Yardım PSU NASIL TAKILIR DÜŞÜK PSU SİSTEME ZARAR VERİR Mİ ?

Reaksiyon skoru
5
Arkadaşlar Merhaba, daha önce itopyadan bir hazır sistem aldım. Bilgisayarlardan pek anlamadığım için direkt bütçeme uygun olan bilgisayarı seçtim. İşlemcim ve anakartım ryzen 5 5600 ve rx 7600 fakat alırken zaten itopya yetkilileri böyle bir sistem oluşturduysa sorunsuz çalışıyordur diyerek almıştım. Fakat sistemimde ki psu 500w mâlum ekran kartıma bu güç yetmiyor ve oyun oynarken bilgisayarım kendini kapatıyor. Psu mu 600w lık bir psu ile değiştirmek istitorum fakat ne psu markasından anlıyorum ne de psu takmayı biliyorum. Yeni bir psu alsam evde kendi başıma takabilir miyim ve bana güzel bir 600w psu önerir misiniz. Lütfen çok pahalı olmasin ayni zamanda çok ucuz kalitesiz sistemime zarar vericek birşeyde olmasın. Öğrenciyim bilgisayarimi yillar sonra aldım ve zarar görmesini istemiyorum. İkincisi bilgisayarı bu şekilde kullansam bilgisayar bu şekilde kendini kapatmaya devam etse herhangi bir sorun çıkar mı ?

şimdi öncelikle 500w o sisteme aslında yeterli sistem kapanıyor diye itopyadan teknik destek alabilirsiniz diye düşünüyorum.
Psu alıp takmak daha önce hiç yapmadıysanız biraz zor ama yapılabilir.

şimdi öncelikle 500w o sisteme aslında yeterli sistem kapanıyor diye itopyadan teknik destek alabilirsiniz diye düşünüyorum.
biraz absürt olabilir ama sistem şu ana kadar oynadığım oyunlarda sadece pubgde smoke atıldığı zaman kapanıyor 😂 onun dışında oynadığım oyunlar cs valo r6 gibi oyunlar onun dışında oyun oynamaya çekiniyorum bilgisayara birsey olabilir diye, yarın itopya müşteri hizmetlerini arayıp yardim isteyip buraya yazarım inşALLAH hayırlı geceler

biraz absürt olabilir ama sistem şu ana kadar oynadığım oyunlarda sadece pubgde smoke atıldığı zaman kapanıyor 😂 onun dışında oynadığım oyunlar cs valo r6 gibi oyunlar onun dışında oyun oynamaya çekiniyorum bilgisayara birsey olabilir diye, yarın itopya müşteri hizmetlerini arayıp yardim isteyip buraya yazarım inşALLAH hayırlı geceler
PSU yetersizliğinden bilgisayarın kalıcı zarar görmez diye biliyorum güç yetmediği anda kapanır sadece. Elektriksel arıza fazla voltajdan veya akımdan olur azlığından olmaz diye biliyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,152,256
Üyeler
183,252
Son üye
grgnhls
Geri