Neler Yeni

Neden Konsol Alıyorlar?

Prmy

80+ Bronze
En İyi Cevap
4
Hazır Konsol/pc konusundayken buyrun beyler videoya ;)

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
-Konsola özel oyunlar
-Xbox tarafında 250+ oyun sunan Gamepass
-"4K 60FPS"
-ayrıca konsol dediğimiz cihazlara klavye mouse takılabiliyor aynı şekilde internet'e de girilebiliyor
-İster gamepad ile internette takıl istersen klavye mouse takıp internette bir pc kullanıcısı gibi takılabilirsin. İster oyun oyna ister internette takıl kısaca.
-Kişinin tercihine kalmış fakat önceliğin oyun ise bence 8000TLye 4K 60FPS verebilen bir Xbox PC'den çok daha iyi bir tercihtir. Aynı şekilde internette dizini filmini de izlersin oyununu da mis gibi 4K 60FPS oynarsın

-Konsol dediğimiz şey sadece oyun oynatmıyor.

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Stabil oldugu için, özel oyunların oldugu için, hilesiz ortam oldugu için

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver

ahenk'

80+ Silver
Evet bana saçma gelen bir konuyu tartışmak istedim sizlerle. Eskiden konsollar bilgisayar fiyatlarının pahalı olmasından dolayı alınırdı. Yurtdışında bu hala böyle. İnsanlar bilgisayar almak yerine konsol alıp öyle oynuyorlar oyunları. Çünkü onlarda Xbox Series X 500$. Ama ülkemizde ki fiyatlara bakıldığında Xbox Series X 8300TL. Ve bu fiyata gayet iyi bilgisayar toplayıp yeni çıkan oyunları rahatlıkla oynayabiliriz. Ama hala forumlarda "konsol vs bilgisayar" tarzı konular görüyorum. İnsanlar neden bu fiyatlara bilgisayar almak varken konsol alıyorlar?
Konu yanlış yerdeyse kusura bakmayın.
Uzun ömürlü

ben PC alacağım ama sebebi çoğu oyunumun PC de olması yoksa bende xbox series x alır geçerim
Tamam işte insanların tercihine göre değişebilir ama mesela ben FPS oyuncusuyum ve bilgisayarda oynadığım oyunlar Xbox'da yoksa bilgisayar alırım. Bazı oyunları da 4K 60FPS oynamayıveririm yani.

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Tamam işte insanların tercihine göre değişebilir ama mesela ben FPS oyuncusuyum ve bilgisayarda oynadığım oyunlar Xbox'da yoksa bilgisayar alırım. Bazı oyunları da 4K 60FPS oynamayıveririm yani.
ps5 dışında hepsi alınır

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
Top Bottom