Neler Yeni

Neden Kalitesiz PSU ALINMAZ? (PowerBoost, Rampage, GamePower vb.)

Strekeos

80+
rajıntex cratos 850wat iyi midir? hocam?
Bu işin piri insanlar Raijintek ile ilgili fazla yorum yapmıyor bu sebeple iyi kötü bir şey diyemiyorum, ben olsam high power performance serisi, deepcool pn850m, fsp vita, bitfenix gold veya corsair rm850e alırdım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

XPG modelleri de oldukça iyi ancak Kyber modeli modüler değil, uygun fiyata Core Reactor II bulursanız gayet iyidir.

Ricardo Quaresma-

80+ Silver
Bu işin piri insanlar Raijintek ile ilgili fazla yorum yapmıyor bu sebeple iyi kötü bir şey diyemiyorum, ben olsam high power performance serisi, deepcool pn850m, fsp vita, bitfenix gold veya corsair rm850e alırdım.
hıgh power baya içime sindi fiyatı biraz pahalı eyw cevap için

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Görkem Çağan

Ricardo Quaresma-

80+ Silver
Kasa değiştirecekseniz Corsair ve Deepcool markalarının iyi PSU'ya sahip kasaları mevcut. CH560 ve iCue
kasadan memnunum yanlızca içindeki psu güncelleme için pek güven vermiyor

Birisii

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
SRKN G.
BİTFENİX BFG ise iyidir.

güzel psu ama 80k lık bir sistemse keşke fsp vita veya msi mpg serisi kullansaydınız psuda sorun yok sadece bu bütçeler için daha uygun olurdu yoksa sevdiğim modeldir.
Bir ara çin menşeili kapasitörler kullanıldığını söylemişti birisi o yüzden nedense tam anlamıyla içime sinmedi Rmx modeli rme modeline göre daha iyimiş sanırım 😒 bir anlık hevesle detaya girmeden aldım kötü oldu acaba değiştirmek gerekir mi

Son düzenleme:

jombo

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,200
İsim
efe araci

XPG modelleri de oldukça iyi ancak Kyber modeli modüler değil, uygun fiyata Core Reactor II bulursanız gayet iyidir.
arkadaşın önerdiği tüm psuları bende öneririm bitfenix gold değil bitfenix BFG gold onun altını çizelim yanlış anlama olmasın :D

Bir ara çin menşeili kapasitötler kullanıldığını söylemişti birisi o yüzden nedense tam anlamıyla içime sinmedi Rmx modeli rme modelibe göre daha iyimiş sanırım 😒 bir anlık hevesle detaya girmeden aldım kötü oldu acaba değiştirmek gerekir mi
yoo çin kapasitör yok benim bildiğim kadarıyla japon kapasitörler kullanılıyordu rm-x serisi daha iyidir ama rm-e serisi FP dir değiştirmene kesinlikle gerek yok zaten tier list sıralamasına B tier en iyinin bir aşşağısı.

Strekeos

80+
arkadaşın önerdiği tüm psuları bende öneririm bitfenix gold değil bitfenix BFG gold onun altını çizelim yanlış anlama olmasın :D

yoo çin kapasitör yok benim bildiğim kadarıyla japon kapasitörler kullanılıyordu rm-x serisi daha iyidir ama rm-e serisi FP dir değiştirmene kesinlikle gerek yok.
Doğrudur, BFG'nin açılımı otomatik olarak Bit Fenix Gold diye aklımda kalmış :D

bahtsızkarakter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
848
İsim
Alperen Yılmaz

CrancyLynx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru