Arama sonuçları: *

1. C

İnceleme Rehber 2K monitör tavsiyesi

Yazmayı unutmuşum da 2K fazla gelir. Olabildiğince düşük bütçede FHD düşünüyorum
  2. C

İnceleme Rehber 2K monitör tavsiyesi

@Tayfunns yan monitör olarak tavsiye modelleriniz var mı? Dizi, Film , İçerik takip etme gibi oyun için değil. MS , ghosting gibi mevzular sırıtmaz diye düşünüyorum. Hangi başlıklara önem verilmesi gerekiyor? Parlaklık Renk felan mı? NOT: 1080P yazmayı unutmuşum
  3. C

Rehber 10.000 TL'ye kadar güç kaynağı satın alma rehberi

Peki üretici olan Segotep in Sicili bozuk mu? Bunla ilgili bir fikrin var mı? Üreticinin onların olması iyi bir şey mi?
  4. C

Bu yeni piyasaya sürülmüş herhalde. Bu tarz ürünlerce Çince yazılar görünce direkt önyargım oluşuyor :D Testten kastınıza yorum-incelemeler de dahil mi ? Yani hiç yoruma felan denk geldin mi?
  5. C

Tier olarak sormuştum da daha öncesinde C demiştiniz sanırım. bu MOV çok önemli bir parça değil mi? C tier için önemli bir eksik gibi geldi bana
  6. C

Priz mevzusu da çok güven vermiyor. Değiştirmemi tavsiye eder misin? Hangi kategoriye girer
  7. C

Eline sağlık. Öncelikle uğraşın için teşekkürler. BN750W modeli bu durum için iş görür mü? Yorumlar mısın? Bulunduğum yerde elektrikler ara ara gidiyor. Voltaj dalgalanmasından çekiniyorum. Tunçmatiğin akım korumalı çoklu prizini taktırdım. 1756037476 @yusuf7878 Mov dediğin entegre var mı? PSU...
  8. C

İnceleme (12 Nisan 2025 GÜNCELLENDİ) Lenovo R27QE 27"/ IPS / 2K(QHD) / 180Hz / 1ms(GtG) Monitör İncelemesi

@Fantastiktürk ,kamera ile çektiğimde bu şekilde gözüküyor. Gözle bu kadar belli değil(rahatsız edici durmuyor). Sanırım kamera böyle gösteriyor. Bu fotoğrafa bakıp yorumlayabilir misin?
  9. C

İnceleme (12 Nisan 2025 GÜNCELLENDİ) Lenovo R27QE 27"/ IPS / 2K(QHD) / 180Hz / 1ms(GtG) Monitör İncelemesi

Peki bit derinliği 8 de mi kalsın yoksa kart ayarlarından 10a mi çekiyim ?
  10. C

Neredeyse tüm konularını okudum onda sıkıntı yok. Beyaz ve Siyah ekranlarda anormallik gözüme çarpmadı. Sızmayı da test ettikten sonra yapabileceğim başka bir şey kalmıyor de mi ?
  11. C

@Fantastiktürk, ürün elimde ulaştı. Piksel testinde sıkıntı çıkmadı. Işık sızması ve ips glow için karanlık ortamda fotoğraf çekerek mi test ediyoruz? Gözle incelediğimde net bir varsayıma ulaşamıyorum. Onun dışında şuan rahatsız eden bir şey yok gibi. Tavsiye edebileceğin bir şeyler var mı ...
  12. C

Rehber 7000-12000TL, 2K 144-180Hz monitör tercih rehberi (+240Hz mini rehber eklendi!)

Mesele uğraşmak değil de stoklar sıkıntı ve yeni yıl da geliyor ya. Garantici olmak lazım. Haftalardır stok bekliyorum. lenovo alıp denerim sıkıntı yok da sorunlu geldiğinde diğer ürünler stokta olmazsa yalan olur. MSI yı aldım. Şansıma 2.kez de sıkıntı yaşamam umarım. Ürün elime ulaştığında...
  13. C

Rehber 7000-12000TL, 2K 144-180Hz monitör tercih rehberi (+240Hz mini rehber eklendi!)

@Fantastiktürk , G274 E2 yi amazon 8600TL ye stoklara getirmiş. Philips, haftalardır İnceH'dan stoğa girmiyor (var olan 9.3K). G274 ün fiyatı nasıl sence? Amazon olduğu için alasım var.
  14. C

@Fantastiktürk, Ürünün kalite kontrolünde sıkıntı olduğundan bahsediyorsun ya bu ileriye dönük daha kolay sorunlar çıkarabileceği anlamına gelir mi ? Yoksa kastettiğimiz şey sadece başlangıçtaki piksel, sızma için mi geçerli? Model arızaya daha müsait diyebilir miyiz?
  15. C

Yavaşça gözünle taradığın zaman görebiliyor olman lazım. Kontrol ettikten sonra gözünü biraz dinlendir ekrandan (Pikselleri görecem diye fazla odaklanınca gözler mayışıyordu bende). Sonra bir daha kontrol et. Bir kaç kere bu şekilde yapabilirsin.
  16. C

Youtube üzerinden biraz araştır ama büyük oyunlarda 240 fpse ulaşmak zor. 4070 ve r5 7600 var bende. 240HZ FHD monitör almıştım. CS-Valo tarzı oyunlar dışında yok :). Bu sadece benim tahminim. Videolardan aşağı yukarı tahmin edersin. Bence bütçe sorunun yoksa 240 al. Ne verirse kar.
  17. C

R27QE ile Philipse baktığında senin için Philips üst fiyat limiti ne olurdu ? İade/Değişim durumlarını kenara koyarsak. Tercihin nasıl olurdu?
Geri