Neden Kalitesiz PSU ALINMAZ? (PowerBoost, Rampage, GamePower vb.)

rajıntex cratos 850wat iyi midir? hocam?
Bu işin piri insanlar Raijintek ile ilgili fazla yorum yapmıyor bu sebeple iyi kötü bir şey diyemiyorum, ben olsam high power performance serisi, deepcool pn850m, fsp vita, bitfenix gold veya corsair rm850e alırdım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

XPG modelleri de oldukça iyi ancak Kyber modeli modüler değil, uygun fiyata Core Reactor II bulursanız gayet iyidir.

Bu işin piri insanlar Raijintek ile ilgili fazla yorum yapmıyor bu sebeple iyi kötü bir şey diyemiyorum, ben olsam high power performance serisi, deepcool pn850m, fsp vita, bitfenix gold veya corsair rm850e alırdım.
hıgh power baya içime sindi fiyatı biraz pahalı eyw cevap için

Kasa değiştirecekseniz Corsair ve Deepcool markalarının iyi PSU'ya sahip kasaları mevcut. CH560 ve iCue
kasadan memnunum yanlızca içindeki psu güncelleme için pek güven vermiyor

BİTFENİX BFG ise iyidir.

güzel psu ama 80k lık bir sistemse keşke fsp vita veya msi mpg serisi kullansaydınız psuda sorun yok sadece bu bütçeler için daha uygun olurdu yoksa sevdiğim modeldir.
Bir ara çin menşeili kapasitörler kullanıldığını söylemişti birisi o yüzden nedense tam anlamıyla içime sinmedi Rmx modeli rme modeline göre daha iyimiş sanırım 😒 bir anlık hevesle detaya girmeden aldım kötü oldu acaba değiştirmek gerekir mi

Son düzenleme:

XPG modelleri de oldukça iyi ancak Kyber modeli modüler değil, uygun fiyata Core Reactor II bulursanız gayet iyidir.
arkadaşın önerdiği tüm psuları bende öneririm bitfenix gold değil bitfenix BFG gold onun altını çizelim yanlış anlama olmasın :D

Bir ara çin menşeili kapasitötler kullanıldığını söylemişti birisi o yüzden nedense tam anlamıyla içime sinmedi Rmx modeli rme modelibe göre daha iyimiş sanırım 😒 bir anlık hevesle detaya girmeden aldım kötü oldu acaba değiştirmek gerekir mi
yoo çin kapasitör yok benim bildiğim kadarıyla japon kapasitörler kullanılıyordu rm-x serisi daha iyidir ama rm-e serisi FP dir değiştirmene kesinlikle gerek yok zaten tier list sıralamasına B tier en iyinin bir aşşağısı.

arkadaşın önerdiği tüm psuları bende öneririm bitfenix gold değil bitfenix BFG gold onun altını çizelim yanlış anlama olmasın :D

yoo çin kapasitör yok benim bildiğim kadarıyla japon kapasitörler kullanılıyordu rm-x serisi daha iyidir ama rm-e serisi FP dir değiştirmene kesinlikle gerek yok.
Doğrudur, BFG'nin açılımı otomatik olarak Bit Fenix Gold diye aklımda kalmış :D

hocam 700w xılence var bayadir da kulanıyorum sıkıntı yaratır mı
1741868461433.png
1741868480237.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,100,479
Üyeler
175,039
Son üye