Arama sonuçları: *

1. Eren Güven

İnceleme Glorious Forge Series One Pro İncelemesi

Aslında aralarındaki fark online oyunlarda bile pek hissedilmez. Glorious olsun dersen bence alınabilir. Kötü bi yanını pek görmedim. Sadece biraz daha ucuz olabilirmiş
  2. Eren Güven

vgn nin sensörü daha iyi. xm1r mıydı o marka wraitteki onu da alabilirsin claw için
  3. Eren Güven

İnceleme LOGİTECH DRIVING FORCE GT DİREKSİYON SETİ

t300rs i sf1000 le beraber f1 de kullandım tadını aldım. onu satıp direct drive a geçmeyi düşünüyorum ileride. t300rs bile ilk başlarda çok yoruyodu ful force feedback+simülasyon ayarlarıyla. direct drivelar heralde beni çamaşir makinası gibi çevirir :D
  4. Eren Güven

Mousenin malzeme kalitesini çok beğendim ben de. Artık yere atmıyorum mouseları test ederken ama sökerken baya bi zorlandım bana mısın demedi. Pahalı bi mouse olsa açmaya cesaret edemezdim. Resmen mouse nin içini açmasınlar diye tasarlamışlar. Ben beğendim alınıp kullanılacak bi mouse ama yine...
  5. Eren Güven

İnceleme Büyük Kapışma! Fnatic Thorn vs Vlmouse Beast X vs Ninjutso Sora vs Gladius III

Bende Gladius aimpointin beyazı vardı. Elimde çok mouse olduğu için sattım sonra pişman oldum. Geçen gaming gecesinde Eva edition indirimdeymiş çektim hemen bi tane. Şu an piyasada satılan en elit 5 mouseyi say deseler tereddütsüz Gladius ııı ü koyarım listeye
  6. Eren Güven

İnceleme 🔥🔥 Ajazz AJ199 Oyuncu Faresi İnceleme 🔥🔥

ajazz ın malzeme kalitesini bend aha çok beğendim öyle söyleyim
  7. Eren Güven

İnceleme 🔥🔥 Ajazz AJ199 Oyuncu Faresi İnceleme 🔥🔥

ben 199 u m3 den daha çok beğenmiştim o zaman. ama 139 u hiç kullanmadım kullananlar beğenmiş. ayrıca darmoshark ın satıcısı connectgame se o da m3 e eksi yazar direk. satış sonrası hizmetleri çok kötü
  8. Eren Güven

olayı bu zaten. sınırlı sayıda olmazsa bi anlamı olmaz :D
  9. Eren Güven

daha bi şey çıkarmazlar bu mouse a. bi dahaki özel seriden almaya bak. gta 6 için falan çıkar kesin bi şeyler
  10. Eren Güven

ben de çok zor buldum bendekini. deli fiyat çekiyolar ikinci elde şu an
  11. Eren Güven

Uzun süredir merak ettiğim ve bugüne kadar hiç kullanma fırsatım olmayan Glorious marka bir mouse ile sonunda bugün tanıştım. Batı'da çokça kullanılan ancak ülkemizde çok da tercih edilmeyen bir model olan Series One Pro'yu 4 5 saatlik kısa bir kullanımın ardından incelemeye başlayalım. Şunu...
  12. Eren Güven

İnceleme Büyük Kapışma! Fnatic Thorn vs Vlmouse Beast X vs Ninjutso Sora vs Gladius III

Shape olarak benziyolar sanırım gpx kullanmadım hiç. Soranın sensörü daha üstün ama çoğu kullanıcı bu seviyedeki farkı hissedemez. Gpx superlight da gayet hafifti sanırım. İkisinden birini alacak olsan net sora derim ama elinde zaten gpx olduğu için bence mouse değiştirme değmez
  13. Eren Güven

Rehber RAM Çiplerinizi Öğrenin![Güncel]

Burda düzgün görünüyo sk hynixmiş çipi ama hangi die o görünmüyo
  14. Eren Güven

yeni farkettim ben onu :D armory crate den baktım 41 derece görünüyo ramler
  15. Eren Güven

olabilir bi şeyler dedi de okumadan okeye bastım :D 1705437526 burdaki bilgiler ramlere oc yaparken işe yarar mı? benim anakart 6000 mhz ama bios versiyonu çok eski bios güncellersem frekansı biraz arttırabilirim belki
  16. Eren Güven

Benim ramler patlak mı hiçbi şey çıkmadı bende asdfghjklş
  17. Eren Güven

tutarken pek hissedilmiyo. yandaki delikler rahatsız ediciydi grip tape le kapattım
Top Bottom