Arama sonuçları: *

1. E

Yenilio Yenilenmiş İphone 13 deneyimlerim

Çok fark var be hocam Android ile İphone arasında. Tercih ve ihtiyaca göre değişiyor tamamen Güle güle kullanın hocam
  2. E

Yenilio Yenilenmiş İphone 13 deneyimlerim

Maalesef Kumar oynamak gibi bir durum yenilenmiş adı altında satılan telefonlar. Teknoloji şans işidir tabii ki.
  3. E

İnceleme YouTube Music Neden Spotify'dan daha iyi?

Hifi desteği bulunmuyor evet Airpods pro 2.nesil kullanıyorum bendede o destek yok ama bas ve tiizler daha hoşuma gidiyor apple müsicde tek dezavantajı kütüphanesi çok geniş değil. Basitinden bir rap şarkı dinlemek istiyorsun yok :d
  4. E

Şahsen güzel bir kulaklık ile müzik dinliyorsan Hifi ses veren hizmetleri kullanmak daha iyi. Ben sadece popüler müzik uygulamaları üzerinden örnek verdim. Youtube Müsic'in hala algoritmasının yetersiz olduğunu düşünen taraftayım
  5. E

Yıllarca ikisinide kullanmış biri olarak en kaliteli kayıpsız ses kalitesi ile Apple Music, Yüksek sesli ve çoğu müziği bulma açısından YT music. Ama algoritma olarak Spotify geçebilecek bir algoritma henüz yok bence. Spotify algoritma işini çok güzel çözmüş. Youtube Music birbirini tekrar eden...
  6. E

1 AYDIR UĞRAŞTIĞIM SİSTEM SONUNDA BİTTİ!

Maşallah Nazar değmesin. Hava sirkülasyonu mükemmel duruyor.
  7. E

İnceleme ViewSonic VX2780-2K İncelemesi

2K almayı çok istedim ama fiyatlar çok uçuktu :/ 1080P 240 ile idare ediyorum şuan. Şunu sormak istiyorum hocam. Hikaye tarzı oyunlar çok oynamıyorum FPS tarzı oyunlar oynuyorum genellikle. Bunun haricinde sizce Youtube gibi platformlarda 1080P içeriklerin daha yoğun olması ve Filmlerin genelde...
  8. E

İnceleme Deji Max Batarya (Orjinalin'den daha mı iyi?)

Anladım hocam teşekkür ederim. Konu sahibi kusura bakmasın hocamın dediği gibi >3
  9. E

Anladım hocam bilgi için teşekkür ederim. Peki pil sağlığının %100 den %90 a düşmesine ne gibi bir şey söyleyebilirsiniz. Orjinal kablo adaptor 20w %20 %80 arası şarj etmeye özen gösterdim hep. Şu son zamanlarda sadece biraz saldım bu alışkanlığı. 1684420021 Ağustos 4 de alınmış bu arada pardon...
  10. E

Hocam perşembeden örnek verelim 12 13 saat kullanımda %200 pil dolumu gözüküyor normal mi ?
  11. E

Sadece şarkı dinleyerek kullanım maalesef gerçek pil düşüşüne eş değer olmuyor. 1684419497 Buyur hocam 1684419580
  12. E

İphone 11 6 ayda %90 pil sağlığı gösteriyor :D Günde minimum 3 kere şarja takıyorum. Rezalet ötesi İphone11 birde ekran kalitesi vesaire rezalet kötü buna rağmen böyle bir pil kullanımı olması berbat verdiğim parayı haketmeyen bir telefon. Deji ile orjinal batarya arasında kaldım bende.
  13. E

Rehber Monitörünüzü doğru renklerle kullanın! Renk profili yükleme rehberi

Teşekkürler hocam. 1683230710 Fark gördün mü hocam ?
  14. E

İnceleme Lian Li Lancool 216 ARGB inceleme.

Link paylaşabilir misin ? 1677426745 Birde B450MK-II anakart modelinde sanırım ARGB portu bulunmuyor.
Top Bottom