Neden Kalitesiz PSU ALINMAZ? (PowerBoost, Rampage, GamePower vb.)

ne kadar bılgısızsınız yok corsaır yok nzxt yok fsp felan ınsanlara bosuna para verdırıyorsunuz
alın sunu gecın omurluk psu dıyelım kiracısınız ev sahıbı sızı cıkarmaya calısıyo sunu gosterdıgınız an zaten eve bırsey olcak dıye korkudan ugrasmaz sızle (!)
radyasyon koktu burası
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yani bütçe varsa kesinlikle değiştirmenizi öneririm :D riske gerek yok makine emanet ediyorsun sonuçta.

D tier olsa hani yine götürür derdim ama F tier olması çok riskli.
peki sarı sitede vs satabilir miyim bunu psu 2. el çok alınmıyor diye biliyorum

bugüne kadar gamepower aldım babam ben bununla geldim bununla giderim gamepower alacam ben

radyasyon koktu burası

peki sarı sitede vs satabilir miyim bunu psu 2. el çok alınmıyor diye biliyorum
yani belki test sistemi için almak isteyenler olabilir.

zaten sistemi yenilemeyi düşünüyorum bir de bu çıktı başıma vallahi şaka gibi
allah sabır versin hocam :D sistem alırken konu açın ve beni etiketleyin müsait olduğumda size parça önerisi yaparım.

allah sabır versin hocam :D sistem alırken konu açın ve beni etiketleyin müsait olduğumda size parça önerisi yaparım.
yenileme derken upgrade hocam şaibeli parçalar almayacağım zaten işlemci, anakart, ram yinede yardıma ihtiyacım olursa unutmazsam sizdeyim

okumaya üşenenler olacaktır : NZXT , seasonic , corsair , fsp , raijintek , asus , msi , high power aklıma gelenler şu an bunlar bu marka psuların çoğu kalitelidir unuttuğum varsa alıntılayarak ekleme yaparsanız sevinirim.
ve böyle bir rehber için de sana teşekkür ediyoruz REHBER kısmına sabitlenmesi dileğiyle.
Cooler masterın da PSU ları idare eder ve güvenilir özellikle son zamanlarda PSU da güzel işler yapıyorlar.

Ben 7 yıldır everest 650W kullanıyorum. Şimdi powerboost gold 850W var. Hiçbirinde sorun çıkmadı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,099,091
Üyeler
174,824
Son üye
zevaluss
Geri