Aldığım Ürün: iPhone 13 128GB Yıldız Işığı - Yenilenmiş - Yenilio Yenisi
almak için baya bir çaba sarfettim çünkü stoklara geldiği anda tükeniyordu 5 gün boyunda stokları kontrol ettim o şekilde alabildim.
Satın Alma Süreci ve Teslimat:
aklınıza takılan başka bir sorunuz varsa cevaplaya bilirim. ayrıca ürünün faturasında A kalite olduğu yazmakta alternatif olarak piyasadaki en ucuz a kalite iphone fiyatı ise hepsiburadada 31.947tl
almak için baya bir çaba sarfettim çünkü stoklara geldiği anda tükeniyordu 5 gün boyunda stokları kontrol ettim o şekilde alabildim.
Satın Alma Süreci ve Teslimat:
- öğrenci belgem ile alınca %3 indirim uyguladılar bana 12 taksit peşin fiyatın 30.850tlye gelmiş oldu. öğrenci indirimsiz 31.850tl
- aldıktan 1 gün sonra kargoya verildi ertesi gün sabahında ise bana teslim edildi.
- Kutuyu açtığımda beklediğimden iyi bir durumdaydı, çok iyi bir şey gelecek diye beklemedim çünkü ucuz fiyatada aldım ama kozmetikte kusuru yoktu.
- Değişen parçalar arasında sadece pil vardı, SIMPLO marka pil kullanılmış. (chatgptye sorduğumda applenin kullandığı bir marka olduğunu söyledi)
- Ek olarak, Apple benzeri (çakma) bir şarj kablosu da gönderilmiş, ancak kendi orijinal şarj kablom mevcut olduğu için sorun olmadı.
- Telefonu 3utools ile kontrol ettiğimde başka bir değişen parça olmadığını gördüm.
- Piyasadaki yenilenmiş iphone 13 fiyatlarından daha uygun olması.
- Peşin fiyatına 12 taksit imkanı.
- %3 öğrenci indirimi ve havale/eft ile ödemelerde %10 indirim gibi avantajlar sunması.
- Bazı markalar kendi adaptör ve şarj kablolarını yolluyor bu yapılabilirdi.
- Değişen parça olması, ancak bu dezavantaj sayılır mı bilemedim herkes sıfır değişensiz bir telefon ister.
- Yapılan alışverişten memnun kaldım, neredeyse sıfır bir cihaz geldi ve kargo süreci sorunsuzdu.
- Peşin fiyatına 12 taksit ve havale/eft ile indirim seçenekleri oldukça avantajlı.
aklınıza takılan başka bir sorunuz varsa cevaplaya bilirim. ayrıca ürünün faturasında A kalite olduğu yazmakta alternatif olarak piyasadaki en ucuz a kalite iphone fiyatı ise hepsiburadada 31.947tl