özellikle fanboylarla hiç uğraşmıyorum kendileri edip bulsunlar :D

kısa öz patlar da ondan
2020 temmuz ayından beridir Gtx 1660 ti lı sistemime Rampage 600W PSU kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım, benimkine laf edenler 2.,3. PSU yu değiştirdi.Bundan sonra bozulsada zoruma gitmez açıkçası.

2020 temmuz ayından beridir Gtx 1660 ti lı sistemime Rampage 600W PSU kullanıyorum hiçbir sıkıntı yaşamadım, benimkine laf edenler 2.,3. PSU yu değiştirdi.Bundan sonra bozulsada zoruma gitmez açıkçası.
hocam rampage psuların %70 %80 i hemen bozuluyor şansına 5 yıldır götürmüş :D daha da götürür umarım.

ben genelde direkt bırakıyorum özellikle fanboylarla hiç uğraşmıyorum kendileri edip bulsunlar :D
mevzu fanboyluk değil ya anlamak istememek yanlışını kabul etmemek

hocam akım korumalı priz alsam koruyucu olurmu peki elektrik kesilmesi tarzı durumlarda
Akım korumaya çok güvenme sadece bir miktar koruma sağlar, ani gerilimden korur ama uzun süreli bir gerilimde patates tabi ucuz old için ve ufak bir paraya sistemi bir ölçüde olsa da koruduğu için herkes alsın, kullansın.

Akım korumaya çok güvenme sadece bir miktar koruma sağlar, ani gerilimden korur ama uzun süreli bir gerilimde patates tabi ucuz old için ve ufak bir paraya sistemi bir ölçüde olsa da koruduğu için alınması bence gerek.
aynen öyle bende aynı şeyi düşünüyorum yine iş yapar ama bel bağlama.

Akım korumaya çok güvenme sadece bir miktar koruma sağlar, ani gerilimden korur ama uzun süreli bir gerilimde patates tabi ucuz old için ve ufak bir paraya sistemi bir ölçüde olsa da koruduğu için herkes alsın, kullansın.
psu aşırı kalitesiz(powerboost-rampage vs markalar) olmadığı sürece akım koruma yeterli gibi

2020'den kalan sisteminde maksimum 200W TDP kullanıyorsun da ondan.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,140
Üyeler
186,297
Son üye
Berat33
Geri